ovi store nete baglanmıyo yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
ovi store nete baglanmıyo yardım
arkadaslar ılk once tele hard format attım sonrada soft attım fakat ondan sonra ovı store yukledım ama nete baglanmıyo artıktya

benighted

benighted

Üye
evet bu sorunu bende uzun zamandir yasiyorum forumdaki bazi cozumleri denedim ama bir turlu sorunum cozulmedi lutfen yardim edin.

serhat_002

serhat_002

Üye
ben aynı sorunu yaşamıiştım sonra flash atmak zorunda kaldım şimdi yine bağlanamıyorum :( bi çözümü yok gibi....

mcrunner

mcrunner

Üye
aynısı bendede var sunucuya bağlanılamadı diyo

ugur.diker

Üye
bende de o sorun vardı flash attım düzeldi şimdi de telefon hiç açılmıyo arkadaşlar bence nokia artık bitti terkedelim

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunu çozdum yardım ısteyen olursa yardım ederım

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
bakın arkadaşlar ılk once telefondan AYARLAR UYGULAMA YONETICISI YUKLU UYGULAMALAR burdan ovı store, ovı store ınstaller kaldırın yanı ovı ıle ılgılı tum uygulamaları kaldırın D İ K K A T: QT mobılıtıy 1.02 gogleden bulun yukleyın sonra telefondan yazılım guncelle kısmına gırın ovı storeyı ındırın NOT: FORMAT ATIPTA YAPSANIZ DAHA IYI OLUR

----------Eklendi @ 21:21:55 ---------- Yazıldı @ 21:18:08 ----------

aynısı bendede var sunucuya bağlanılamadı diyo
senın sorunun baglantı ayarlarından dostm

benighted

benighted

Üye
bakın arkadaşlar ılk once telefondan AYARLAR UYGULAMA YONETICISI YUKLU UYGULAMALAR burdan ovı store, ovı store ınstaller kaldırın yanı ovı ıle ılgılı tum uygulamaları kaldırın D İ K K A T: QT mobılıtıy 1.02 gogleden bulun yukleyın sonra telefondan yazılım guncelle kısmına gırın ovı storeyı ındırın NOT: FORMAT ATIPTA YAPSANIZ DAHA IYI OLUR----------Eklendi @ 21:21:55 ---------- Yazıldı @ 21:18:08 ---------- senın sorunun baglantı ayarlarından dostm
bunu da deneyelim kaybedecek bir sey yok

----------Eklendi @ 23:21:33 ---------- Yazıldı @ 22:07:17 ----------

yok arkadas bu da ise yaramadi cozumu yok herhalde bu isin.

----------Eklendi @ 23:59:51 ---------- Yazıldı @ 23:21:33 ----------

www.maxicep.com/symbian-3-cihaz-des...magaza-yukleme-firmware-yazma-yok-499568.html

arkadaslar burayi deneyin gercekten ise yariyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
s^3 lü telefonda anna güncellmesi yüklü deqilse sakın hard format atmayın sıkıntı yaşıyorsunuz

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 1 kac tane program koycm ama nasıl koyucgmı blmym

benighted

benighted

Üye
programlari rar layip hotfile fileserve gibi yerlere ucretsiz upload ettikten sonra burada linkini paylasabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt