5800 acılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okan.okn

Üye
    Konu Sahibi
5800 acılmıyor
arkadaşlar herkese cok selam bugün müzik dinlemek için 5800 telefonumu hoperlöre bağladım ve seçeneklerden müzik çaları işaretledim tam şarkı açtım ekran gitti telefonumu acmaya calıştığımda titriyor ve ekran acılmıyor ne olur yardımcı olun telefonomun garantisi var sizce ne yapmalıyım şimdiden çok teşekkür ederim :(

anılbaran

anılbaran

Üye
garanti varsa gönder yada acılmayan telefonlsrı ölü flash atmak mı ne öyle bişi vardı onu araştır

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Hoparlör mü kaç watt hacı :D
Her hoparlöre telefon baglanır mı yakarsın telefonu ugrasma direkt servise ver.

okan.okn

Üye
    Konu Sahibi
tmm sağolasın :D

bersan47

bersan47

Üye
ben telefondan anlıyorum benim ki c5-03 creative diye bi höperlöre bağladım çaldı ama bi daha yapmadım çok zaralıymış kardeş höperlör istersen bu bağlantıya tıkla orada 5800 a göre mini höperlörler var onları bul bi daha da büyük walt lı ve bilmediğin höperlöre takma

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ölü flash atacaksın...

okan.okn

Üye
    Konu Sahibi
işe yararmı kardeş

okan.okn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonum acıldı ama biraz manyaklaştı acılıyor tuşş takımı sönmüyor kapatıyorum zor zar acıyorum tuş takımı yanmıyor sizce ne yapmalıyım çok teşekkürler

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
hoparlöre bağlanır mı hacı ya :) bence de servise yolla :)

evomania

Üye
ben sürekli z2300 le kulanırdım bişey de olmazdı. abartmayın

istersensor

istersensor

Üye
ölü format atabilirsin .. ancak garantisi var ise direkt garanti servisine götür yanına da orj.. kulaklık ;) ... telefonum açılmıyor de ver onlara .. tamir edeceklerdir... etmezseler o zaman ölüyü de gerbermişi de deneyebilirsin .. ama ilk formattan sonra Kamera + yes +no + açma kapama Tuşu : basılı tut açılana kadar ... ondan sonra kullan .. bu aha yararlı olacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt