Aşk her yerde aynımıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fireman87

fireman87

Üye
Seninle çirkin olup olmadığını tartışmıyorum zaten, doğrusu bu ;)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Bak aşk sadece mutlu olmak değildir. Eğer herkes mutlu olsaydı eminim herkes aşka inanırdı.Aşk Mert'in konusunun dediği gibi bazen mutluluk bazen acı vs.dir.Her şeyi kapsıyor yani .
ne diyim bilemiyorumkiiii..

Dafny

Dafny

Üye
Ben de yanlış demedim zaten farkındaysan.

----------Eklendi @ 13:11:14 ---------- Yazıldı @ 13:10:24 ----------

ne diyim bilemiyorumkiiii..
Her neyse herkesin fikri kendine.Daha bir şey demiyorum istenilen gibi anlaşılıyor.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Hayır o diilde aşka inanmam diyorum tüm aşk konularının içindeyim :D

pelın_

Konu Sahibi
esra alperr:ehe

pelın_

Konu Sahibi
ay kıyamam:)
sız nekadar tersını ıdda etsenızde feyza yanndayım tatlım bırak şunları :)

• Beğen
Tepkiler: Dafny
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Herkes senin yaşadığın şeyi yaşamadı belki.
sana şimdi ne dense boş şekerim.bence bekle ve gör...ama dua etmeyide unutma çünkü sadece yukardaki sana merhamet eder.başkaları o kadar insaflı olmaz emin ol...

Dafny

Dafny

Üye
ay kıyamam:)
sız nekadar tersını ıdda etsenızde feyza yanndayım tatlım bırak şunları :)
Yani şunu anlamıyorum ufak bir zorluk çıktı iki ayrılık yaşandı hemen ''aşk yoktur''.Tecrübe tecrübe tecrübe herkesin tecrübesi farklı neymiş zaman gerekliymiş bla bla bla...

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: pelın_
Dafny

Dafny

Üye

sana şimdi ne dense boş şekerim.bence bekle ve gör...ama dua etmeyide unutma çünkü sadece yukardaki sana merhamet eder.başkaları o kadar insaflı olmaz emin ol...
Eee insafsızlık yapılıyor diye mi aşk yok?
Anlatamıyorum :D
Yeter sıkıldım.

fireman87

fireman87

Üye

Herkes senin yaşadığın şeyi yaşamadı belki.

Hayatı yaşamayı bilen benim gibi yaşar zaten, bi ara gelde sana liste vereyim istersen :) sen aska inanıyorsun bunu anlarım ama dediğim gibi yolum başındasın. Karşındaki insan senin kadar güzel,sağlıklı,sevimli düşünmüyor, karşındaki insan daha fesat,cahilce ve umarsızca düşünür. Bu su an aşık olabiliceğin her erkek için söylüyorum.. Bu dediklerim sağ kulağında küpe olarak kalsın :)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Yani şunu anlamıyorum ufak bir zorluk çıktı iki ayrılık yaşandı hemen ''aşk yoktur''.Tecrübe tecrübe tecrübe herkesin tecrübesi farklı neymiş zaman gerekliymiş bla bla bla...
bla bla blaaaayı görmezsin umarııım!toyluğuna veriyorum

----------Eklendi @ 13:19:38 ---------- Yazıldı @ 13:18:28 ----------

özel hayatı foruma taşıma kız
yok unutma dedim sadece :D

Dafny

Dafny

Üye

Hayatı yaşamayı bilen benim gibi yaşar zaten, bi ara gelde sana liste vereyim istersen :) sen aska inanıyorsun bunu anlarım ama dediğim gibi yolum başındasın. Karşındaki insan senin kadar güzel,sağlıklı,sevimli düşünmüyor, karşındaki insan daha fesat,cahilce ve umarsızca düşünür. Bu su an aşık olabiliceğin her erkek için söylüyorum.. Bu dediklerim sağ kulağında küpe olarak kalsın :)
Abicim ben zaten dediklerini inkar etmiyorum ki. Aşkın içinde insafsızlık , fesatlık ve cahillik de vardır zaten.Her şeyle birlikte aşktır.Sadece sevimlilikle değil ,kötü şeylerle birlikte.

pelın_

Konu Sahibi
:ehe:ehe tamam şekerım unutmam mavi mavi masmavi

greenmile

greenmile

Üye

sen nasıl yaşıyormuşsun merak ettim

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Dafny

Dafny

Üye
Ben de merak ettim doğrusu ama konuyu dağıtmak istemedim:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt