hemşireye çok ayıp ettim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
hemşireye çok ayıp ettim :(
geçen gün işte alerji olmamdan önce doktora gittim üreme bölgesinin yani kasıkgın oralarda bi ağrı hemşire krem sürcek dedi tamam dedim aç dedi utandım açtım bi utanıyorum sıvazlıyor kremle birden şey oldu iştte çok utandım ağlıycaktım ama kadın bieşydemedi yüzünü sildi tamam bitti reçeteni aldedi tamam dedim kızardım. özür dilerim hemşire abla valla isteyerek olmadı neyapayım çok yakından sürdün :( bi çiçe alıp özür dilemeyemi gitsemki veya 18i geçince evleniriz nede olsa gördü namusumu kirletti :(

Kedi Yavrusu

Üye
yumurta kabuğu detected

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire, Xilence ve Utku
çirkin karga

çirkin karga

Üye
hahaha uhuhuh ne yorum yapılabilir ki taşkala olsun diye açmışsın konuyu belli :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aklınca komıkmısın sımdı

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
aklınca komıkmısın sımdı
baayanlar anlamıyor ama böyle ortamda anlatınca çok gülüyoruz biz kızınteki bana yanlışlıkla civcive bastım dedi nasıl güldüysem minibüsten attılardı

Jetlak

Üye
sapık sapık şeyler

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
baayanlar anlamıyor ama böyle ortamda anlatınca çok gülüyoruz biz kızınteki bana yanlışlıkla civcive bastım dedi nasıl güldüysem minibüsten attılardı
böyle bisey olsa dahi ki inanmiyorum.komik biseymis gbi anlatmani senin karakterine bagliyorum tamamen.ben bktm insanlara pardon insan dedimneyse ceza almak istemiyorumactigin konulara dikkat et birazkonunu sikayet ettm haberin olsun.kaldirilirsa arama

----------Eklendi @ 13:05:22 ---------- Yazıldı @ 13:04:06 ----------

en nazik sekilde cevap verdim buarada

• Beğen
Tepkiler: 'Patron ve vapur dumanı

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
böyle bisey olsa dahi ki inanmiyorum.komik biseymis gbi anlatmani senin karakterine bagliyorum tamamen.ben bktm insanlara pardon insan dedimneyse ceza almak istemiyorumactigin konulara dikkat et birazkonunu sikayet ettm haberin olsun.kaldirilirsa arama
kaldırılacak bir knou göremiyorum ben ortada ayrıca kızsın komedi anlayışınız yok ha bana hayvanmı demek istiyorsun sen sen kendi uyarılarına bak haddini bilde konuş

enkazcı

Üye
bu işi ya kan bitirir yada ewlilik namus gitmiş savulun beyler

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kaldırılacak bir knou göremiyorum ben ortada ayrıca kızsın komedi anlayışınız yok ha bana hayvanmı demek istiyorsun sen sen kendi uyarılarına bak haddini bilde konuş
ben sana hicbisey demedm farkindaysan.suan kendi kendine hakaret ediyosun

futbol123

futbol123

Üye
takıntılımısın ? saçmalama ne namusun kirlenecek görende hemşire sana tecavüz etti sanacak

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
anliyorum ablasi.)

enkazcı

Üye
benmi onu öldürcem omu beni bide kanparası ödesede olur sıkışıgım bu aralar
doğru kan parasıda olur eğer kim wurulcak dersen sen onu wuracaksın çünkü o dokunmuş oynamış

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
takıntılımısın ? saçmalama ne namusun kirlenecek görende hemşire sana tecavüz etti sanacak
oda var o işin yaptı elimden gelen bieşy yoktu oldu bitti insafsızca ama bidaha hastaneye gitmiycem

pelın_

sanmıyorum hiçbi hemşirenın böle bişey yapcanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...