Hard format sonucu silinen Harita, Mağaza ve Sosyal'i geri yükleme.

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Hard format sonucu silinen Harita, Mağaza ve Sosyal'i geri yükleme.
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda aşırı doluluktan ötürü telefonumu formatlamak istediğimde öğrendim ki, bahsettiğimiz uygulamaların geri yüklenmesinde problem oluşuyormuş. Belki işinize yarayabilir diye sizleri de nasıl geri getirdiğime dair bilgilendirmek istedim. İlk aşamada hemen telefondan *#0000#" tuşladım ve güncelleştirme kontrolü yaptım, 'Hiç bir güncelleştirme yok!' uyarısıyla karşılaştım. Sonrasında Store.ovi.com'dan mağaza uygulamasını indirip kurdum ve 'YÜKLENİYOR' dan sonra tepki alamadım. Yani açılmadı bir türlü. Bu kısma kadar hiç bir aşama kaydedemedim, bir çoğunuzun da karşılaştığı gibi. Meselemiz şundan ibaret ki, güncelleştirmelerimizi şu menüden yapıyor olmamız gerekiyor; "Uygulamalar/Araçlar/Yazlm Güncllştr." Burada karşınıza 4 ya da 5 adet güncelleştirme çıkacak.

1- Hızlı arama güncelleştirmesi
2- Nokia Midnight Temaları
3- Burada ve şimdi
4- Ovi Haritalar
5- Ovi Mağaza

Bu güncelleştirmeleri tamamlayıp, mağaza ve haritalarımıza kavuştuktan sonra, mağazadan 'Social Networking Client' uygulamasını indirip kuruyor ve entegre sosyal paylaşım uygulamasına da kavuşuyoruz.

Umarım işinize yaramıştır. Mutlu günler.

(C7-00 üzerinden anlatılmıştır. )

• Beğen
Tepkiler: BlackCurse01

realplayer2

realplayer2

Üye
teşekkürler ama o güiştelemeleri yapsakta gelmiyo çünkü formatla birlikte en sonki qt sürümü de siliniyo yapılacak tek şey Oviyle yazılımı tekrar yüklemek yada naviyle o zaman oluyo işte

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğim şekilde az evvel telefonuma hepsini kurdum. Güncelleştirmeleri yaptığın hâlde gelmemesi durumu ile henüz karşılaşmadım. O zaman farklı bir problemden söz edilebilir.

Dampierre

Dampierre

Üye
hard format atanları anlamıyorum, C de 120 mb yer olsa ne olur 220 mb olsa ne olur sanki. Birde +2-3 mb ram. Birde sürüyle program siliniyor. Telefon açılmıyorsa atılması gereken birşey bana kalırsa.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
beyler güncellemelerde midnight teması gözükmüyor nasıl gelir yüklü degil telde.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Benim Hard format atmaktaki maksadım tamamen, birşeyleri en normale çevirebileceğimi sanmaktı. Araştırmadan yaptım bunu, sadece naısl yapıldığına bakıp formatladım. Epey uğraştırdı beni, bu yüzden bu tarz bi problemle karşılaşan olursa bu yolla en önemli uygulamaları geri getirebilir. Aksi durumda olanaksız gibi görünüyor şimdilik.

kadir1983

Üye
sevili arkdaşım gerçekten Allah razı olsun
o kadar forumlarda dolaştım birtürlü bulamadım ıvır zıvır hep forum kalabalığı yapıyorlar ve her yerde aynı muhabbetler dönüp dolaşırken senin söylediklerini yaptım ve problem çözüldü ovi mağaza programı yenıden yuklendi gerçekten Allah razı olsun senden
selametle:)

• Beğen
Tepkiler: fatih006
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
sevili arkdaşım gerçekten Allah razı olsun
o kadar forumlarda dolaştım birtürlü bulamadım ıvır zıvır hep forum kalabalığı yapıyorlar ve her yerde aynı muhabbetler dönüp dolaşırken senin söylediklerini yaptım ve problem çözüldü ovi mağaza programı yenıden yuklendi gerçekten Allah razı olsun senden
selametle:)

Allah razı olsun kardeşim, işin görüldüyse âmenna :)

fx1

fx1

Üye
tesekkur ederim arkadasım simdi h.format yaptım. ama gitti ne var ne yok senin dediğin yontemi denicem birazdan tesekkuerler

muhammed_mf

muhammed_mf

Üye
acill oviyi yüklemem lazım güncellemelerden gelmiyor yardım arkadaşlar!!

ANIL

ANIL

Admin
hard format mı attın? cwrt core 11124 uygulamasını bul kur sonra oviyi yükle

ağrılı_kral

ağrılı_kral

Üye
benmde aynı sorun c601 deYAŞYORUM ne yapmam gerekıyor

marmaraisland

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda aşırı doluluktan ötürü telefonumu formatlamak istediğimde öğrendim ki, bahsettiğimiz uygulamaların geri yüklenmesinde problem oluşuyormuş. Belki işinize yarayabilir diye sizleri de nasıl geri getirdiğime dair bilgilendirmek istedim. İlk aşamada hemen telefondan *#0000#" tuşladım ve güncelleştirme kontrolü yaptım, 'Hiç bir güncelleştirme yok!' uyarısıyla karşılaştım. Sonrasında Store.ovi.com'dan mağaza uygulamasını indirip kurdum ve 'YÜKLENİYOR' dan sonra tepki alamadım. Yani açılmadı bir türlü. Bu kısma kadar hiç bir aşama kaydedemedim, bir çoğunuzun da karşılaştığı gibi. Meselemiz şundan ibaret ki, güncelleştirmelerimizi şu menüden yapıyor olmamız gerekiyor; "Uygulamalar/Araçlar/Yazlm Güncllştr." Burada karşınıza 4 ya da 5 adet güncelleştirme çıkacak.

1- Hızlı arama güncelleştirmesi
2- Nokia Midnight Temaları
3- Burada ve şimdi
4- Ovi Haritalar
5- Ovi Mağaza

Bu güncelleştirmeleri tamamlayıp, mağaza ve haritalarımıza kavuştuktan sonra, mağazadan 'Social Networking Client' uygulamasını indirip kuruyor ve entegre sosyal paylaşım uygulamasına da kavuşuyoruz.

Umarım işinize yaramıştır. Mutlu günler.

(C7-00 üzerinden anlatılmıştır. )

dostum hard format attım iyi güzelde senın dedğim bu güncellemeler çıkmadı bende tel c7 ve suan mağazayı yükliyemiyorum :( yardımcı olcak olan varmı ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dostum hard format attım iyi güzelde senın dedğim bu güncellemeler çıkmadı bende tel c7 ve suan mağazayı yükliyemiyorum :( yardımcı olcak olan varmı ?

nokia betalabs'tan qml store yi yükle tele

marmaraisland

Üye
[ENGİN];4738908' Alıntı:

nokia betalabs'tan qml store yi yükle tele
tsk bi deniyim şimdi peki bu hangi sürümü en son sürüm mü ? qml store ?

tempestshine

tempestshine

Üye
format atarsam işime yarar :ehe

marmaraisland

Üye
arkadasim olmadi denedm indirdim yukledm olumsuz

m.edip

m.edip

Üye
arkadaşlar bende hard format attım ve ne mağaza nede haritalar yok yardımcı olun lütfen :)

ANIL

ANIL

Admin
cwrt core 11124 dosyasını kurun sonra oviyi yükleyin. olmassa kesin çözüm olarak flash atarak yazılımı yeniden yüklerseniz telefon ilk günkü haline döner.

marmaraisland

Üye
cwrt core yi nerde bulcaz

Üst Alt