Nokia N8 İçin Yepyeni Güncelleme!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
talhayar

talhayar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 İçin Yepyeni Güncelleme!
arkadaşlar bir sitede okuduğum habere göre nokia n8 e anna güncellemesinden sonra, kamerası için bir güncelleme geliyormuş.

buyrun sitede geçen orjinal metin:

[Nokia N8 only]: Damian Dinning gave a hint in his tweet regarding a separate update for Nokia N8. That update would most probably contain Camera Tweaks including some extra camera features like continuous auto focus in and higher frame rates and some UI tweaks. These will be enabled in a separate application update perhaps coming on Monday.

buyrun bu da twitter haberi:

orjinal metni çevirmedim ama zaten kısa bir metin siz halledersiniz artık. haberiniz olsun dedim. ancak pazartesi gününden bahsediliyor.

kaynak:

_ardaa

_ardaa

Üye
Sürekli odaklanma ve 30fps bu beklenen birşeydi, birde elle odaklama koysalar süper olur, tabi önce Anna TR kodunu yayınlasınlar

• Beğen
Tepkiler: Türe
etherkes

etherkes

Üye
Pazartesi nokia conversations ta detaylar yayinlanacakmis dyo ve kameraya 30 fps ve countionous autofocus gelecek ayri bi guncellemeyle sadece N8 e :D

tuzluca76

tuzluca76

Üye
30 fps ve focus annayla geldidiye biliyorum. Eğer slow motion video çekebilme olursa süper olur :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
continous focus ne oluyo?

neco2035

Üye
nokia n8 güncelleme sonrası nimbuzz hata veriyor. donma sorunu oluştu. ancak reset atınca düzeliyor.

m542tf

m542tf

Üye
annadan sonra güncelleme yapmaya korkar oldum ya telefon çalışmazsa diye :)

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
annadan sonra güncelleme yapmaya korkar oldum ya telefon çalışmazsa diye :)

bende korkar oldum :D

----------Eklendi @ 21:14:41 ---------- Yazıldı @ 21:10:37 ----------

Şuan kaç ki N8'in fps si?

Uruloki

Uruloki

Üye
bunu yklersen 30fps birde belle de standart 30 fps

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
continous focus ne oluyo?
fotoğraf makinelerinde ve yeni model kameralı cep telefonlarında kullanılan teknolojidir. Cihazın resmini çekmek istediği objeye odaklanmasını sağlayarak daha net bir görüntü elde etmesini sağlar.

Uruloki

Uruloki

Üye
o auto-focus continous video çekerken netleme olayı video kameralards ve sinemada gördüydeniz anlarsınız demek istediği

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
Nokia N8 için 30FPS HD Video + Continuous Autofocus + 0 Photo Quality
HyperX Mod 1.1

Özellikle Samsung için çıkarttığı modifikasyonlarla bilinen HyperX, Nokia'nın en iyi cihazı konumunda bulunan N8 için de bir yama gerçekleştirdi. Bu yama sayesinde 720p çözünürlükte ortalama 25 FPS (kare-saniye) ile çekim yaptığı videoları 30 FPS'e yükseltmeyi sağlıyor. Video alanında yaptığı bir diğer geliştirme ise devamlı otofokus (continuous autofocus).

Foto alanında yaptığı geliştirme ise ortalama 2MB büyüklüğünde sıkıştırılan fotoğrafların 11MB seviyesindeRAW biçimde, hiç sıkıştırılmadan kaydedilmesine olanak tanıyor.

HyperX'in Nokia N8 için geliştirdiği yamayı indirmek için tıklayınız. Sadece 2KB büyüklüğündeki bu yamayı kurmanız için sertifikanızın olması gerektiğini de hatırlatayım. Ayrıca kurulumdan sonra cihazıtekrar başlatmalısınız.

Sertifikanız yoksa alman için , var ama imzalamayı bilmiyorum diyorsanız da tıklayınız.

Aşağıdaki örneklerde yamanın foto ve video performansını görebilirsiniz.

Soldaki modlu & sağdaki modsuz

Modlu 30FPS Continuous Autofocus Video Örneği
[video=youtube;j0SOPvT5b7c]http://www.youtube.com/watch?v=j0SOPvT5b7c&feature=player_embedded[/video]

[Tamamı Alıntıdır. :)]

sado826

sado826

Üye
bunu yüklemek ne kadar doğru olur güvenilir midir?

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
sado826

sado826

Üye
o zaman gönüllü bir arkadaş aranıyor anna güncellemesinde müzik çalarda uygulama seslerinin gelmesi dışında bir problem olmadı bende şahsen

m542tf

m542tf

Üye
cameqra pro çok daha iyi bence

Uruloki

Uruloki

Üye
sadettin abi betalabs a gir üyeliğin ovi store ile aynı işte N8 camera uptade i indir kur restart yap aç kamerayı hata verirse uygulama yöneticisinden silersen düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt