hemşireye çok ayıp ettim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greenmile

greenmile

Üye
geçen gün işte alerji olmamdan önce doktora gittim üreme bölgesinin yani kasıkgın oralarda bi ağrı hemşire krem sürcek dedi tamam dedim aç dedi utandım açtım bi utanıyorum sıvazlıyor kremle birden şey oldu iştte çok utandım ağlıycaktım ama kadın bieşydemedi yüzünü sildi tamam bitti reçeteni aldedi tamam dedim kızardım. özür dilerim hemşire abla valla isteyerek olmadı neyapayım çok yakından sürdün :( bi çiçe alıp özür dilemeyemi gitsemki veya 18i geçince evleniriz nede olsa gördü namusumu kirletti :(

o da allah vergisi utanma kardeş

pelın_

ben okadar hastaneye gittım kı doktor ve hemşire çok arkadaşım var
zorunlukalmadıgı sürece hiçbi hastaya bunu yapmaz dıyelımkı çok hastasın yapamyosun hasta bakıcılar var yanlışsam duzultın aramızda ı tane hemşire arkadaş var
yıne söluyorum yanlışşsam duzeltın

furkan5800

furkan5800

Üye
ayıp etmişsin

greenmile

greenmile

Üye
hemşire güzel miydi sen onu söyle kardeş

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
ben okadar hastaneye gittım kı doktor ve hemşire çok arkadaşım var
zorunlukalmadıgı sürece hiçbi hastaya bunu yapmaz dıyelımkı çok hastasın yapamyosun hasta bakıcılar var yanlışsam duzultın aramızda ı tane hemşire arkadaş var
yıne söluyorum yanlışşsam duzeltın
ben hemşire değilim ha bide okrem alarji yaptı zaten dünde bi kadın bana iğne vurdu arkadan çokacıdıydı bu kadınların elleri çok ağır yav bide yanındakiyle muhabbet ediyordu kadın hemşireye hayırrrr

SilentOne

SilentOne

Üye
bole bir hikaye gerçek olması imkanı yok hem gelip hemşire bole bişi yapmaz burası türkiye

pelın_

sana hemşiresin demedim dıkkatlı oku

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
bak bende hemşireyim ve biz asla bööle bişi yapmayız o tür durumlarda sağlık memuru vardır.senin gibilerin yanına onlar gider....artık ne olursa sonucunda

furkan5800

furkan5800

Üye
FEHMİ heralde hiç ameliyat olmadın sen

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
bole bir hikaye gerçek olması imkanı yok hem gelip hemşire bole bişi yapmaz burası türkiye
bi dogrun bide yanlışın var dogru olan burası türkiye yanlış olan yaparlar görmüyonmu hırsızlar cama YUMURTA ATIYOR silinmezse evisoyuyolar daha neler neler

pelın_

bak bende hemşireyim ve biz asla bööle bişi yapmayız o tür durumlarda sağlık memuru vardır.senin gibilerin yanına onlar gider....artık ne olursa sonucunda

anlatmak istedıgım buydu çekilin hemşilerelr geldı :)

• Beğen
Tepkiler: Xilence
greenmile

greenmile

Üye
konuyu şimdi tam manasıyla okudum şey oldu demiş olum yaşın kaç daha senin:ehe

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
hemşiremidir gömrevlimidir bilmem kadın varmış tek o geldi

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yeri gelir erkek hastaya sondada takilir dogrudur.bazi durumlarda.cunku karsindaki hasta.hasta diyorum bak cunku hasta.ama senin saygin yokki tamamen makara yada ne amacla actgn belli konuyu.yazik uzuldum senin adina.eline bisey gectimi bari paylastnda.guldun mu yeterince.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
greenmile

greenmile

Üye
adam fazla hemşire videosu izlemiş anlaşılan :ehe

furkan5800

furkan5800

Üye
şey konuyla ilgili deil ama soruyum esra seyhan abla ATT yi önerirmisiniz

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Xilence
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
umarım banlanırsın amen .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...