Düğün dernek kurmak şart mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Düğün dernek kurmak şart mıdır?
Sizce düğün veya tören şart mıdır, ya da neden şarttır? Neden çiftler gidip sakin sakin imzalarını atmaktansa bu kadar sıkıntıya girerler?

Bir de şöyle sorayım: Beraber olduğunuz kişi törensiz bir evlilik istese tepkiniz ne olurdu?

Kızlar bir soru da özellikle sizlere: Kadın evlenirken gelinlik giymek zorunda mı illa ki? Bir gün giyilecek elbise için neredeyse bir yerli araba parası ödemeye değiyor mu gerçekten?!?

• Beğen
Tepkiler: PhyscoDevil ve Dafny

fireman87

fireman87

Üye
Felsefe ve pskoloji derslerini hatırla, toplum pskolojisi ve yaşayış tarzı..

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Dafny

Dafny

Üye
Demek ki o gelinliği giymek öyle bir mutluluk ki ona o kadar para veriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: fireman87

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Adettendir :D

'Patron

'Patron

Üye

Bir de şöyle sorayım: Beraber olduğunuz kişi törensiz bir evlilik istese tepkiniz ne olurdu?
sevgilim bu düşüncede. şuan tabiki çok erken ama bence uygundur. ama bunlar toplumun kopmamasını kaynamasını sağlar. gittikce millet birbirinden kopuyor..

fireman87

fireman87

Üye

Yoo ben feminist falan değilim :D Ne alakası var feministlikle?

Yahu o ilk mesajındaki görüşün feminist düşünceye yeltendirdi beni, hani o kadar para veriyoruz bi gece giymek için '' diye.. Belki bana öyle gelmiş olabilir bacı :)

Aege

Aege

Üye
Ben bu kararı evleneceğim kişiye bıraktım.O eğer gelinlik giymek istiyorum derse düğün yaparız.İstemezse yapmayız.Ama bana sorarsa yapmayalım derim düğün :)

kpln04

kpln04

Üye
Ben hiç sevmiyorum yapmayacam düğün filan

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Düğünleri hiç sevmem ya.. Dayımın düğününde bile internet kafeye gidip counter oynamaya gitmeyi düşündüm :D O düğünde beni tek teselli eden kız tarafının bir bireyi idi :ehe

----------Eklendi @ 15:51:25 ---------- Yazıldı @ 15:50:13 ----------

Ben işin aslında para kısmında değilim. En iyi yerde en iyi düğünü gene yaparım fakat hiş hoşlanmıyorum ya.

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Aege

Aege

Üye
Kız çok isterse ?

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mutlu olması için katlanırımda.. İstemezse işime gelir :D

----------Eklendi @ 16:00:59 ---------- Yazıldı @ 16:00:33 ----------

genellikle kız arkadaşlarım hep düğün delisi tipler oldu o yüzden umutsuzum :D

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
bulursun. sadece ergenlıği atlatmıs tipleri bulmaya bak. ergen bütün kızlar zaten 'ayyyyy evlenelım şu kadar çocuğumuz olsun şöyle evimiz olsun vs vs' işleri güçleri hayaldir.

fireman87

fireman87

Üye
bulursun. sadece ergenlıği atlatmıs tipleri bulmaya bak. ergen bütün kızlar zaten 'ayyyyy evlenelım şu kadar çocuğumuz olsun şöyle evimiz olsun vs vs' işleri güçleri hayaldir.

Bence öyle yorum yapan kızlar gerizekalı olan kesim.

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayatı oyun sananlar var..

• Beğen
'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ben hiç istemem :D Ne gerek var yahu :D Gelinliğe merakım var ama düğüne vs. yok :ehe

Dafny

Dafny

Üye

Yahu o ilk mesajındaki görüşün feminist düşünceye yeltendirdi beni, hani o kadar para veriyoruz bi gece giymek için '' diye.. Belki bana öyle gelmiş olabilir bacı :)
Sana öyle gelmiştir benimki sadece bir fikirdi :)

jeosalih

jeosalih

Üye
Adetlerimiz, geleneklerimiz dilimiz yok oluyor yavaş yavaş. Ben işin maddi durumunu tartışmıyorum fakat olması gereken birşey düğün. Bir mahalle ortamında değilde sitelerde, apartmanda oturanlar nerdeyse karşı komşularını tanımaz hale geldiler. Çoçuğumuzu sokağa yalnız salamıyoruz eve hapsediyoruz sonra da bilgisayar bağımlısı oldu diye söyleniyoruz. Bizleri bir araya getiren, yakınlaştıran bağlar yok oluyor. Bayramlarda bile aile ziyareti yerine tatili tercih eder olduk. Bırakında en azından düğünlerde akrabalarımızın dostlarımızın bir arada olmalarını sağlayalım.

enkazcı

Üye
la bi araba parası werioz gelinliğe almaasammı la :ehe annem diker :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...