BİM de LG Optimus Me (P350) satılıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamdi38

hamdi38

Üye
    Konu Sahibi
BİM de LG Optimus Me (P350) satılıyo
-Özelliklere dikkat --

Android İşlemci Dünyada android işlemcili ilk ve tek telefonu BİM satıyor helal olsun.

TheCower

TheCower

Üye
Helal be :) yürü bim le phone :)

zeusahmet

zeusahmet

Üye
kaç liradan satıyor yav :D

hamdi38

hamdi38

Üye
    Konu Sahibi

BİM'den bir ilk !, Android'i işlemci olarak hazırlayan BİM Mühendisleri, 2.8 dokunmatik ekranıyla da telefona bir artı katmışlar !

OHA WI-FI DE VARMIŞ !

Anıl Umut

Emekli Yönetici
2 gün önceden haberim vardı,ama 24 saat geç hatırlamam telefonların tükenmesine sebep oldu.1 tane yok..Çalışanlar sağolsun artık tezgah altına kaç tane attıysa kendilerine..

ahmetc503

2 gün önceden haberim vardı,ama 24 saat geç hatırlamam telefonların tükenmesine sebep oldu.1 tane yok..Çalışanlar sağolsun artık tezgah altına kaç tane attıysa kendilerine..
iyide önümüzdeki cuma gelecek

hamdi38

hamdi38

Üye
    Konu Sahibi
19 eylül degilmi

Masha

Masha

Üye
Benim bildiğim Optimus Me 16'sında çıkacak. Fiyatıda 299 olacak. Android 2.2 Froyo işletim sistemi ve ekran kalitesiyle bu fiyata alınacak en iyi Smartphone.

fireman87

fireman87

Üye
Hadi cocuklar koşun alın optimus me'nizi, lakin kampanyadan sonra bulamazsınız bu kadar ucuza :)

istanbullummm

Üye
Telefonu elime aldım.Son 1 tane dediler.Eve gidip nakit alıp gelene kadar ayırtmış olsam da satılmıştı.Of of hepsiburada.com`a baktım 500TL yazıyor.Artık bunu almam bir rüya..yada mucize..

furkan5800

furkan5800

Üye
gazetede görüp almayı düşünüp son anda vazgeçtiğim telefondur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt