Aşk her yerde aynımıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Aşk her yerde aynımıdır?
biraz önce televizyonda bışey ızledım ve doguda aşk başkadır dedı adam
pekı sızce aşk her yerde aynımıdır
örnek: istanbul ve buyuk şehırlerde sevgılıler rahat gezerken
dıger köy ve doguda bu yaşanabılıyomu rahatca

fireman87

fireman87

Üye
Bu soruyu esraya sormalısın :oke:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

Konu Sahibi
onada sorarım:)

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
değildir :)

pelın_

Konu Sahibi
bencede diyıldır bu ülkede hala töre cinayeti oluyosa diyildır

jeosalih

jeosalih

Üye
Bir kişiye ilk görüşte aşık olunur, elde edince bir süre sonra aşk biter sevgiye dönüşür. Doğuda bence de aşk başkadır. Rahat buluşamassın, uzun süre yanında kalamazsın. Bu sebeple aşkın sevgiye dönüşmesi gecikeceğinden daha bir heyecanlı veya acı vericidir. (Bence)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve pelın_

pelın_

Konu Sahibi
peki ozamn aşk oralarda dahamı guzeldir dahamı degerli?

Dafny

Dafny

Üye
Gerçekten aşıksan mekan fark etmez ki

pelın_

Konu Sahibi
ben yazdım senın yerıne:ehe

fireman87

fireman87

Üye
Eskiden aşklar daha uzun sürerdi.Neden diye sorarsan eskidene ne telefon vardı ne bişey. Güveniyodun partnerine sonuc olarak neyle aldatıcak seni evden çıkamıyorki. web camden birisiyle görüşmüy, farklı birine mesaj atamıyor.. Konuya değinicek olursak eğer doğudada bu işler baya ilerledi bakma sen bak sana bi video vereyim ;

En basit örnek :ehe

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
jeosalih

jeosalih

Üye
Aşk bir heyecandır, onu gördüğünde yada elini tuttuğunda içinin titremesi, heyecanlanman, kalp atışlarının hızlanmasıdır. İnsan için herzaman ulaşamadığı şeyler daha cazip gelmemiş midir? Fazla vakit geçiremediğin için aşkın ömrü uzun olur doğuda. Heyecanı bir başkadır bence. Töre cinayetleri diyorsunuz ya, orada aşk daha kıymetli olmasa Kadın veya erkek ölümü göze alıp kaçarmı?

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
Aşk bir heyecandır, onu gördüğünde yada elini tuttuğunda içinin titremesi, heyecanlanman, kalp atışlarının hızlanmasıdır. İnsan için herzaman ulaşamadığı şeyler daha cazip gelmemiş midir? Fazla vakit geçiremediğin için aşkın ömrü uzun olur doğuda. Heyecanı bir başkadır bence. Töre cinayetleri diyorsunuz ya, orada aşk daha kıymetli olmasa Kadın veya erkek ölümü göze alıp kaçarmı?
evet o da ayrı bir konu :hmmm

pelın_

Konu Sahibi
Eskiden aşklar daha uzun sürerdi.Neden diye sorarsan eskidene ne telefon vardı ne bişey. Güveniyodun partnerine sonuc olarak neyle aldatıcak seni evden çıkamıyorki. web camden birisiyle görüşmüy, farklı birine mesaj atamıyor.. Konuya değinicek olursak eğer doğudada bu işler baya ilerledi bakma sen bak sana bi video vereyim ;

En basit örnek :ehe

ewet bunu bılıyorum:ehe

----------Eklendi @ 11:34:29 ---------- Yazıldı @ 11:33:26 ----------

dogu dıye kısıtlamıyorum kı ordakı aşlara dedıgın gıbı saygım sonsuzdur:)
ölümü göze alıyolar iste duymak ıstedıgımde buyuk şehrın aşk yalanlarıda buyuk sanırım

Dafny

Dafny

Üye

konu farkeder yada etmez dıyıl tatım
atıyorum burda aşkını rahat yasıyosun peki orda?
Yani şunu demek istiyorum his aynı his. Aşkı yaşamak veya yaşayamamaktır mesele. yeğen..:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Aşk diye bir şey yoktur zaten. Sadece geçici bir hevestir o kadar.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

pelın_

Konu Sahibi
aşk vardır
sadece yerıne sevgıye ve saygıya bırakır zaman gectıkten sonra

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt