... ve MEEGO ÖLÜYOR...........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NR6630

NR6630

Üye
estağfurullah dsotum doğruya doğru denir:oke:

• Beğen
Tepkiler: estorak
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ya n900 kullananlar bilir maemo cok guzeldi super kullaniliyordu tamamen acikti kodlar programlar. iphone un butun oyunlarini hatta quak i bile oynadim ben onlarca program cabasi ne diye ugrasti meego ile ben anlamadim. hatta n900 kullanirken meego yeni surumunu cikramisti ve n900 yuklenebiliyordu forumda deneyenler vardi bi ise yaramadigini soylemisti. ben n9 un meego oldugunu duyunca heralde deim maemo gibi olur. ama isler tkirinda gitmiyor sanirim.

enolaguy

Üye
iddiali olabilecek bir isletim sistemi tasarlamak bir cihaz tasarlamaktan her zaman cok cok daha zor olduguna gore meego ticari acidan olmez bu degerli bir madene herkes tarafindan tu kaka dendigi andir amac herkes birakip gitsin bana kalsin hesabidir. Nasil bugun samsung digerleri birakir gibi oldugunda meego uretecem diye ortaya cikiyorsa bundan bir referans cikarmak lazimdir meego yu intel nokia ile birlikte uretecegim diye desteklemisti intel cihaz uretmedigi icin nokia kivirinca mecburen zorda kaldigi icin meego yu birakti . Nokia ise stephen elop denen microsoft ajanini basindan atamadigi nokia da finli ve abd li ortaklar elop ve politikasi yuzunden birbirine girdigi icin belirsizlik olustugu icin meego yu surumcemede biakmak zorunda kaldi iste bu yuzdende samsung devreye girdi ve meego bugun dunyanin elektronik devlerinden birisi olan samsungun bile ilgisini cekmektedir nedeni ise samsung kendi sistemini yaratmak istemektedir bu yuzden meego altin degerindedir ama nokia kendisi gibi dev uretici olan samsungun onunu acmak istemeyecegi icin megoo yu samsunga satacakmidir orasi bilinmez. ama ne olursa olsun son derece geliskin biir isletim sistemi olan meego olmez mutlaka birinin elinde canlanir

tutas_tee

tutas_tee

Üye
oldu bile allah rahmet eylesin... androide devam...

Del Rey

Del Rey

Üye
iddiali olabilecek bir isletim sistemi tasarlamak bir cihaz tasarlamaktan her zaman cok cok daha zor olduguna gore meego ticari acidan olmez bu degerli bir madene herkes tarafindan tu kaka dendigi andir amac herkes birakip gitsin bana kalsin hesabidir. Nasil bugun samsung digerleri birakir gibi oldugunda meego uretecem diye ortaya cikiyorsa bundan bir referans cikarmak lazimdir meego yu intel nokia ile birlikte uretecegim diye desteklemisti intel cihaz uretmedigi icin nokia kivirinca mecburen zorda kaldigi icin meego yu birakti . Nokia ise stephen elop denen microsoft ajanini basindan atamadigi nokia da finli ve abd li ortaklar elop ve politikasi yuzunden birbirine girdigi icin belirsizlik olustugu icin meego yu surumcemede biakmak zorunda kaldi iste bu yuzdende samsung devreye girdi ve meego bugun dunyanin elektronik devlerinden birisi olan samsungun bile ilgisini cekmektedir nedeni ise samsung kendi sistemini yaratmak istemektedir bu yuzden meego altin degerindedir ama nokia kendisi gibi dev uretici olan samsungun onunu acmak istemeyecegi icin megoo yu samsunga satacakmidir orasi bilinmez. ama ne olursa olsun son derece geliskin biir isletim sistemi olan meego olmez mutlaka birinin elinde canlanir

Bir fin arkadaşım var. Uygulama geliştiriyoruz onunla vs. vs. Nokia'nın yarısından fazlasının satıldığını (maddi - manevi) söyledi. Stephen Elop dönemiyle birlikte. Elop, gerçekten bir ajan. Ben olsam Elop'u kovardım.

kaan dean

kaan dean

Üye
gozunuz aydin rahat uyuyun..:off:

fatality123

fatality123

Üye
abi adamlar tabi meegoyu boşuna yapmaz. o kadar anlaşma yapılıyor destek çıkılıyor sonrasında meego öldü denilince öldümü oluyor.belkide sistem hala geliştiriliyor.ordan burdan duyduğunuz lafla haraket etmeyin.kanıt gösterin.abi bence meego alıcak başını gidecek.bu sözümü unutmayın.ilerde alıntı yaparsınız :)

enolaguy

Üye
olmez iste bende onu diyorum, cunku cok guclu bir mobil isletim sistemi oldugu icin birisi ona mutlaka yatirim yapacak ve bu bence nokia yada samsung olacak... samsung zaten kendine meego gibi bir sistem ariyor nokia samsunga meego yu verdigi anda samsung ucusa gecer nokia bu yuzden samsungun onunu kesmeye kalksada meego nun haklari intelde de var o samsunga satabilir meego bitmez yakinda gorursunuz

kara90

Üye
    Konu Sahibi
kimsede ses cıkmıyor. sanırım bu sefer inandınız.

maemo bitti. meego gelmeden bitti.

yeni haber.....
[h=1]MeeGo gidiyor, yerine o geliyor![/h] Nokia'nın arkasından bıçakladığı işlerim sistemi MeeGo resmen ölüyor; yerine bakın ne geliyor...

İşlemci devi Intel ve cep telefonu devi Nokia'nın Meego işletim sistemine olan desteğini çekmeleriyle birlikte kullanıcıları yeni bir sürpriz bekliyor: Tizen...

HTML5 desteğini arkasına alan Tizen, kullanıcılara sunulduğunda başta cep telefonları olmak üzere netbook'lar, el bilgisayarları, tabletler ve hatta akıllı TV'lerde de çalışacak.

Meego'nun HTML5'i desteklemeyerek kısıtlı kaldığını dile getiren Linux Foundation sözcüsü, Meego'yu geliştirmekten öte yeni bir yüzle kullanıcıların karşısına çıkmanın daha makul olduğunu kaydetti.

2013 yılında cihazlardaki yerini alacak olan Tizen'in lansmanı da gelecek yılın ilk aylarında yapılacak.

enolaguy

Üye
Samsung nokia dan büyük bir firma, sermayesi ve üretim alanları da nokia dan çok daha fazla ve yatırım yapacak gücü de var ama kendisine ait bir işletim sistemi yok android ise herkes tarafından üretilebiliyor samsung ihone ve nokia gibi kendi işletim sistemi üzerinde yürüyebilecek teknoloji ve maddi güce sahip bir firma işte bu yüzden de yolundan sapmış olan nokia nın terk ettiği meego ilgisini çekiyor ve yakın zaman sonra meego yu ya satın alacak ya da anlaşamayacak ve peşini kovalamaktan vazgeçecek işte bu durumda eğer samsung meego yu devralırsa meego uçar nokia nın elinde hiç görmeyeceği kadar iyi durumlara gelir ama bunun ne olacağını görmek için kısa bir zaman gerekecek ben meego nun ortada kalmayacağını düşünüyorum çünkü meego hiçte zayıf bir sistem değil ayrıca html desteği de var ve ben asıl tizen dediğiniz sistemin her kimin tasarımı ise bu saatten sonra bir işe yaramayacağını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt