Öncelikle blackrose ve kimyager arkadaşlara teşekkür ederim.. Maxicep' i hep dinamik görmek istedikleri için. blckrose sitenin yavaşlamasına üzülüyor, kimyager ara ara bu durumu raporlamaya sitem ediyor..
Birbirimizi kırmaya gerek yok. Aslında durumun basit bir açıklaması var :
Maxicep cep telefonları teknolojisi üzerine kurulu. symbian telefonların çıkması ile birlikte son iki yılda ardı ardına programlar çıktı tüm dünyada.. program, tema ve oyunların paylaşımı maxicepin kuruluşu ile aynı tarihlere rastlar..
Son zamanlarda symbian işletim sistemlerinde hızlı gelişmeler oldu.. program ve oyun alanında ise bir düşüş söz konusu. dikkat ederseniz eskisi gibi pek yeni yazılım yok. Artık kimse 6600 telefonuna yüklediği yeni temadan pek zevk almıyor. Demode oldu bir bakıma.
Maxicep ise ara ara çeşitli elde olmayan sebeplerle kapandı. Hiç kapanmasaydı bu rehavet yine kaçınılmazdı. Çünki şu an bu alandaki tüm sitelerde bir durgunluk söz konusu.
Maxicep in son kapanması lisans sebebiyledir. Çoğu forum sitesi Vbulletin yazılımını lissansız kullanmakta ve kapanma ile karşı karşıya iken,Maxicep bu sorununu aşmış bedeli ödenmiş bir lisansa sahiptir. Ve bir daha da kapanma diye bir durum söz konusu olmayacaktır.
Şu an üyesi ve modu olduğum maxicepten başka forumlara da doğal olarak üyeyim.. Tabiiki en aktif buradayım.. Hepimiz böyle değilmiyiz..? Hangi siteye girip çıksam gönlüm hep maxicep te. elimdeki ilginç bir dosyayı diğer bir sitede paylaşasım gelmiyor.. hemen siteme geri dönüyorum.. çünki 6600 telefonumu ilk aldığımda gözümü maxicep te açtım.
Maxicep te hiç bir sitede olmayan bir özellik var. daha en başta kurulan seviyeli ve o unutulmaz dostluk. Ben inanıyorum ki bu hep devam edecek ve
www.maxicep.com forumu alanında bir numara olacak..
Tüm maxicep üyerine sevgiler ve iyi forumlar..