konu farkeder yada etmez dıyıl tatımGerçekten aşıksan mekan fark etmez ki
aynısını yazacaktım da üşendim[SIZE="3"]bencede diyıldır bu ülkede hala töre cinayeti oluyosa diyildır
[/SIZE][SIZE="3"]ben yazdım senın yerıne![]()
[/SIZE]
evet o da ayrı bir konuAşk bir heyecandır, onu gördüğünde yada elini tuttuğunda içinin titremesi, heyecanlanman, kalp atışlarının hızlanmasıdır. İnsan için herzaman ulaşamadığı şeyler daha cazip gelmemiş midir? Fazla vakit geçiremediğin için aşkın ömrü uzun olur doğuda. Heyecanı bir başkadır bence. Töre cinayetleri diyorsunuz ya, orada aşk daha kıymetli olmasa Kadın veya erkek ölümü göze alıp kaçarmı?

Eskiden aşklar daha uzun sürerdi.Neden diye sorarsan eskidene ne telefon vardı ne bişey. Güveniyodun partnerine sonuc olarak neyle aldatıcak seni evden çıkamıyorki. web camden birisiyle görüşmüy, farklı birine mesaj atamıyor.. Konuya değinicek olursak eğer doğudada bu işler baya ilerledi bakma sen bak sana bi video vereyim ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En basit örnek![]()

Aşk bir heyecandır, onu gördüğünde yada elini tuttuğunda içinin titremesi, heyecanlanman, kalp atışlarının hızlanmasıdır. İnsan için herzaman ulaşamadığı şeyler daha cazip gelmemiş midir? Fazla vakit geçiremediğin için aşkın ömrü uzun olur doğuda. Heyecanı bir başkadır bence. Töre cinayetleri diyorsunuz ya, orada aşk daha kıymetli olmasa Kadın veya erkek ölümü göze alıp kaçarmı?

Yani şunu demek istiyorum his aynı his. Aşkı yaşamak veya yaşayamamaktır mesele. yeğen..
konu farkeder yada etmez dıyıl tatım
atıyorum burda aşkını rahat yasıyosun peki orda?

Yani şunu demek istiyorum his aynı his. Aşkı yaşamak veya yaşayamamaktır mesele. yeğen..![]()
yınede bı başka işte
ugraş var enazından