illuminati-maxicep araştırma grubu toplayalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
illuminati-maxicep araştırma grubu toplayalım
arkadaşlar gerçekmi sahtemi neyi amaçlıyor tam tek başıma arraştırırken verim alamıyorum bir gurup toplanıp araştırıp bir ana konu oluşturalım diyorum ben kimler katılır .
bide bilmeyen arkadaşlar için

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Arkadasım boşver böyle şeylere kafanı yorma var yada yok sana bi kârı olmaz :oke:

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım boşver böyle şeylere kafanı yorma var yada yok sana bi kârı olmaz :oke:
karı olması için değil zaten çevreyi bilinçlendirmek için bu kaafayla gidiyoruz hep buyrun adamalr savaş çıkaracak petrol arıyor itrail bi mason toplantısının knouşmaları elime geçti türkiyede kürt devleti falan kurmak geçiyordu içinde savaş falan bulursam koyarım

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
ben sana sahte demedim işimiz gücümüz yok illuminatiyi araştırsak elimize ne geçicek herkes işini yapmalı bence bize karşı kurulmuş bi örgüt ise devlet araştırıp gereğini yapmalı sen herşeylerinı ögrendin diyelim ne yapıcan savasıcan mı ?

----------Eklendi @ 17:24:56 ---------- Yazıldı @ 17:24:26 ----------

ha bu arada çevreyi bilinclendirmek mi :hmmm

Kedi Yavrusu

Üye
sana birşey anlatacağım.

Osmanlının güçlü ordusu mehter marşı çalarak savaşa gidiyordu. Öyle bir grup ki, yüzlerce kişi davula vuruyor ve 3 günlük mesafeden (yaklaşık 40 km) duyuluyordu.

Bunu duyan düşmanlar daha savaş başlamadan manevi olarak yeniliyordu. Sürekli gelen davul sesleri ve üzerlerindeki baskı.

Amerika aynı olayı şimdi illuminati ile yapıyor.

Siz de yiyorsunuz.

amerty95

amerty95

Üye
İlluminti hakkındaki bilgim Dan Brown'un Melekler ve Şeytanlar kitabındaki kadar :P:

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
sana birşey anlatacağım.

Osmanlının güçlü ordusu mehter marşı çalarak savaşa gidiyordu. Öyle bir grup ki, yüzlerce kişi davula vuruyor ve 3 günlük mesafeden (yaklaşık 40 km) duyuluyordu.

Bunu duyan düşmanlar daha savaş başlamadan manevi olarak yeniliyordu. Sürekli gelen davul sesleri ve üzerlerindeki baskı.

Amerika aynı olayı şimdi illuminati ile yapıyor.

Siz de yiyorsunuz.
yani biz yenildik. onlar galip bizdemi onlara girelim ozaman töbe töbe

----------Eklendi @ 17:39:20 ---------- Yazıldı @ 17:38:53 ----------

İlluminti hakkındaki bilgim Dan Brown'un Melekler ve Şeytanlar kitabındaki kadar :P:
a ben o kitabı bulamadım ne anlatıyor illuminati hakknıdA

----------Eklendi @ 17:40:31 ---------- Yazıldı @ 17:39:20 ----------

ben sana sahte demedim işimiz gücümüz yok illuminatiyi araştırsak elimize ne geçicek herkes işini yapmalı bence bize karşı kurulmuş bi örgüt ise devlet araştırıp gereğini yapmalı sen herşeylerinı ögrendin diyelim ne yapıcan savasıcan mı ?

----------Eklendi @ 17:24:56 ---------- Yazıldı @ 17:24:26 ----------

ha bu arada çevreyi bilinclendirmek mi :hmmm
devletmi :D saçmalandın türkiyede bile var adamalrdN DEVLET NE YAPA BİLİR savaş çıakcak görmüyormusunuz dh de bile adamalr geldi petrol çıakrıyor kesin savaş çıakr bide uydu muydu çıktı

y n s c n

y n s c n

Üye
Amerikalıların çabalarını görüyorum fakat beni bu eyleme inandıramazlar..

