Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 flash player?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
QZER29
Üye
Konu Sahibi
5800 flash player?
arkadaşlar 5800 için flash player desteği yokmu şuan ? Önceden skyfire vardı sorun yokduda, şimdi face ve dailymotion dan video izleme sadece bolt ile oluyor fakat cok yavas baska bişe yok mu video için?
mangdaşire
Üye
üzgünüz ki yok,çünkü donanımı kaldırmaz.ucbrowser ile ya da opera ile çogu videoyu indirip izleyebilirsin.
m.facebook , x.facebook ve dailymotion mobile den videolar indirilip izlenebiliyor.ayrıca youtube dada sorun yok..ben eksradan vtap ta kullanıyorum..video sorunum yok yani
m.facebook , x.facebook ve dailymotion mobile den videolar indirilip izlenebiliyor.ayrıca youtube dada sorun yok..ben eksradan vtap ta kullanıyorum..video sorunum yok yani
bnde oyle kullanıyorm, fakat flash player olması önemli bakalım v60 cıkıomus ekimde onla bi bakıcam flash olmazsa galaxy s2 ve lg optimus 2x bakıcam en ucuzundan
nightmare53
Üye
flash ın 5800 a gelmesi hayal olur bana göre. ztn telin kaldıracağını da zannetmiyorum.ekimi bekleme bnce bu iş için şimdiden karar ver alacağın modele