cfw [5800]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
cfw [5800]
arkadaşlar bugün cfw atmaya niyetlendim fakat v60 çıkıcak falan diye bir şeyler öğrendim. sizce atmalı mıyım yoksa v60ı beklemeli miyim ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bence bekle hocam.Yeni çıkan haberler gelecegini gösteriyor v60'ın.
Ama cfw kadar getirisi olur mu bilemem.Html 5 destegi falan diyolar ama bakalım..

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
öyle düşünüyorum ama bakalım diğer kullanıcıların yorumları belki şekillendirir düşüncemi :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
öyle düşünüyorum ama bakalım diğer kullanıcıların yorumları belki şekillendirir düşüncemi :)

Batarya modunu hazırladım eger cfw kurmaya karar verirsen haberim olsun sana güzel bi cfw öneririm içinede batarya modunu atarım tamamdır :good:
Çünkü şöyle bi piyasaya bakarsan cfw dolu ama hızlı ve stabil olan sadece sayılı.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
daha önce cfw atmadıysan at.1-2 ay kullanırsın sonra v60 çıkınca v60 a güncellersin.o gelecek tarayıcı ve smileyleri gördüm,smileyler zaten her telefonda görünmüyor.anca smiley destekli telefonlarda görülür.tarayıcı güzel ve eskiye göre hızlı da yine de çok hızlı sayılmaz.sen bilirisin,ama bana sorarsan atmalısın :)

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
Batarya modunu hazırladım eger cfw kurmaya karar verirsen haberim olsun sana güzel bi cfw öneririm içinede batarya modunu atarım tamamdır :good:
Çünkü şöyle bi piyasaya bakarsan cfw dolu ama hızlı ve stabil olan sadece sayılı.

hocam sen ver linki ben cfwye i bakayım en iyisi v60ın geleceği yok :)

----------Eklendi @ 20:38:16 ---------- Yazıldı @ 20:37:59 ----------

daha önce cfw atmadıysan at.1-2 ay kullanırsın sonra v60 çıkınca v60 a güncellersin.o gelecek tarayıcı ve smileyleri gördüm,smileyler zaten her telefonda görünmüyor.anca smiley destekli telefonlarda görülür.tarayıcı güzel ve eskiye göre hızlı da yine de çok hızlı sayılmaz.sen bilirisin,ama bana sorarsan atmalısın :)

haklısın :)

anılbaran

anılbaran

Üye
yardım ederim istersen dostum

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
temizledim

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam yine söylüyorum jaf olayını çözmelisin programı verdigim linkten indir kur ve emulatör ile aç.
Sonrasını asagıdaki flash'dan izle burada daha kolay gösterilmis.
:oke:

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu videoyu anladım adam 2dkda hallediyor ama ben şimdi teli kapatıp data kablosuyla bağlayarak bu işlemleri mi yapıcam ? bunu yapınca cfw yüklenecek mi yani ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynen telefonu kapatıp bilgisayara baglıyacaksın ve programdan flash tusuna bastıgında hemen telefonun power tusuna bir kez basıcaksın (açma sadece bir kez bas hemen çek elini) ve o telefonu algılayıp yüleyecek.

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
ama bir suru dosya indiriyoruz cfw atmak icin jaf yetiyorsa sadece 5 dakikalik is bu .d

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hangi dosyalar onlar ? Cfw'nin dosyalarını söylüyosan onları zaten jaf telefona flashlıycak.
Yarın detaylı konusuruz :D

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
tamam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt