belle önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
belle önemli
arkadaşlar ben belle kurdum bu sürürüm de sorun var mı bilgisi olan yazsın 111.020.0203 yazılım sürümü 2011 08 30 dil paketi 111.020.0203.17.01 bu yazılımda sorun var mı yok mu cvp bekliyorum

----------Eklendi @ 00:31:14 ---------- Yazıldı @ 00:19:17 ----------

lütfen biri yardım etsin dogru mu yanlışmı bekliyorum acil

WebStyle

WebStyle

Üye
3.1 versiyonu yüklü şu anda cihazınız da bende bunu kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.. Bir problemle mi karşılaştınız?

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
ya real football demo kurdum oviden oyun yavaşlama ve donma oldu niye oldu bilmiyorum.

----------Eklendi @ 00:45:30 ---------- Yazıldı @ 00:41:53 ----------

birde birsey sorucam tlf kapatma tusu birkere basıp kap dediğinde nokıa yazısı varmı sönük seklilde

WebStyle

WebStyle

Üye
ya real football demo kurdum oviden oyun yavaşlama ve donma oldu niye oldu bilmiyorum.

----------Eklendi @ 00:45:30 ---------- Yazıldı @ 00:41:53 ----------

birde birsey sorucam tlf kapatma tusu birkere basıp kap dediğinde nokıa yazısı varmı sönük seklilde

Bende az önce pes 2011 kurdum cihaza gayet akıcı bir şekilde oynatıyor.. Belki oyun ile ilgili bir problem olabilir..

-----

Evet bende de oluyor o ya belle nin özelliği ya da bug var. Ama öyle kafaya takılacak bir sorun değil zaten 1 saniye sonra siliniyor o yazıda.

SilentOne

SilentOne

Üye
daha beta aşamasın beyler yani

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadasım sen star tv kursana birde canlı izle bakalım tv donmalar oluyor mu diyee

----------Eklendi @ 01:19:48 ---------- Yazıldı @ 01:13:25 ----------

ordamısın kardeşim baktın mı acabaa ??

WebStyle

WebStyle

Üye
Peki arkadasım sen star tv kursana birde canlı izle bakalım tv donmalar oluyor mu diyee

----------Eklendi @ 01:19:48 ---------- Yazıldı @ 01:13:25 ----------

ordamısın kardeşim baktın mı acabaa ??

Ben mobil tv kullanıyorum. Herhangi bir program aracılığı ile tv izlemiyorum. Kanallar da herhangi bir takılma-kasma söz konusu değil..

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
peki tamam da sen türkçe mi kulanıyorsun yoksa ingilizce mi birde türkçe yaması hagisi kurduysan yardımıcı olursan sevinirim.

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
bende oguz başarın türkçe yamasını kurdum o zaman ben ovi 0777 3.1 kurdum hepsi türkçe sorun yok peki dark belle diyolar o nasıl bilgin var mı peki

WebStyle

WebStyle

Üye
bende oguz başarın türkçe yamasını kurdum o zaman ben ovi 0777 3.1 kurdum hepsi türkçe sorun yok peki dark belle diyolar o nasıl bilgin var mı peki

O konuda hiç bir bilgim yok. Onu yüklemedim. Yükleyen arkadaşlar var ise yardımcı olurlar..

serinaga

serinaga

Üye
Yaw ne çabuk yüklediniz ???

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
belle kurdugun da sorf format attın mı yıldız kare 7370 kare diye

----------Eklendi @ 01:54:35 ---------- Yazıldı @ 01:47:51 ----------

cvp bekliyorum kardeşim:::)

WebStyle

WebStyle

Üye
belle kurdugun da sorf format attın mı yıldız kare 7370 kare diye

----------Eklendi @ 01:54:35 ---------- Yazıldı @ 01:47:51 ----------

cvp bekliyorum kardeşim:::)

Evet attım. :)

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım seni bu konuda sıkıyorum biraz kusura bakma ben yazılmı attıgım da ararken tlf acılırken kapanırken titreşim vardı sorf format attım daha öyle olmadı sende oldu mu böyle bir durum :))))

WebStyle

WebStyle

Üye
arkadaşım seni bu konuda sıkıyorum biraz kusura bakma ben yazılmı attıgım da ararken tlf acılırken kapanırken titreşim vardı sorf format attım daha öyle olmadı sende oldu mu böyle bir durum :))))

Telefon açılırken normal olarak zaten bir titreşim oluyor. Tel açıldıktan sonra titreşim olması için Ayarlar/Tercihler/Genel/Kişileştir/Titreşimli Bildirim bu kısım "Açık" olacak. Eğer yine olmuyorsa o konuda bir bilgim yok.. Bende bir çok kez soft format attım ama bu tip sorunla karşılaşmadım..

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım tlf acılırken oluyooo titreşim oluyo birisini ararken calıyo sonra karsı taraf tlf acınca titriyodu sonra tlf kapatıncada titiriyodu ben bunu sordum

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala bende de ivo 3.1 var bi sorunla karsılasmadm daha gayett güzell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt