ne diyim bilemiyorumkiiii..
Bak aşk sadece mutlu olmak değildir. Eğer herkes mutlu olsaydı eminim herkes aşka inanırdı.Aşk Mert'in konusunun dediği gibi bazen mutluluk bazen acı vs.dir.Her şeyi kapsıyor yani .
Her neyse herkesin fikri kendine.Daha bir şey demiyorum istenilen gibi anlaşılıyor.
umarım hayat onlara acımasız davranmaz ve üslubuyla öğetir..
Hayatı öğrenmek için daha zamanı ablası.
ne kız o bana küs yazma bizi ööle aynı satırdaesra alperr![]()

Herkes senin yaşadığın şeyi yaşamadı belki.
Hayatı öğrenmek için daha zamanı ablası.
sana şimdi ne dense boş şekerim.bence bekle ve gör...ama dua etmeyide unutma çünkü sadece yukardaki sana merhamet eder.başkaları o kadar insaflı olmaz emin ol...
Yani şunu anlamıyorum ufak bir zorluk çıktı iki ayrılık yaşandı hemen ''aşk yoktur''.Tecrübe tecrübe tecrübe herkesin tecrübesi farklı neymiş zaman gerekliymiş bla bla bla...ay kıyamam![]()
sız nekadar tersını ıdda etsenızde feyza yanndayım tatlım bırak şunları![]()
bana baaaaak!!! Abim diyrummm başkada bişi demiyorum!!!ay kıyamam![]()
sız nekadar tersını ıdda etsenızde feyza yanndayım tatlım bırak şunları![]()
Eee insafsızlık yapılıyor diye mi aşk yok?
sana şimdi ne dense boş şekerim.bence bekle ve gör...ama dua etmeyide unutma çünkü sadece yukardaki sana merhamet eder.başkaları o kadar insaflı olmaz emin ol...

sen aska inanıyorsun bunu anlarım ama dediğim gibi yolum başındasın. Karşındaki insan senin kadar güzel,sağlıklı,sevimli düşünmüyor, karşındaki insan daha fesat,cahilce ve umarsızca düşünür. Bu su an aşık olabiliceğin her erkek için söylüyorum.. Bu dediklerim sağ kulağında küpe olarak kalsın 
bana baaaaak!!! Abim diyrummm başkada bişi demiyorum!!!
bla bla blaaaayı görmezsin umarııım!toyluğuna veriyorum
Yani şunu anlamıyorum ufak bir zorluk çıktı iki ayrılık yaşandı hemen ''aşk yoktur''.Tecrübe tecrübe tecrübe herkesin tecrübesi farklı neymiş zaman gerekliymiş bla bla bla...
yok unutma dedim sadece
özel hayatı foruma taşıma kız

Abicim ben zaten dediklerini inkar etmiyorum ki. Aşkın içinde insafsızlık , fesatlık ve cahillik de vardır zaten.Her şeyle birlikte aşktır.Sadece sevimlilikle değil ,kötü şeylerle birlikte.
Hayatı yaşamayı bilen benim gibi yaşar zaten, bi ara gelde sana liste vereyim istersensen aska inanıyorsun bunu anlarım ama dediğim gibi yolum başındasın. Karşındaki insan senin kadar güzel,sağlıklı,sevimli düşünmüyor, karşındaki insan daha fesat,cahilce ve umarsızca düşünür. Bu su an aşık olabiliceğin her erkek için söylüyorum.. Bu dediklerim sağ kulağında küpe olarak kalsın
![]()
Hayatı yaşamayı bilen benim gibi yaşar zaten, bi ara gelde sana liste vereyim istersensen aska inanıyorsun bunu anlarım ama dediğim gibi yolum başındasın. Karşındaki insan senin kadar güzel,sağlıklı,sevimli düşünmüyor, karşındaki insan daha fesat,cahilce ve umarsızca düşünür. Bu su an aşık olabiliceğin her erkek için söylüyorum.. Bu dediklerim sağ kulağında küpe olarak kalsın
![]()