Forum Aktifliği giderek Azalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Forum Aktifliği giderek Azalıyor
Yöneticilere Sesleniyorum Bilmiyorum Dikkat ettiniz mi!!. Sadece Oyun Alanında Devamlı mesaj gönderiliyor!!.. Sadece 2 gün konu açmadım ve sitede sadece 8 yeni konu açıldığını gördüm!!.. Bu sitedeki trafiği giderek Düşürüyor... Sitedeki Aktifliği yeniden kazanmalısınız!!.. Site giderek iyiye değil Daha Kötüye Gidiyor!!..

...Tabi Bunlar Benim Şahsi Fikrim...

...Başarılar...

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
blackrose arkadaşım. http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=34124 linkinde açtığın konuya Negative şu şekilde cevap verdi;

İlk hedefimiz eski aktifliği yaratmak, sonraki hedefimiz eskisinden daha iyi olmak.

Şu an sitemiz gerçekten yerine çok güzel oturdu, yazılımsal olarak çogu sitede olmayan özellikler, ve günden güne gelişen, hiçbir gün erişimde sorun yaşamayan bir maxicep var artık.

Elbet eskisinden daha fazla kişi bunun farkına zamanla varacaktır. Bizden kopanların gittiği yerler eminim maxicep kadar kalıcı olmayacak. Onları geri bekliyoruz öncelikle

Ve yeni katılımcılar, yeni dostlar..

bu cevabı veren yönetime başka bir konu açarak tekrar cevap vermelerini bekliyorsun. Bunu yapmana gerek yok. Herkes bazı şeylerin farkında ve çalışmalarla bu durum giderilmeye çalışılınıyor. Boş boş oturmuyorlar. Oturmayacaklarında da eminim. Yönetici eksikliğinden bahsetsen anlayacağım ama ısrarla bu konuyu gündemde tutman yanlış anlaşılmana sebep olabilir. Sanki felaket tellallığı yapıp duruyormuşsun gibi bir his uyandırıyor insanda (şahsen ben öyle algılıyorum) Niyetim seni yargılamak değil. Bunun farkına varmanı istiyorum. Yanlış anlaşılma durumu ortaya çıkıyor ve bu durumdan haberdar olman için yazıyorum. Saygılar ... İyi yazışmalar ...

MagNum

MagNum

Üye
Uzun Zamandır ßu Konu Gündeme FarkLı TopicLerLe geLior ama mantıkLı düşünmek gerekiorsa yöneticiLere sormak anLamsız 60bin üye var ve forumda 20-25 kişi aktif ise yöneticiLerin yapaßiLecekLeri hiçßişey yok bence bekLeyip toparLanmaktan ßaşka

asLında ßende şu son 2 gündür sitede 6-7 tane değişik user gördüm yeni üyeLer :) öyLe öyLe aktifLik sağLanıLaßiLir

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Öncelikle blackrose ve kimyager arkadaşlara teşekkür ederim.. Maxicep' i hep dinamik görmek istedikleri için. blckrose sitenin yavaşlamasına üzülüyor, kimyager ara ara bu durumu raporlamaya sitem ediyor..

Birbirimizi kırmaya gerek yok. Aslında durumun basit bir açıklaması var :

Maxicep cep telefonları teknolojisi üzerine kurulu. symbian telefonların çıkması ile birlikte son iki yılda ardı ardına programlar çıktı tüm dünyada.. program, tema ve oyunların paylaşımı maxicepin kuruluşu ile aynı tarihlere rastlar..
Son zamanlarda symbian işletim sistemlerinde hızlı gelişmeler oldu.. program ve oyun alanında ise bir düşüş söz konusu. dikkat ederseniz eskisi gibi pek yeni yazılım yok. Artık kimse 6600 telefonuna yüklediği yeni temadan pek zevk almıyor. Demode oldu bir bakıma.

Maxicep ise ara ara çeşitli elde olmayan sebeplerle kapandı. Hiç kapanmasaydı bu rehavet yine kaçınılmazdı. Çünki şu an bu alandaki tüm sitelerde bir durgunluk söz konusu.

Maxicep in son kapanması lisans sebebiyledir. Çoğu forum sitesi Vbulletin yazılımını lissansız kullanmakta ve kapanma ile karşı karşıya iken,Maxicep bu sorununu aşmış bedeli ödenmiş bir lisansa sahiptir. Ve bir daha da kapanma diye bir durum söz konusu olmayacaktır.

Şu an üyesi ve modu olduğum maxicepten başka forumlara da doğal olarak üyeyim.. Tabiiki en aktif buradayım.. Hepimiz böyle değilmiyiz..? Hangi siteye girip çıksam gönlüm hep maxicep te. elimdeki ilginç bir dosyayı diğer bir sitede paylaşasım gelmiyor.. hemen siteme geri dönüyorum.. çünki 6600 telefonumu ilk aldığımda gözümü maxicep te açtım.

Maxicep te hiç bir sitede olmayan bir özellik var. daha en başta kurulan seviyeli ve o unutulmaz dostluk. Ben inanıyorum ki bu hep devam edecek ve www.maxicep.com forumu alanında bir numara olacak..

Tüm maxicep üyerine sevgiler ve iyi forumlar..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Öyle A21A bu konuyu ben bile bu kadaraçık ve net anlatamazdım!!.. Ama site yönetimide yeni bir konu açılması neredeyse 2 günde 1 olan bi konuyu ön plana çıkarıyor bu son 20 konu olayı bunu olduğundan beri benimseyemedim!!.. Genel 20 olsa hiç değilse siteye yeni gelen üyelerin her geldiğinde değişikk konuları görmesi site için daha güzel olmaz mı!! ;)

yoksa her geldiğinde 2 gün önce geldiğinde 1. sırada okuduğu konunun 3. sıraya inmiş olarak görmesimi daha ilgi çekici maxi bi şekilde buna dikkat etmeli bence bunu yaparlarsa yeni aktif üyeler katılabilir!!.. Yoksa bakan burada yeni konu yok diyip arada uğrar kanaaatindeyim!!..

Neyse Çok Konuştum! :)

Herkese İyi Forumlar

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Blackrose ye kötü anlamda bir tutumum yok. Bence tartışmada yok. Sadece çok göze sokulmaması gereken bir konu bu. MaxiCep i seven herkes bu duruma üzülsede şuan yapmamız gereken tek şey var kenetlenmek. Blackrose nin kötü bir niyette olmadığını biliyorum. O da eskiyi özlüyor. Yeni üyeler var ve olmayada devam ediyor. Ama bu konuda yönetim daha önce cevap verdi ve a21a da tekrarladı ki MaxiCep eski günlerine birden kavuşamaz yavaş yavaş kavuşacaktır. Sabırlı olup beklemek gerek. Saygılar sevgiler ...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım A21A beni anladı!!.. Neyse Herkese İyi Forumlar!!..

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Aynen Öyle A21A bu konuyu ben bile bu kadaraçık ve net anlatamazdım!!.. Ama site yönetimide yeni bir konu açılması neredeyse 2 günde 1 olan bi konuyu ön plana çıkarıyor bu son 20 konu olayı bunu olduğundan beri benimseyemedim!!.. Genel 20 olsa hiç değilse siteye yeni gelen üyelerin her geldiğinde değişikk konuları görmesi site için daha güzel olmaz mı!! ;)

yoksa her geldiğinde 2 gün önce geldiğinde 1. sırada okuduğu konunun 3. sıraya inmiş olarak görmesimi daha ilgi çekici maxi bi şekilde buna dikkat etmeli bence bunu yaparlarsa yeni aktif üyeler katılabilir!!.. Yoksa bakan burada yeni konu yok diyip arada uğrar kanaaatindeyim!!..

Neyse Çok Konuştum! :)

Herkese İyi Forumlar

Haklısın ama orada bir amaç ve deneme var. Sitedeki aktifliği arttırmak için S60 dosyalara yüklenme söz konusu. Tutmazsa eski haline gelecektir. Denemeden de bazı şeylerin sonuçlarını göremiyoruz. Bende son 20 den şuan biraz rahatsızlık duysamda sonucu bekleyip ona göre faydalı yada faydasız olduğuna karar vermek gerekir. Biraz beklemekte fayda var :good:

perfectlover

Üye
Bence uzatılmış bir tartışma. Blackrose'un hassasiyetini anlıyor ve destek de veriyorum. Ancak üyelerimizi silah zoruyla da daha aktif hale getiremeyiz ya? Gerek a21a'nın gerekse de Kimyager'in belirttiği gibi Maxicep, mobil teknolojiye daha ağırlık vermiş bir sitedir. Doğal olarak üyelerin ilgisi de bu yöndedir. Ancak Blackrose'un son 20 konu hakkındaki önerisine destek veriyorum. Bu arada bir sitemde de ben bulunayım. Tüm üyelerimize: Lütfen arama bölümünü kullanın.

Ozan

Ozan

Admin
Aktiflik hususunda daha önce açıklama yapmıştık.
Son 20 mesaj olayında ise deneme süreci gibi düşünebiliriz yönetim içinde 2-3 gün daha izleyip karar vericez.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
güzel yorumlar yapılmış bende dönüm noktası sitenin şablonunun değiştiği zamadı. maxicep haricinde hiçbir türkçe forumda üyeliğim yok gerek de yok. gerekli olan programları daha çok yabancı forum sitelerinden veya arama programlarından temin ediyorum. site daha iyi olacaktır.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Batuhan Hocam Sizi görmek ne mutlu!! ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt