Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cfw [5800]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahuramazdatr
Üye
Konu Sahibi
cfw [5800]
arkadaşlar bugün cfw atmaya niyetlendim fakat v60 çıkıcak falan diye bir şeyler öğrendim. sizce atmalı mıyım yoksa v60ı beklemeli miyim ?
El~PisToLeRo
Üye
Bence bekle hocam.Yeni çıkan haberler gelecegini gösteriyor v60'ın. Ama cfw kadar getirisi olur mu bilemem.Html 5 destegi falan diyolar ama bakalım..
ahuramazdatr
Üye
Konu Sahibi
öyle düşünüyorum ama bakalım diğer kullanıcıların yorumları belki şekillendirir düşüncemi
Batarya modunu hazırladım eger cfw kurmaya karar verirsen haberim olsun sana güzel bi cfw öneririm içinede batarya modunu atarım tamamdır
Çünkü şöyle bi piyasaya bakarsan cfw dolu ama hızlı ve stabil olan sadece sayılı.
mangdaşire
Üye
daha önce cfw atmadıysan at.1-2 ay kullanırsın sonra v60 çıkınca v60 a güncellersin.o gelecek tarayıcı ve smileyleri gördüm,smileyler zaten her telefonda görünmüyor.anca smiley destekli telefonlarda görülür.tarayıcı güzel ve eskiye göre hızlı da yine de çok hızlı sayılmaz.sen bilirisin,ama bana sorarsan atmalısın
Batarya modunu hazırladım eger cfw kurmaya karar verirsen haberim olsun sana güzel bi cfw öneririm içinede batarya modunu atarım tamamdır
Çünkü şöyle bi piyasaya bakarsan cfw dolu ama hızlı ve stabil olan sadece sayılı.
daha önce cfw atmadıysan at.1-2 ay kullanırsın sonra v60 çıkınca v60 a güncellersin.o gelecek tarayıcı ve smileyleri gördüm,smileyler zaten her telefonda görünmüyor.anca smiley destekli telefonlarda görülür.tarayıcı güzel ve eskiye göre hızlı da yine de çok hızlı sayılmaz.sen bilirisin,ama bana sorarsan atmalısın
Burada çok basit anlatılıyor kesinlikle jaf olayını kavramalısın bu isleri için.
Birde gelen kutun dolu sanırım bi temizlik yapıver.
ahuramazdatr
Üye
Konu Sahibi
temizledim
El~PisToLeRo
Üye
Hocam yine söylüyorum jaf olayını çözmelisin programı verdigim linkten indir kur ve emulatör ile aç.
Sonrasını asagıdaki flash'dan izle burada daha kolay gösterilmis.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ahuramazdatr
Üye
Konu Sahibi
hocam bu videoyu anladım adam 2dkda hallediyor ama ben şimdi teli kapatıp data kablosuyla bağlayarak bu işlemleri mi yapıcam ? bunu yapınca cfw yüklenecek mi yani ?
El~PisToLeRo
Üye
Aynen telefonu kapatıp bilgisayara baglıyacaksın ve programdan flash tusuna bastıgında hemen telefonun power tusuna bir kez basıcaksın (açma sadece bir kez bas hemen çek elini) ve o telefonu algılayıp yüleyecek.
ahuramazdatr
Üye
Konu Sahibi
ama bir suru dosya indiriyoruz cfw atmak icin jaf yetiyorsa sadece 5 dakikalik is bu .d
El~PisToLeRo
Üye
Hangi dosyalar onlar ? Cfw'nin dosyalarını söylüyosan onları zaten jaf telefona flashlıycak.
Yarın detaylı konusuruz