Aşırı ısınan batarya patlarmı?

Sponsorlu Bağlantılar

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Aşırı ısınan batarya patlarmı?
orjinal veya yan sanayi bir batarya aşırı ısınma sonucu patlar mı?

Lenneth

Üye
Aşırı ısınırsa patlar tabi.

Ama orjinal bir batarya'nın durduk yere kolay kolay patlayacağınıda sanmıyorum. Uzun süre güneş altında kalmış bir telefonun bataryası patlayabilir belki.

LimePie

LimePie

Üye
kolay kolay patlamaz batarya sen rahat ol :)

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
aykırı şeyler yapmazsan patlamaz orjinal batarya :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Özellikle patlatmaya çalışmazsan patlamaz ama hemen şunu ekleyeyim yan sanayi bataryalara güvenmeyin patlama riskleri var. Cihaz çok değerliyse ucuz batarya alcam derken cihazdan da olmayın...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bataryayı bilinçli Kullanırsan Kolay kolay patlamaz Sarj doldugu anda fişten çeksen daha iyi olur birde ben asla telefonu uyurken yakınıma bırakmam ne olur ne olmaz

anılbaran

anılbaran

Üye
telefonun ıcınde ıse o ısınmayla bısı olmaz ama sen baska yontemle ısıtırsan mesela tencereye koyup ocagın altının acıp bakem ne olcak dersen ertesı dun devlet hastanesınde bulursun kendını :D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ıcınde ıse o ısınmayla bısı olmaz ama sen baska yontemle ısıtırsan mesela tencereye koyup ocagın altının acıp bakem ne olcak dersen ertesı dun devlet hastanesınde bulursun kendını :D
:ehe Gece gece güldürdün beni allahda seni güldürsün

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
benimde d600 ateş gibi oluyo telefon 350mA çekiyor ama pil 850mA müzik falan açınca hoperlorler ısınıyo çok. bu arada Li-Ion piller kolay kolay patlamaz...

fireman87

fireman87

Üye
Bataryayı patlatmak için bi 3 gün felan fişte takılı bırakmak lazım :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Bataryayı patlatmak için bi 3 gün felan fişte takılı bırakmak lazım :)
Oooo onu ben denedım olmadı tam 3 gunu geçtı hatta hiç bişi olmadı zaten sarj aleti pil dolunca kesiyo elektırıgi belli aralıklarda veriyo :)

phasan

phasan

Üye
en cok cın batarya patlar

fireman87

fireman87

Üye
Oooo onu ben denedım olmadı tam 3 gunu geçtı hatta hiç bişi olmadı zaten sarj aleti pil dolunca kesiyo elektırıgi belli aralıklarda veriyo :)

Aynen bu konuda haklısın, 5 gün denedinmi :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
Aynen bu konuda haklısın, 5 gün denedinmi :hmmm
tabi bilerek olmadı unuttum sarjda aksam gelcektim sonra acıl işim cıktı 4 gun eve ugramadım hıc bişi yoktu anlattıgım gibi belli aralıklarla elektirik veriyo :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Sony ericson k700i telefonum vardı bundan 5 yıl önce. Telefonun bataryası şarj olmuyo diye çıkardım elimle kurcalarken üstündeki jelatini söktüm yanlışlıkla ve içinden küçük bi voltaj çıktı. Öyle büyük bi patlama yaşamadım ama bildiğiniz mavi kıvılcımlar çıktı bataryadan

Ocean258

Ocean258

Üye
Oyle bı ısınma seklı olamaz hocam.. patlamaz yanı degısık mevzular olması lazım patlaması ıcın elektrık,voltaj yukselmesı falan..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Neden ısındıgına baglı.Telefonda kısa devre varsa ısınır ve batarya patlamasa bile zarar görür.
Çin telefonları hariç patlayan batarya duymadım ben

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
iyi bari elimizde patlamaz batarya :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt