N8 symbian BELLE için türkçe dil

Sponsorlu Bağlantılar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
N8 symbian BELLE için türkçe dil
Selamlar N8 symbian belle kulanıcıları artık belle türkçe

N8 türkçe dil

N8 symbian belle türkçe dil yeni rofs2 içine atıp paketleyin

ROFS2\private\10009d8f\ecom-2-0 ecom-2-4 yap
ROFS2\private\10009d8f\ecom-2-3.s14

bu dosyaları n8 belle türkçe dil içinden silin
Rofs2\plugins\peninputitutconfig_latin.rsc
Rofs2\plugins\ppeninputsplititut.rsc
Rofs2\plugins\peninputsplititutconfig_latin_latin.rsc

ROFS2\resource\Bootdata\languages

01,d
14

• Beğen
Tepkiler: eshot96

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
zahmet etde diğer konuya cevap ver! ne sorumsuz insanlarsınız siz? birşeyleri eksik yapıyopr sonrada susuyorsunuz.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

N8 türkçe dil
nasil yapilacak birde onu anlatsaydin ayrica kendin denedinmi? denediysen ekran goruntusu koysaydin.eksik bilgilerde bulunmayalim birsey paylasiyorsak tam anlatalim ve denemdigimiz konulari paylasmayalim.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
nasil yapilacak birde onu anlatsaydin ayrica kendin denedinmi? denediysen ekran goruntusu koysaydin.eksik bilgilerde bulunmayalim birsey paylasiyorsak tam anlatalim ve denemdigimiz konulari paylasmayalim.

Dostum türkçe dil ROFS2 içine atıp paketleyin ecom-2-0 2-4 flaşlayın çalışır tes başarılı N8 ...........

----------Eklendi @ 20:47:06 ---------- Yazıldı @ 20:45:37 ----------

zahmet etde diğer konuya cevap ver! ne sorumsuz insanlarsınız siz? birşeyleri eksik yapıyopr sonrada susuyorsunuz.

boş kelimeler uretme

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
lewent2020

lewent2020

Üye
%100 türkçe çevirisimidir,yoksa bazı kısımlar orjianal haliyle ingilizce olarak mı?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Dostum türkçe dil ROFS2 içine atıp paketleyin ecom-2-0 2-4 flaşlayın çalışır tes başarılı N8 ...........
tamam dostumda bir video hazirlada bakalim nasil olmus durduk yere flash atmayalim.sen yaptin'mi? tam cevirimi yoksa N8 e yaptimiz Anna gibi bazi yerlerinde hata varmi.ekran goruntusu ve video bekliyoruz lutfen!!

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
%100 türkçe orjinel

celik37

Üye
şunu nasıl türkçe yapacaz lütfen bi video koyda bizde yapalım tşkl

dogan64

Üye

N8 türkçe dil

hocam ellerine saglık
güzel bir türkçe belle cfw yaparsan tatından yenmez artık

kademli

Üye
Şimdi deniyorum beyler.

----------Eklendi @ 13:38:39 ---------- Yazıldı @ 13:25:30 ----------

Dosyaları x plore yardımıyla TELEFONUN Hafızasına atın. Kapayıp açın options phone languageden yapın =)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ben yaptim profs2 icine gomdum basarili bir cevirme olmus tesekkurler.fakat sygic aura disk error hatasi veriyor sildim dekrar yukledim olmadi.ingilizcede aciliyor anlamadim.ben sunu biliyorum'ki N8 v14.02 den sonra turkce dilinde annada bellede sorunlu cikicak heralde yazik oldu nokia'ya :bilmm

kademli

Üye
ben yaptim profs2 icine gomdum basarili bir cevirme olmus tesekkurler.fakat sygic aura disk error hatasi veriyor sildim dekrar yukledim olmadi.ingilizcede aciliyor anlamadim.ben sunu biliyorum'ki N8 v14.02 den sonra turkce dilinde annada bellede sorunlu cikicak heralde yazik oldu nokia'ya :bilmm

Rofs2 ye nasıl gömüyoruz _? :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
nokiacooker_1.1 programiyla yapiliyor.bununla profs2 aciyorsun dosyalari sagda acilan dosyalara surukleyip birak bitince tekrardan save yapicaksin profs2 dosyasinin oldugu yere baska bir profs2 olusuyor ek alan profs2 eskisi yenisi normal profs2 kaliyor.

kademli

Üye
nokiacooker_1.1 programiyla yapiliyor.bununla profs2 aciyorsun dosyalari sagda acilan dosyalara surukleyip birak bitince tekrardan save yapicaksin profs2 dosyasinin oldugu yere baska bir profs2 olusuyor ek alan profs2 eskisi yenisi normal profs2 kaliyor.

1.1 indirdim.. "you version too much old" hata veriyor.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

bunları sil

01,d
14

kademli

Üye

bunları sil

01,d
14
Öncelikle yükledim başarılı bir çalışma olmuş ellerine sağlık.. İstenirse Gömülmüş rofs2 Dosyasını Upload edip paylaşa bilirim. [ rofs2 dosyam ivo ya ait ]

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
turkçe dil NFEstd v0.3 TR

----------Eklendi @ 16:43:55 ---------- Yazıldı @ 16:42:46 ----------

Öncelikle yükledim başarılı bir çalışma olmuş ellerine sağlık.. İstenirse Gömülmüş rofs2 Dosyasını Upload edip paylaşa bilirim. [ rofs2 dosyam ivo ya ait ]

upload et rofs2 bi bakım

kademli

Üye
turkçe dil NFEstd v0.3 TR

----------Eklendi @ 16:43:55 ---------- Yazıldı @ 16:42:46 ----------

upload et rofs2 bi bakım
Yavaş oldugu icin biraz gec olucak.. Yeni konu açarak yayınlayacağım :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

N8 türkçe dil

N8 symbian belle türkçe dil yeni rofs2 içine atıp paketleyin

bu dosyaları n8 belle türkçe dil içinden silin

01,d
14

tamam dostum bu rofs2 icine atip paketliycez tamam.birde uda dosyasina atilacaklarida verirmisin.bana verdinde icinde eksiklik var widget arama gereci ingilizce kaldi.:tşk:

mıttık

Üye
sadece o değil ana ekrandaki seçeneklerde ingilizce kaldı bende ve daha önceden çalışan birçok uygulama çalışmıyor yada atıyor

Üst Alt