Yardım / N8 / Bağlanmada erişime izin verilmiyor/ Germany anna /

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WanteD_232

WanteD_232

Üye
    Konu Sahibi
Yardım / N8 / Bağlanmada erişime izin verilmiyor/ Germany anna /
Selam arkadaşlar..
Birkaç haftadır N8de Euro2 Germany Annayı sorunsuzca (ufak yükleme hataları hariç) kullanıyordum taaki dün akşama kadar...
" Bağlanmada erişime izin verilmiyor " diyor ve hiç bir şekilde internete bağlanmıyor...
Daha öncesinde hiç bir problem yoktu, sorunsuzca internete bağlanıyordum..Vodafone sınırsız internet ile..
şimdi dandirik facebooka bile girmiyor :)
Sorun çözülür diye Care Suite Euro 2 ve Care Suite Euro 2 Germany tekrar flashladım.. sonuç aynı...
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

otuz6saniye

otuz6saniye

Üye
sorunu cözdün mü dpstum ben de aynı hata var. kimse bilmiyo galiba çözümü...

WanteD_232

WanteD_232

Üye
    Konu Sahibi
dostum çözdüm fakat , nasıl olduğunu bilmiyorum.. bi kaç kere daha flashladım , flash manyağı oldu telefon , softformat attım bir de , bundan önce hattımı başka telefonlarda denedim internete giriyordu, aveayı N8e takıp internete girdim , bağlanıyodu ,,, daha sonra tekrar taktım vodafonu çalıştı ... Yani sonuç olarak bi ton flash,reset,formattan sonra düzeldi,,,
hatla alakalı olma durumu da var sanırım...(eğer hattansa yani sim karttandır , yedek sim kart bunu çözer)

otuz6saniye

otuz6saniye

Üye
ben 24,1 yükledim ondan sonra intrnete giremiyordum hiç ama şimdi türkcell den giriyorum o tamam ama şimdi wifiden başlanamıyor.
evde wifi var bi türlü olmuyor

WanteD_232

WanteD_232

Üye
    Konu Sahibi
24 te türkçe yok diye biliyorum.. o yüzden onu denemedim.. eğer biliyorsan downgrade olayı var , göze alırsan onu dene derim, olmadı ovinin kendi orjinal sürümünü beklemek zorundasın gibi kardeş...

otuz6saniye

otuz6saniye

Üye
valla ilgi alakan için sağol ;)
24te türkçe var olmaz mı bence mğkemmel hiçbir sorun yok.
interneti de hallettim. modeme reset attım şifreyi değiştirdim sonra tekrar flash attım oldu. şuan çok memnunum.
herşey canavar gibi ya kim bilir belle nasıl olacak:)

WanteD_232

WanteD_232

Üye
    Konu Sahibi
tek flashla doymuyo bizim mercedes... bi kaç tane atcan o zaman adam oluyo :) bencede belle yardıracak gibi .. bence anna vista , belle de windows 7 gibi bişi :D merakla bekliyoruz.. sorun çözülmüş hadi hayırlısı :D

dark_lord

Üye
valla ilgi alakan için sağol ;)
24te türkçe var olmaz mı bence mğkemmel hiçbir sorun yok.
interneti de hallettim. modeme reset attım şifreyi değiştirdim sonra tekrar flash attım oldu. şuan çok memnunum.
herşey canavar gibi ya kim bilir belle nasıl olacak:)

Türkçe desteği 24 ün hangi versiyonunda var acaba?

WanteD_232

WanteD_232

Üye
    Konu Sahibi
türkçe desteği 24 te yok deniyor , bende denemedim , ama "otuz6saniye" kardeşimiz var kullanıyorum diyor, diğer konularda 24 yükleyip türkçe olmadığını görüpte çaresizce yakaranlar vardı ... ikilemde kaldım :)

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
arkadaşlar kısaca açıklama ya çalışayım ayarlar/bağlantı/ayarlar/ wlan a geç, yalnızca bilinen wlan lar/kandi ülkenizde veri kullan, yalnızca wlan/yurt dışındayken veri kullan, herzaman sor. bu ayarlamaları yayapınca sadece wlan üzerinden internete bağlanır. kendi ülkeniz seçeneği altında ki seçeneklerde değişik seçenekler mevcut. bendede euro 2 germany yüklü sorunsuz nete bağlanıyorum sadece gerekli ayarlamaları yapmanız yeterli.

serkanet

Üye
telefonu flash manyağı yapmanıza gerek yoktu sadece settings wizard ile en güncel paket veri bağlantı ayarlarını almanız yeterliydi :)

WanteD_232

WanteD_232

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kısaca açıklama ya çalışayım ayarlar/bağlantı/ayarlar/ wlan a geç, yalnızca bilinen wlan lar/kandi ülkenizde veri kullan, yalnızca wlan/yurt dışındayken veri kullan, herzaman sor. bu ayarlamaları yayapınca sadece wlan üzerinden internete bağlanır. kendi ülkeniz seçeneği altında ki seçeneklerde değişik seçenekler mevcut. bendede euro 2 germany yüklü sorunsuz nete bağlanıyorum sadece gerekli ayarlamaları yapmanız yeterli.

Bilgi için teşekkürler , dediğiniz ayarlara bi kaç kere girmiştim ama ayrıntılı bakmamıştım, telefonum garantiden geldiğinde yaparım inşallah :)

telefonu flash manyağı yapmanıza gerek yoktu sadece settings wizard ile en güncel paket veri bağlantı ayarlarını almanız yeterliydi :)

Dediğiniz gibi beş tane ayar yapmıştım olmamıştı :D
Diğer arkadaşın dediğini denemek gerek ...

otuz6saniye

otuz6saniye

Üye
ben 24,01 yükledim kendinden tr olarak açıldı. shazam falan da vardı. 2 flashı atmak için önce alman annasını denedim deadphone oldu tekrar 24,01e dönmek zorunda kaldım. şimdi oviden yükledim annayı yükledi ama telefon olduğu gibi hiçbiey değişmedi sanki fovari rehber bile aynı şimdi 2 anna 1 ovi güncellemesi var telefonda onu yüklüyorum. inşallah olur.

WanteD_232

WanteD_232

Üye
    Konu Sahibi
inşallah olur .. telefonum gelsin oviyi bide ben yokliyim .. dediğine göre oviden oluyor.. o kadar beklemiştim.ha bugün ha yarın diye diye , sinirden alman annasını yükledim :D şimdi bekliyoruz...

messi35

Üye
arkadaşlar n8 erişime izin verilemiyor diye ileti alanlar sizin için araştırdım buldum tek yapmanız bu adrese girip ardın
  • Mobile VPN Client version 4.3
  • (for Symbian^3 devices)
indirip telefona atın ardından yükleyin ve telefonu kapatıp tekrar açın hepsi budan

----------Eklendi @ 18:33:41 ---------- Yazıldı @ 18:31:59 ----------

teşekürler demeyi unutmayın olur mu

WanteD_232

WanteD_232

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n8 erişime izin verilemiyor diye ileti alanlar sizin için araştırdım buldum tek yapmanız bu adrese girip ardın
  • Mobile VPN Client version 4.3
  • (for Symbian^3 devices)
indirip telefona atın ardından yükleyin ve telefonu kapatıp tekrar açın hepsi budan

----------Eklendi @ 18:33:41 ---------- Yazıldı @ 18:31:59 ----------

teşekürler demeyi unutmayın olur mu

teşekkür ederiz arkadaşım , bu nedenmiş mesela bi açıklama yapabilir misin ?

messi35

Üye
n8 de format veya yazılım atıldığı zaman vpn ayarları silinir yüklemek için size verdiğim adresten yüklersiniz iyi günler

----------Eklendi @ 19:16:04 ---------- Yazıldı @ 19:10:52 ----------

ha bişey daha telefonunuzla fazla yazılım yada format atmayın kasdettiğim n8 bende kullanıyorum benimde olunca bu bilgilere ulaştım siz siz olun fazla uğraşmayın arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt