[i9003] [Özel Rom] Sehr-i Rom v1.0 [ XXKPH ] * YAYINDA !!! * 03.10.2011

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
temalar eklenecek yeni surumde

mavzer6666

Üye
external sd neresi kardeşim normal hafıza kartı değilmi ben oraya atıyorum ama recowery bölümünde onu göremiyorum olmuyor bitürlü daha açık anlatsanız...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
external sd neresi kardeşim normal hafıza kartı değilmi ben oraya atıyorum ama recowery bölümünde onu göremiyorum olmuyor bitürlü daha açık anlatsanız...

nasıl açık anlatayım ki ? hafıza kartına atacaksın işte en basit olay bu..

Bu arada arkadaşlar şu otg özelliği çıksın 1.0 sürümünü yayınlayacağım ve bi daha güncellermiyim bilmiyorum hem okul olacak hemde telefon öyle ucuz bişi değil hani şimdiye kadar iyi risk aldım denedim ne varsa overclock yapmayı falan denedim yakıyodum az kalsın telefonu :D o yüzden artık pek kurcalamak istemiyorum :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
0.7 surumu hazir ama paylasmicam daha test ediyorum bakalim..

nearcandy

Üye
Ellerine kollarına sağlık çok beğendim çok güzel olmuş ellerine sağlık

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine kollarına sağlık çok beğendim çok güzel olmuş ellerine sağlık

Kendimi yemek yapmış gibi hissettim :D güle güle kullan kardeşim bitmesini beklediğim bazı çalışmalar var farklı geliştiricilerin yaptığı.. onlar da bitsin ekleyeceğim roma ve 1.0 olarak yayınlayacağım o zaman tadından yenmeyecek :D

Juegos

Üye
Üstad,gerçekten harika olmuş.Benim tek bir şikayetim var.Cihazın açılıp kapanma sesi ile pilin şarj olduğunda uyarı sesi yok

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
son verdigim acilis resmini yukledinmi?

Juegos

Üye
Dosyayı indirdim ama denemedim.İndirdiğim klasördeki dosyaları nasıl değiştireceğim?Tarif eder misin?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
ne anlamda degistirmek kardesim?

Juegos

Üye
En son paylaştığın dosyayı indirdikten sonra ne yapacağımı söyler misin?

----------Eklendi @ 22:59:21 ---------- Yazıldı @ 22:58:13 ----------

Bir de Tivibu uygulamasını telefonumda izleyemiyorum.Mobil TV uygulamasını desteklemediği için olabilir mi,fikrin var mı acaba?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
acilis resmini diyorsan onu da cwm ye girip yukleyeceksinde gerek yok yeni surumde hazir olarak gelecek zaten acilis resmi falan..

----------Eklendi @ 23:12:51 ---------- Yazıldı @ 23:12:00 ----------

tivibu cep icin ozel uyelik alman lazim diye biliyorum ben..

Juegos

Üye
Bekliyorum o halde.Umarım yakın zamanda yayınlarsın şöyle güzel temalarla birlikte :))

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
temaların hepsini roma gömemiyorum ama şöyle yapabilirim her tema ayrı paketlerde olur istediğinizi yüklersiniz cwm den..

Juegos

Üye
Yeni sürümü bekleyene kadar telefonum sessiz açılmasın :)) En son verdiğin dosyayı indirdim.İçinde META-INF ve system klasörü var.Bunları nereye kopyalayacağım anlatabilir misin?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
bi yere kopyalamayacaksin o zip dosyasini acma hafiza kartina at cwm den kur kullan :)

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
teşşekkürler

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
1.0 surumunde ekleyecegim dedigim overclock ve sdswap olayini halletmis bulunmaktayim.. geriye birtek usb on the go ozelligi kaldi..

Juegos

Üye
Cahilliğime ver,CWM'den kurmak nasıl oluyor?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Estagfurullah ne cahilligi kardes.. romu nasil kurduysan bunu da ayni sekilde kuracaksin..

Üst Alt