N79 Radyo İstasyonu Gibi

Sponsorlu Bağlantılar

madalyon07

madalyon07

Üye
jok gözel

wer50ni

Üye
muhteşem

med536

Üye
Arkadaşlar nasıl yapılıyor yahu biri tam açıklarmı telefondan müzik açıyorum fm yayına giriyorum müzik menüsünden on yapıcam ama donanım bağlıyken etkınlestırılemez dıyor nasıl yapıcaz biri açıklasın.
kulaklık takıyorum radyo yoksa doğal olarak çalmıyor ama taktımdada donanım bağlıyken etkınlestırılemez dıyor.radyo açıyorum kulaklık takmadan bir donanım takın diyor lütfen bırı acıklasın cok makbule geçer :D

baygeyik

Üye
yaklaşık 1 aydır n79 kullanıyordum n-gage oyunları ve bazı programlarda sertifika sorunu yüzünden canım çok sıkılıyordu ama ben n79'da yeni bişey keşfettim.
mp3lerinizi evinizdeki, iş yerinizdeki veya arabanızdaki radyodan dinleme imkanı var işlemide çok basit.

1. Menü'den ''müzik'' klasöründeki ''fm transmit'' uygulamasını açıyoruz ''fm transmitter'i'' ''on'' olarak ayarlıyorsunuz, frekans'a dikkat edin 107.50 yazıyor isterseniz değiştirebilirsiniz bu ayarlama bitince çık tuşunu tıklıyorsunuz.

2. Seçtiğiniz herhangi bi mp3 şrkıyı müzik player'den başlatıyorsunuz telefondan ses çıkmayacak haberiniz olsun.

3. şimdi normal radyodan fm 107.5 frekansına getiriyorsunuz, telefonunuzda çalan şarkıyı rayonuzdan müzik seti keyfiyle dinliyorsunuz.

telefon görüşmelerinde müzik otomatik kesiliyor görüşmeniz radyoya yansımıyor.
bence güzel hoş bişey deneyin derim.

harikasın arkadaşım teşekkür ediyorum

cekilmez

Üye
tüm paylasımlarınız için tesekürler

besim.farhan

besim.farhan

Üye
ya bi n79 kullanıcısı bunu bilmiyorsa atsın telefonu çöpe!

place3461

place3461

Üye
bunu arkadaşın c7sinde duymuştum

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Arkadaşlar nasıl yapılıyor yahu biri tam açıklarmı telefondan müzik açıyorum fm yayına giriyorum müzik menüsünden on yapıcam ama donanım bağlıyken etkınlestırılemez dıyor nasıl yapıcaz biri açıklasın.
kulaklık takıyorum radyo yoksa doğal olarak çalmıyor ama taktımdada donanım bağlıyken etkınlestırılemez dıyor.radyo açıyorum kulaklık takmadan bir donanım takın diyor lütfen bırı acıklasın cok makbule geçer :D

abicim konuyu anlamamışsin sen.. O fm yayınını on yapınca git evin radyosunun yanına teldeli frekansı aç telefonundaki müzik radyoda çalar. Sen kulakligı takarak kendi yayınını telin radyosundan dinlemeyi düşünüyorsan... Çok komik ya:):):)
anlatabildim sanırım telin fm yayını sadece başka radyolarda yaklaşık 3'm kare alan içinde bulunan bir radyodan dinleyebilirsin:)

Symbianist

Symbianist

Üye
özetle kulaklıgi takmadan yayın yapan kısmı aç sonra da git müziği aç. Bir radyodan da o frekansı bul dinle.

Üst Alt