Hard format sonucu silinen Harita, Mağaza ve Sosyal'i geri yükleme.

Sponsorlu Bağlantılar

marmaraisland

Üye
tsk arkadaslar yukldndi

lazkopat3718

Üye
cwrt core 11124 dosyasını kurun sonra oviyi yükleyin. olmassa kesin çözüm olarak flash atarak yazılımı yeniden yüklerseniz telefon ilk günkü haline döner.

dostum bende hard format attım tele ne flaş player kaldı ne foto düzenleyici bu flaş atma mevzusu nası oluyo bi yardım et gözünü sevim kafayı yicem c6 01 kullanıyorum nokia suite den yazılımı yeniden yükledm ama olmadı bana bi yol gösterirsen çok süper olur askerde oldum içinde fazla imkanım yok.

- - - Eklendi - - -

facede yns.kan yazarak bana ulaşa bilirsin

eda.asdf

Üye
ya ovi yi geri nasıl ykledin banada yardım edermisiniz lütfen

eda.asdf

Üye
lütfen bana da yardım edin ovi mağazasını geri nasıl yükleyebilirim

eda.asdf

Üye
ben ovi mağazasını yükleyemedim nolur bana da bi çare gösterin

mustafasen

mustafasen

Üye
hard format sonrası dilinen mağaza için betalabs.nokia.com a girin modelinize uygun olan store cliend dosyasını indirip kurun mağazanız açılacaktır

lazkopat3718

Üye
manolyam63

manolyam63

Üye
kurulduktan sonra 32 mb olması lazım ordan sorunsuz oviye gırılır artık...

buğra uçar 932

Üye
merhaba arkadaşlar : benim bir noki n8 var bir kaç oyun indirmek için mağazaya girmeyi denedim ama bağlantı hatası verdi sonra hard formattan sonra düzeleceyni var sayıp format attım ama tüm haritalar,rehberler ve mağazanın silindiğni gördüm bir kaç gün araştırma yaptım ama herkes garantiye gönderilmesi gerekiyor dediler. Uğraşırken store ovi adlı bir program buldum onu indirdim daha sonra yazılım güncellemelerine girip tüm yazılımları başlattım tlf. yenilediğimde tüm programları indirildiğni gördü umarım yardımcı olmuşumdur..

Anil-D

Anil-D

Üye
hep sini pcden yukleyebilirsin

Üst Alt