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
yani biz yenildik. onlar galip bizdemi onlara girelim ozaman töbe töbe----------Eklendi @ 17:39:20 ---------- Yazıldı @ 17:38:53 ----------a ben o kitabı bulamadım ne anlatıyor illuminati hakknıdA----------Eklendi @ 17:40:31 ---------- Yazıldı @ 17:39:20 ----------devletmi :D saçmalandın türkiyede bile var adamalrdN DEVLET NE YAPA BİLİR savaş çıakcak görmüyormusunuz dh de bile adamalr geldi petrol çıakrıyor kesin savaş çıakr bide uydu muydu çıktı
Sen öle bi korkmuşsunki sana ne diycegmi şaşırdım neyse bildğni oku sen

amerty95

amerty95

Üye
melekler ve şeytanlar mı? Zevkli bir kitaptı, içindekiler ne kadar doğrudur bilmem ama okursan keyif alacağın kesin :)

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
melekler ve şeytanlar mı? Zevkli bir kitaptı, içindekiler ne kadar doğrudur bilmem ama okursan keyif alacağın kesin :)
hikaye şeklindemi yani bir olaymı analtılıyor illuminati hakkında yoksa bilgimi veriliyor

Kedi Yavrusu

Üye
konuyu açan adam sen kaç yaşındasın ya? Liseli misin nesin, uzaya uydu yolladı hop savaş çıkaracak. Kolaydı öyle.

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
konuyu açan adam sen kaç yaşındasın ya? Liseli misin nesin, uzaya uydu yolladı hop savaş çıkaracak. Kolaydı öyle.
tama kedi yavrusu git sütünü iç nickinde çok süpermişçok uydu valla yaşla alakası yok aç haberleri izle bunun yaşla bi alakası yok ha bu arada öyle koalymı demişin hangi savaşları geçirdinde bu şeye vardın

Kedi Yavrusu

Üye
tama kedi yavrusu git sütünü iç nickinde çok süpermişçok uydu valla yaşla alakası yok aç haberleri izle bunun yaşla bi alakası yok ha bu arada öyle koalymı demişin hangi savaşları geçirdinde bu şeye vardın
O savaşlar oyunlarda gördüğün gibi değildir genç. Ben neler gördüm geçirdim bir bilsen. Siirt'in Eruh ilçesinde terörist ile çatışma halinde iken takviye olarak savaş uçağı istedik. 3 saat sonra geldi. Neden? Çünkü 1 uçağın kalkabilmesi için tam 7 komutanın onay vermesi gerekiyor. Birine ulaşamazsan kalkmaz o uçak. Bir helikopterin kalkması ve savaşması için onlarca kağıt imzalanmalı, onay alınmalı. Buna bürokrasi derler.

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
O savaşlar oyunlarda gördüğün gibi değildir genç. Ben neler gördüm geçirdim bir bilsen. Siirt'in Eruh ilçesinde terörist ile çatışma halinde iken takviye olarak savaş uçağı istedik. 3 saat sonra geldi. Neden? Çünkü 1 uçağın kalkabilmesi için tam 7 komutanın onay vermesi gerekiyor. Birine ulaşamazsan kalkmaz o uçak. Bir helikopterin kalkması ve savaşması için onlarca kağıt imzalanmalı, onay alınmalı. Buna bürokrasi derler.
bu ultimatoın ne yav duydum ama daha fazla bi bilgim yok savaşta ultimatonmu yolluyoruz başlarken bide savaş halinde direk izin vermeleri lazım yoksa bi uçak kalkana kadar yeniliriz

zaza

zaza

Üye
Burokrasi :) yeni savas yontemi, illuminita ise soysuz asaletin temsilcisi :) hizir (a.s) o gun inip planlari bozduysa bugun yine iner bozar planlanan duzeni :)

'Patron

'Patron

Üye
senin yatma saatin gelmedimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt