Kendinize iyi bakın, gitme vakti..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye
Alper abi 4 yıl sonra görüşürüz :D ozamanda ben askere giderim :) abi hafta sonları girersin maxicep 'e değerli yorumlarını ve paylaşımlarını yapabileceğini düşünüyorum :)
başarılar dilerim abi Allah'a emanet ol alper abi :)

• Beğen
Tepkiler: fireman87

greenmile

greenmile

Üye

Tamam o zaman richman'de bulusalım :ehe bu hollywood yazısının arka kısmı godomanların mekanı :D

----------Eklendi @ 17:34:06 ---------- Yazıldı @ 17:33:43 ----------

Ayakkabıların aklımda :)

olur :ehe 2 de manita atarız yazıların arkasına :ehe

• Beğen
Tepkiler: technoshark
fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Alper abi 4 yıl sonra görüşürüz :D ozamanda ben askere giderim :) abi hafta sonları girersin maxicep 'e değerli yorumlarını ve paylaşımlarını yapabileceğini düşünüyorum :)
başarılar dilerim abi Allah'a emanet ol alper abi :)

Berke sende benim için değerlisin senden kardeş sıcaklığı aldım hep benim kardesim yok abimde öyle :) keske hafta sonları girebilsem.. Ama o kadar yoğun bi çalışma beni bekliyorki sonuc olarak oradada bi işte çalışmam gerekicek part time olarak..

----------Eklendi @ 17:39:49 ---------- Yazıldı @ 17:39:18 ----------

olur :ehe 2 de manita atarız yazıların arkasına :ehe

O mekan korunuyo galiba, bi bakarız duruma göre, ama orada kuytu aramaya gerek yok onların alışılmış şeyleri :ehe

greenmile

greenmile

Üye

Berke sende benim için değerlisin senden kardeş sıcaklığı aldım hep benim kardesim yok abimde öyle :) keske hafta sonları girebilsem.. Ama o kadar yoğun bi çalışma beni bekliyorki sonuc olarak oradada bi işte çalışmam gerekicek part time olarak..

O mekan korunuyo galiba, bi bakarız duruma göre, ama orada kuytu aramaya gerek yok onların alışılmış şeyleri :ehe

türklüğümüzü belli edicez ya :ehe sorun değil ben orayı sekse açarım :ehe

greenmile

greenmile

Üye
nası olsa gidiyorsun bişey olmaz:ehe bu arada varya orada senin doktora bitmez ben sana diyeyim :naughty:

• Beğen
Tepkiler: technoshark
__xXx__

__xXx__

Üye
hadi yolun açık olsun selametle amerikadaki yaşamında sana başarılar dilerim inşallah doktoranı yapıp dönünce yeni nesil cihazlar hakkında bilgi vermeye devam edersin

• Beğen
Tepkiler: fireman87
fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Bitsede bitirmem zaten :P: Üzadıkça uzasın bana göre hava hoş :ehe

• Beğen
Tepkiler: greenmile
futbol123

futbol123

Üye

sağolasın Alper abi :) sende benim abimsin :) inşallah boş bi zamanında girersin maxicep e abi :)

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
hadi yolun açık olsun selametle amerikadaki yaşamında sana başarılar dilerim inşallah doktoranı yapıp dönünce yeni nesil cihazlar hakkında bilgi vermeye devam edersin

Eyvallah sende kendine iyi bak :)

__xXx__

__xXx__

Üye

Eyvallah sende kendine iyi bak :)
eyvallah

----------Eklendi @ 17:51:30 ---------- Yazıldı @ 17:49:47 ----------

bu arada los angeles e gidersen ünlüler kaldırımından canlı canlı bi kaç resim çekte paylaş sana zahmet :ehe

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi

eyvallah

----------Eklendi @ 17:51:30 ---------- Yazıldı @ 17:49:47 ----------

bu arada los angeles e gidersen ünlüler kaldırımından canlı canlı bi kaç resim çekte paylaş sana zahmet :ehe

Resimlerini paylaşırım tabiki, girebilirsem foruma :)

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ofisi terkediyorum, ufak bi 'sülale' ziyareti yapıcam aksam girebilirsem tekrar yazışırız. Yarın 11-12 arası uçuyorum. Kendinize çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum ve bununla kalmayıp hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ...

• Beğen
Tepkiler: pelın_
__xXx__

__xXx__

Üye
Şimdi ofisi terkediyorum, ufak bi 'sülale' ziyareti yapıcam aksam girebilirsem tekrar yazışırız. Yarın 11-12 arası uçuyorum. Kendinize çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum ve bununla kalmayıp hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ...
:Dbeni kucaklaman biraz zor:D

'Patron

'Patron

Üye
Başarılar dilerim hayatında herşey gönlunce olsun . :bye2:

y n s c n

y n s c n

Üye
Seni tanımıyorum ama bu kadar yorum aldığına göre iyi birisin, hayatında başarılar :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Aege

Aege

Üye
Güle güle.Yolun açık olsun.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
keşke böyle bi yazı yazmayaydın yav,duygulandırdın somuru: neyse hoşçakal,umarım herşey istedigin gibi olur :bye2:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Başarılar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt