[alikan];3861427' Alıntı:Dostum nfs değil (NFC yani Near Field Communications) anlam olarak yakın alan bağlantısı veya yakın alan iletişimi denebilir. Bu özelliğe işlev olarak en basit örnek belediye otobüslerinde ki Kentkart olayı gösterilebilir. Yani iki nesne arasında veri, data transferi yapmak için nesneleri birbirine çok yakın ve anlık tutmak yeterli oluyor. Şöyle ki örneğin telefonundan nfc özelliği ile bir dosya paylaşacaksın bunun için aktarım yapacağın cihaza sadece bir saniyelik dokundurup dıtlatmak yetecek.
n8de nfc yok.n8 e nfc olmaz dimi bnm n8in kullanma kılavuzunda nfc var yazıor da ondan sordum bu arada n8inde belle ivo777 yüklü
hertürlü c7 sorunuzu bana sorabilirsiniz arkadaşlar ben telefonun her şeyini biliyom 5 aydır bakmadığım yer kalmadı diyim
bu arada nfc akıllı karlar felan onlar arsında veya cihazlar arasında hızlı bi tanıtım veya veri atımı gibi şeylerle bize hız katıyo işi kolaylaştırıyo. güncellemden sonraki uygulama sorunları ise güncellemdeki eksikten kapatıp açıyo. Size tavsiyem defenx trial var ovide onu kullanın ve ovi desteğe sorununuzu yazın güncelleyecekler belle için bişi diyemem FOREVER ANNA cıyım her sorunuzu bana mesaj olarak atın .