doğrudurBilgisayarının içine şeytan kaçmış

sildim ama microsoft windows böyle hata verince kafam karıştırootkitlerin zararsızları olduğu gibi zararlıları da mevcut kesin birşey için daha detaylı bilgi sahibi olmalıyız
önemli değil kapandı mı bilgisayar tekrar etmezse sorun yok
Özelden yazdıklarımı bulabildim ben sadece. Birisi format attığında düzeldiğini yazmış. Sen de at bakalım![]()
Combofix mi, symantec mi yoksa başka biri miBende yazılım mühendisliği okuyacaktım normalde
![]()
hilmi erdem keren tanıyo musun? şuan maltepe üniversitesinde burslu yazılım mühendisliğini okuyo ama daha öncedende program filan yazıyoduO saydıklarım ünlü virüs tarama programlarıdadediğinden hiç bir şey anlamadımhilmi erdem keren tanıyo musun? şuan maltepe üniversitesinde burslu yazılım mühendisliğini okuyo ama daha öncedende program filan yazıyodu
Belki onlardan birini önermiştir diye sordum, merak ettim. Yok malesef tanımıyorum. Zaten bu sene başlayacağım bende
O saydıklarım ünlü virüs tarama programlarıdaBelki onlardan birini önermiştir diye sordum, merak ettim. Yok malesef tanımıyorum. Zaten bu sene başlayacağım bende
Bende NOD32 kullanıyorum. En iyisi o zatenvirüs veri tabanını sürekli güncel tutman lazım ama. Lisanslı bir tane yükle
![]()
öyle yapıcamÖnce bi format at bence. Temiz pcye kur onu da.

win7 kur çökmez sistem dosyası bile silinse başlangıçta yeniliyor