Nokia fanları Huaweiyi Kötüleyenler Bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
belle yuklu telefon kullanmadıgım ıcın yalan dogru bırsey dıyemem ama sanbyan cok ıyı bır sıstem olsa (gunumuzde)nokıa neden 2016 da destegı kesecek?belle anna bosuna cıkarılmıyor goz boyaması gıbı gelıyor bana.
Öyle öyle göz boyaması emin ol ;) :zuhaha: :zuhaha:

Türe

Türe

Üye
belle yuklu telefon kullanmadıgım ıcın yalan dogru bırsey dıyemem ama sanbyan cok ıyı bır sıstem olsa (gunumuzde)nokıa neden 2016 da destegı kesecek?belle anna bosuna cıkarılmıyor goz boyaması gıbı gelıyor bana.ha tamam ıkonlar felan super olmus bana bıle kullanmadıgım halde gına gelmıstı nokıa nın arayuzlerınden.performans artısını bılemıyorum artmıstır ıllakı ama bu beklenıldıgı kadarmı oldu bu artıs cuzzı mıktardamı orası muallak.en bastada dedıgım gıbı sanbyan ın onu açık degıl 2016 da dıs olacak sonucta buda gerseyı gosterıyor,neyazıkkı nokıa can cekısıyor,ayak uyduramadı ben en buuyugum ne yaparsam gıder gozuyle baktı ama yanıldı samsung htc aldı başını gıdıyor.

adma bak daha ''symbian'' ın yazılışını bilmeden artistik yapıyo :kop: bu fandroidçiler komik çocuklar cidden :ehe

Lenneth

Üye
61semih

61semih

Üye
Yalan mi :zuhaha: Nokia cilar gercegi kabullenmeli artik :) N8 dede C6-01 dede toz alma sorunu var.. Nokia oyle bosluklar birakmiski toz girsin delirtsin diye.
sizin gibi insanların emınım SİNAN BAYRAKTAROĞLU dan haberınız yoktur
ben turkce konusuyorum elımden geldıgınce ıngızce kelımelerı turkce okundugu gıbı yazarım
kitap oku kitap

Lenneth

Üye
sizin gibi insanların emınım SİNAN BAYRAKTAROĞLU dan haberınız yoktur ben turkce konusuyorum elımden geldıgınce ıngızce kelımelerı turkce okundugu gıbı yazarımkitap oku kitap
Kastettigin kisi ben degilken neden benim mesaji alinti yaptin hocam yav ?

pRime.

pRime.

Üye
Del Rey

Del Rey

Üye
arkadasım senın n9 un muhtemel fıyatı ve ısletım sıstemı hakkında hıcbır bılgın yok sanırım

İşletim sisteminin Symbian ve Android le sınırlı olduğunu söylediğini sanmıyorum. N9, X5'i yere gömer. Nokia 701 ise üzerinden geçer.

• Beğen
Tepkiler: Türe
Uruloki

Uruloki

Üye
kullandığım 900tl altı android telefonlardan sonra C6-01 e laf atmanın manası yok açıkcası ki oraya N8 i şıkıştırmanın manası ne ve ayrıca gsmarena lg optimus 2x iphone 4 sgs2 ve N8 kamera karşılaştırması sonucu N8 i yine hem video hemde fotoğrafda birinci seçmişti ki 28mm geniş açı lensin çektiği 720p video normal(hatta bariz piksel şıkışması diyebileceğimiz kadar ufak) lensin 1080p lik videosunu bir tutarsan yanlış yaparsın ve bazılarıda dediklerini inkar etmesin burda ve ya sorulan sorulara tam cevap versin sadece bir alıntıya değil

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yaslarını tahmin edebildigim kisiler vardı forumda artık yaslarından emin degilim.
Nedir bu huawei merakı anlamadım parası olmayan kısıtlı bütçeli adam alsın kullansın telefon buz gibi çinli iste susacaklarına nokia'ya sarıyolar.
Yok vodafone'un modemlerini yapmıs yok turkcell'in modemlerini yapmıs.Oldu ford iyi kamyon yapar diye telefonunu alacak degiliz.
Sanbyana 2016 yılından sonra destek kesilecek denmis ! Daha 5 yıl sürecek demektir bu destek.5 yıl boyunca piyasa ne hale gelir andrdoidin adı bile kalmaz belki millet meego'ya sarılmaya basladı.Wp7'ler de ilerlemede.5 sene içinde ne olur bilinmez.Belki devam bile edilebilir destek.
Lenneth senin cezası biten profilin yok mu hiç ordan takıl isim kirliligi yaratma hakanım.
Bide kızdıgım nokta var.Biz fan oluyoruz adamlar kendilerinin tuzu kuru sanıyor.Hayatlarında S^3 kullanmayan adamlar sallamasyon mesajlar yazıyor çoguda 5800'dan terfi elemanlar.Nonamex az laf etmedi optimus black hakkında çok güzel diye.Geçenlerde elime aldım şok oldum rezalet telefon.5800 bile kasmaz o kadar.
C6-01'in fiyatı 800 liradan 550 liraya düsmüs ve gidip şangaylı alan adama daha ne denir.
Simdi konu açılsa yine desek osu yok busu yok neymis efendim gerek yokmus nfc yok t10'da bile varmıs.
Ön kamera yok;ne gerek varmıs.Ee bu adam optimusun ön kamerasının 2p olması ile hava atarsın diyo ne ayak.
Androdili övdügünüz telefonları hiçbiri c6-01 kadar komple degil.Birinin çözünürlügü düsük digerinin rami islemcisi ön kamerası video kaydı vs vs vs.
C6-01'de hepsi var ama islemci delisi olan adamlar 680'i begenmiyor.Bravo size ama iphone 4 ile ilgili konularda solugunuz kesilir oldu 700 mhz islemcinin kimleri ezdigini görünce.

pRime.

pRime.

Üye
sizin gibi insanların emınım SİNAN BAYRAKTAROĞLU dan haberınız yoktur ben turkce konusuyorum elımden geldıgınce ıngızce kelımelerı turkce okundugu gıbı yazarımkitap oku kitap
Kusura bakma sinan bayraktaroğlu yanlış biliyor!! Gerçek okunuşu merak ediyorsan symbiyındır!! Ama androidi nasıl yazıyosan symbian'ı da öyle yaz ya da.

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu arada, şu anda elime aldığım hiçbir telefon SGS 2 kadar değil, bunu kabul edelim. Donanım olarak gerçekten de iyi.

Nokia N9, onun ardından gelen bir telefon. HTC Sensation'da Asphalt 5'i oynatamadılar izlediğim videolarda :/

Huawei kim ya; orta segment telefon üreticilerini işe karıştırmayın.

Bu arada, yiyorsa N9'un arasına toz kaçırın; adamlar Unibody gövde telefon yapıyorlar daha ne.

Nokia 701 de zaten Symbian Belle ile üst segmente girebilecek kadar kuvvetli bir telefon. Aynı zamanda Symbian'ın 2016'ya kadar kaç seri atlayacağını düşünürsek.

Uruloki

Uruloki

Üye
Erdem direk N9 verme şöyle 700 versende olur duvardan duvara fırlatacak bir symbian lı cihaz ki millet N8 de ki(ki şu an ki tüm S^3lerde ki) gpu ya gıpta ile bakarken şimdi bu cihazlarda 4 kat hızlısı ve 1ghz işlemcinin gücü var bakalım şimdi ne yapıcaklar

Türe

Türe

Üye
Onun adina benzeyen diger sistem gibi berbat olmasinda :)

senin görüşün bişey diyemem ben memnunum :oke: ama şu n9 bi gelse ne yapıp edip aldırabilirim çok hoşuma gitti açıkcası :hmmm

Üst Alt