Tuba.Erva
Üye
suan nasil tirstim anlatamiyorumtamam bi '^+'^%^++%&+%& derdim ama dua et bayansın pardon dişisin
suan nasil tirstim anlatamiyorumtamam bi '^+'^%^++%&+%& derdim ama dua et bayansın pardon dişisin
geçen gün işte alerji olmamdan önce doktora gittim üreme bölgesinin yani kasıkgın oralarda bi ağrı hemşire krem sürcek dedi tamam dedim aç dedi utandım açtım bi utanıyorum sıvazlıyor kremle birden şey oldu iştte çok utandım ağlıycaktım ama kadın bieşydemedi yüzünü sildi tamam bitti reçeteni aldedi tamam dedim kızardım. özür dilerim hemşire abla valla isteyerek olmadı neyapayım çok yakından sürdünbi çiçe alıp özür dilemeyemi gitsemki veya 18i geçince evleniriz nede olsa gördü namusumu kirletti
![]()
yav ilk okuldada kızlar bana sinir oluyordusuan nasil tirstim anlatamiyorum
karşı cins ben size neyaptımben hemşire değilim ha bide okrem alarji yaptı zaten dünde bi kadın bana iğne vurdu arkadan çokacıdıydı bu kadınların elleri çok ağır yav bide yanındakiyle muhabbet ediyordu kadın hemşireye hayırrrrben okadar hastaneye gittım kı doktor ve hemşire çok arkadaşım var
zorunlukalmadıgı sürece hiçbi hastaya bunu yapmaz dıyelımkı çok hastasın yapamyosun hasta bakıcılar var yanlışsam duzultın aramızda ı tane hemşire arkadaş var
yıne söluyorum yanlışşsam duzeltın
bi dogrun bide yanlışın var dogru olan burası türkiye yanlış olan yaparlar görmüyonmu hırsızlar cama YUMURTA ATIYOR silinmezse evisoyuyolar daha neler nelerbole bir hikaye gerçek olması imkanı yok hem gelip hemşire bole bişi yapmaz burası türkiye
bak bende hemşireyim ve biz asla bööle bişi yapmayız o tür durumlarda sağlık memuru vardır.senin gibilerin yanına onlar gider....artık ne olursa sonucunda

hemşiremidir gömrevlimidir bilmem kadın varmış tek o geldibak bende hemşireyim ve biz asla bööle bişi yapmayız o tür durumlarda sağlık memuru vardır.senin gibilerin yanına onlar gider....artık ne olursa sonucunda
bende sana uyuz oldum ilk gördüğümde aramızda bir bağ olsa gerek gözüm üstünde şampiyonkonuyu şimdi tam manasıyla okudum şey oldu demiş olum yaşın kaç daha senin![]()