v24.001 geldi :) )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
v24.001 geldi :) )
16/09/2011 itibariye v 24.001 güncellemesi gelmiştir.. hadi hayırlı olsun :) :) :)

okitox

okitox

Üye
olaylara da gaijin kalmışsın kardeşim sabahtan beri farkında millet...

gaijin (japonca yabancı)

uribaju

uribaju

Üye
ohooo :)

fatih982

fatih982

Üye
konu kilit

FastBreaker

FastBreaker

Üye
kamera sistem hatası veriyor ne yapmalıyım ?

Uruloki

Uruloki

Üye
@FastBreaker eğer beta olan kamera güncellemesini yüklediysen hani 30 fps ye çılaran hızı onu yüklediysen sil çalışıyor

FastBreaker

FastBreaker

Üye
tekrar yükledim açıldı :D

----------Eklendi @ 10:16:56 ---------- Yazıldı @ 10:16:18 ----------

son bir soru ingilizce olmadan uygulamalar gözükmüyor bir çözmü var mıdır?

Uruloki

Uruloki

Üye
valla bende gözüküyor ben bir 1/2 güncellemesini yükleyemedim o kadar onu çözebilsem iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
n000k

n000k

Üye
son bir soru ingilizce olmadan uygulamalar gözükmüyor bir çözmü var mıdır?

aynı sorun bende de var.. dili ingilizce yapıp rest atın dediler sonra uygulamaları tekrar yükleyin dediler, sonra dili türkçe yapın dediler ama ben reset atamıyorum ki.. #7370# yapıyorum < reqguest not complete> diyor.. :(

FastBreaker

FastBreaker

Üye
&#8203;neyse artık napalım format atıp tekrar yüklücem oyunları.Benim arkadaş alman annasını flaşlamıştı onda shazam falan gelmişti. 24.1 gelmedi mi shazam yada kitap okuyucu falan ??

Jerkez38

Jerkez38

Üye
valla bende gözüküyor ben bir 1/2 güncellemesini yükleyemedim o kadar onu çözebilsem iyi olur

kardeş benimde yüklemedi bende gittim bi kafeye bi çay söyledim dirk bağlandım wirelessten, indirdim :)
sorun çözülüyor ozaman

idris-tolar

idris-tolar

Üye
beyler benim n8 e de gelmiş ama pc ile güncelle diyor acaba telefon üzerinden güncelleme ne zaman gelir ...

ya da oviden yedek alsam işe yarar mı ve kaç dk sürer güncelleme işi

mfb2

mfb2

Üye
dOSTUM DÜN SABAH ANNA GÜNCELLEŞTİRDİĞİMDE DİREKT 24.01 İ YÜKLEMİŞTİ SENİN TARİH 1 GÜN GERİDEN GİDİYOR :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
beyler annayı dün ilk normal ve sorunsuzca yükledim sonra telefonu hard formatladım hem kamera tuşu vs ile hemde numara girerek yaptım hafıza kartımı biçimlendirdim vs ve tekrardan anna 1/2 felan yükledim ve ilkinde tam ekran olarak gelen mesaj yazma ekranı gitti :D yarım ekran oldu süper bişey tamam ama bu anna da ciddi sorunlar var tam buna seviniyodum arama ekranı açılmaz oldu kapadım açtım telefonu oda düzeldiii bu böyle gitmezzz çabuk bi güncelleme lazım

Jerkez38

Jerkez38

Üye
beyler annayı dün ilk normal ve sorunsuzca yükledim sonra telefonu hard formatladım hem kamera tuşu vs ile hemde numara girerek yaptım hafıza kartımı biçimlendirdim vs ve tekrardan anna 1/2 felan yükledim ve ilkinde tam ekran olarak gelen mesaj yazma ekranı gitti :D yarım ekran oldu süper bişey tamam ama bu anna da ciddi sorunlar var tam buna seviniyodum arama ekranı açılmaz oldu kapadım açtım telefonu oda düzeldiii bu böyle gitmezzz çabuk bi güncelleme lazım

kardeş çok heyecanlı anlattın :ehe

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker

haliloz95

Üye
&#8203;neyse artık napalım format atıp tekrar yüklücem oyunları.Benim arkadaş alman annasını flaşlamıştı onda shazam falan gelmişti. 24.1 gelmedi mi shazam yada kitap okuyucu falan ??

kitap okuyucuyu sonradan yükledim knk :D sadece shazam ve f-secure geldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt