Tamam o zaman richman'de bulusalımbu hollywood yazısının arka kısmı godomanların mekanı
----------Eklendi @ 17:34:06 ---------- Yazıldı @ 17:33:43 ----------
Ayakkabıların aklımda![]()
2 de manita atarız yazıların arkasına 
Alper abi 4 yıl sonra görüşürüzozamanda ben askere giderim
abi hafta sonları girersin maxicep 'e değerli yorumlarını ve paylaşımlarını yapabileceğini düşünüyorum
başarılar dilerim abi Allah'a emanet ol alper abi![]()
keske hafta sonları girebilsem.. Ama o kadar yoğun bi çalışma beni bekliyorki sonuc olarak oradada bi işte çalışmam gerekicek part time olarak..
olur2 de manita atarız yazıların arkasına
![]()

Berke sende benim için değerlisin senden kardeş sıcaklığı aldım hep benim kardesim yok abimde öylekeske hafta sonları girebilsem.. Ama o kadar yoğun bi çalışma beni bekliyorki sonuc olarak oradada bi işte çalışmam gerekicek part time olarak..
----------Eklendi @ 17:39:49 ---------- Yazıldı @ 17:39:18 ----------
O mekan korunuyo galiba, bi bakarız duruma göre, ama orada kuytu aramaya gerek yok onların alışılmış şeyleri![]()
sorun değil ben orayı sekse açarım 
türklüğümüzü belli edicez yasorun değil ben orayı sekse açarım
![]()

sağolasın Alper abi
Berke sende benim için değerlisin senden kardeş sıcaklığı aldım hep benim kardesim yok abimde öylekeske hafta sonları girebilsem.. Ama o kadar yoğun bi çalışma beni bekliyorki sonuc olarak oradada bi işte çalışmam gerekicek part time olarak..
----------Eklendi @ 17:39:49 ---------- Yazıldı @ 17:39:18 ----------
O mekan korunuyo galiba, bi bakarız duruma göre, ama orada kuytu aramaya gerek yok onların alışılmış şeyleri![]()
sende benim abimsin
inşallah boş bi zamanında girersin maxicep e abi 
hadi yolun açık olsun selametle amerikadaki yaşamında sana başarılar dilerim inşallah doktoranı yapıp dönünce yeni nesil cihazlar hakkında bilgi vermeye devam edersin

eyvallah
Eyvallah sende kendine iyi bak![]()

eyvallah
----------Eklendi @ 17:51:30 ---------- Yazıldı @ 17:49:47 ----------
bu arada los angeles e gidersen ünlüler kaldırımından canlı canlı bi kaç resim çekte paylaş sana zahmet![]()

inşallah
Resimlerini paylaşırım tabiki, girebilirsem foruma![]()

Şimdi ofisi terkediyorum, ufak bi 'sülale' ziyareti yapıcam aksam girebilirsem tekrar yazışırız. Yarın 11-12 arası uçuyorum. Kendinize çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum ve bununla kalmayıp hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ...
beni kucaklaman biraz zor