hemşireye çok ayıp ettim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Konu çok uzadı artık mod arkadaşlar bi zahmet ilgilensin artık.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
ALPARS™;3868403' Alıntı:
Konu çok uzadı artık mod arkadaşlar bi zahmet ilgilensin artık.
katılıyorum bu arada nicikin çok süpermiş

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:bilmm buyurrrr

----------Eklendi @ 14:43:14 ---------- Yazıldı @ 14:42:15 ----------

çok zorluyorsun haberin olsun 9ceza puanı almışsın bence dikkat etmelisin türkçe ögretmeni mod on malı meli gereklilik kipidir evladım
yine alabilirim sorun diil..tam yaşına uygun açıklamayı yapmışsın :Dneyse atalarımızın dediğine uyalım küçükle küçük olmayalımm....haydiiiii

RidLe

Üye
    Konu Sahibi

yine alabilirim sorun diil..tam yaşına uygun açıklamayı yapmışsın :Dneyse atalarımızın dediğine uyalım küçükle küçük olmayalımm....haydiiiii
sana uymama gerekiyor bu durumda iyi al nasıl olsa bidaha üyelik açar heryere saçam yorum yaza yaza rütbe kasarsın demi tamam ok hadi

----------Eklendi @ 15:01:14 ---------- Yazıldı @ 14:58:13 ----------

şimdi patron geldi kesin yorum yazar bak görürüsünüz aklımdanda geçtiydi iyi insan lafının üstünegelirmiş

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben yokken ne olmuş ya buralarda :D

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Konu uzadı diyorsunuz fakat yazmaya devam ediyorsunuz.

• Beğen

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
'Patron

'Patron

Üye
ya bu the_bela diıe bi apaçi vardı ya o. geçende baska hesabı vardı. la olom küçük bebe. yaşın kaç anlamıyorum dalga geçtığınımı sanıyon sen? gelipdurma bak cidden nasıl olsa kayıt olduğun msnler admınler tarafından goruluyo ordan faceine kadar bulunur. incide de dağıtır belanı...... tammmı şimdi defol adamı sınırlendırme

Revengeful

Emekli Yönetici
sana uymama gerekiyor bu durumda iyi al nasıl olsa bidaha üyelik açar heryere saçam yorum yaza yaza rütbe kasarsın demi tamam ok hadi

----------Eklendi @ 15:01:14 ---------- Yazıldı @ 14:58:13 ----------

şimdi patron geldi kesin yorum yazar bak görürüsünüz aklımdanda geçtiydi iyi insan lafının üstünegelirmiş

ya bu the_bela diıe bi apaçi vardı ya o. geçende baska hesabı vardı. la olom küçük bebe. yaşın kaç anlamıyorum dalga geçtığınımı sanıyon sen? gelipdurma bak cidden nasıl olsa kayıt olduğun msnler admınler tarafından goruluyo ordan faceine kadar bulunur. incide de dağıtır belanı...... tammmı şimdi defol adamı sınırlendırme

hahahha :D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Yaw daha konu ilk günden HiT yaptı 912 Kişi bakmış 92 Yorum yapılmış :D :ehe

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
Yaw daha konu ilk günden HiT yaptı 912 Kişi bakmış 92 Yorum yapılmış :D :ehe
nedense hep gırgır şamata kıl tüy konuları tutuyor tüm forumalrda biride bi forumda maç 3-1 bitmesse 3ay hesabımı banlıycam demişti maç 3-1 bittiydi

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu arada benim arkadaşa cevabım:korkma hemşire bamyayı ellerse sorun olmaz,yani bamya ellemekle namus kirlenmez :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mangdaşire
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
:ehe enazından nimet karışmadı :ehe

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...