Sony Ericsson Xperia arc S (yeni)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia arc S (yeni)
[video=youtube;VP6KJmLvQ64]http://www.youtube.com/watch?v=VP6KJmLvQ64&feature=player_embedded[/video]

Her şeyi çok hızlı bir şekilde yapmak için 1.4 GHz işlemci. Panorama görüntülerini 3B olarak kaydırın ve herkese gösterin.

Fotoğraf makinenizi çalıştırın. Fotoğraflarınızı bir çırpıda çekin ve kaydedin. Şimşek kadar hızlı 1.4 GHz turbo işlemciyle güçlendirilmiş Android smartphone ile. Oyunlara, uygulamalara ve videolara beklemeden ulaşın. 3D sweep ile büyüleyici panoramalar çekebilir ve bunları bir 3B veya HD televizyonda gösterebilirsiniz. Parlaklık artık daha da parlak.

Mobile BRAVIA® Engine ile Gerçek Görüntülü Ekran

Geliştirilmiş kontrast. Daha zengin renkler. Görüntüde daha az parazit. Mobile BRAVIA® Engine'e sahip Gerçek Görüntülü Ekran sayesinde süper geniş, 4.2"", LED arka aydınlatmalı ekran keskin ve net görüntüler verir. Azaltılmış ışık yansıması sayesinde ise, açık havada olduğunuzda bile resmin netliği korunur.
BRAVIA Sony Corporation'ın tescilli ticari markasıdır.

Karanlık mı çöküyor?

Gün ağarıyor, şafak söküyor ya da eski bir ampül mü yanıyor? Sony'nin cep telefonuna özel Exmor R™ CMOS sensörü kötü ışık koşullarında yüksek kaliteli, parlak resim ve videolar çekmenize imkan tanır.
Exmor R Sony Corporation'ın ticari markasıdır.

Sony Ericsson IFA 2011 öncesinde Xperia serisinin yeni üyesi Xperia arc S’i tanıttı. Xperia arc S sahip olduğu 1.4 GHz’lik işlemcisi sayesinde orijinal Xperia arc’a göre yüzde 25 daha fazla hız sunuyor. Android 2.3 ile gelecek olan bu telefon Sony’nin multimedya teknolojilerini de bünyesinde barındırıyor.

Sony’nin 3D panorama teknolojisi sayesinde Xperia arc ile 3D görüntü çekmek ve bu görüntüleri HDMI çıkışına bağlanan bir 3D TV üzerinden yansıtmak mümkün. 4.2 inç’lik Mobile BRAVIA Engine destekli Reality ekrana sahip olan Xperia arc S’te 8.1 megapiksellik, 16x dijital zumlu kamera, Sony’nin ödüllü Exmor R mobil görüntü sensörü bulunuyor. 512 MB RAM, 1.4 GHz’lik Snapdragon işlemci, Adreno 205 GPU gibi teknik özelliklere sahip olan Xperia arc’ın 2011′in dördüncü çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor. Renk seçenekleri arasında beyaz, mavi, gümüş, siyah ve pembe bulunuyor.

y n s c n

y n s c n

Üye
Güzele benziyor umarım bununda bir eksiği olmaz..

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ram 1gb olsaydı fena olmazdı:D[/SIZE][/COLOR]

Lenneth

Üye
Güzel telefon, Nokia'nın telefonlarına baktımda az önce.. Onlardan sonra uzay çağı gibi geldi :)

y n s c n

y n s c n

Üye
512 ram, dedim size eksik bişey olucak diye..

ozzman

Üye
BAZI ARKADAŞLARIN SEVİNECEĞİ BAZILARININDA ÜZÜLECEĞİ Bİ HABER SONY ERİCSON ARC LER BURADA 200 EURO YA DÜŞTÜ BEN ALDIM YAKINDA TÜRKİYEDE DE YARI YARIYA DÜŞER ARKADAŞLAR ARAYANLAR İÇİN SEVİNDİRİCİ HABER BENDEN ALMAN N TÜRKİYEYE BOL BOL ARC GELİR YAKINDA BU GİDİŞLEE

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
alırız gingerbeasd deneyimimiyde olur bunu neye dayanarak soyluyosun nerde aldın 200dolara

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
samsung iki yıl önce çıkardığı wave1'in de bile 1 ghz ram koyarken SE şaheser diye tanıttığı bu son ürününde hala 512 mhz ram koyması ve ayrıca ön kamera bulunmaması onların ciddiyetini göstermesi açısından önemli değil mi yani?!

o yüzden olsa gerek SE Xperia ars S alan kim varsa en geç on gün içinde satışa çıkarıyor telefonunu...
ben bu donanımda bir telefonun bu kadar sıklıkla ve kısa sürede satışa çıkarılmasını ilk kez görüyor ve şahit oluyorum.
70'li yıllarda türkiyede satışa sunulan renault arabalarda bir dikiz aynasını bile çok görmüşlerdi bu millete, SE aynı zihniyeti devam ettiriyor anlaşılan.
200 $'a düşmesinin başka açıklaması yok, iyi cam koymakla bitmiyor bu işler.

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
Xperia serisinin tüm telefonları yamuk ya ? Tasarım olarak yamuk diyorum :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
adam € demiş yaw $ değil

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Xperia Arc S :yuru:yuru 512 ram mı?? :blink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt