sbs=1 yıllık ayrılık ;(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
allah gönlündekini hayırlı bi şekilde karşına çıkarsın inşallah iyi bi lise=iyi bi üniversite=iyi bi hayat demek herşey gönlünce olsun

Cestus

Cestus

Üye
ha ha ha oğlum geçen yıl bende girdim kaç aldım biliyormusun 500 tam puan ne oldu peki hocalarla çatıktım hop düşük verince derslere 500 olmasınmı sana 492 hocalarla iyi geçin sana bir sır vereyim kazanman içni böyle şeyler yapmana gerekyok bizim dersanenin 1.leri hiç çalışmazlardı gezerlerdi tozarlardı ama soru kültürünü öğrenmişler taaaa 4.sınıfta sende soruları çöz soru tiplerini öğrenmessen sınavda apışırsın önemsiz gelebilri ama önemli forumuda bırakmana bi gerek yok bıraksan bile bir faydası olmaz inan bana :oke:

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
    Konu Sahibi
ha ha ha oğlum geçen yıl bende girdim kaç aldım biliyormusun 500 tam puan ne oldu peki hocalarla çatıktım hop düşük verince derslere 500 olmasınmı sana 492 hocalarla iyi geçin sana bir sır vereyim kazanman içni böyle şeyler yapmana gerekyok bizim dersanenin 1.leri hiç çalışmazlardı gezerlerdi tozarlardı ama soru kültürünü öğrenmişler taaaa 4.sınıfta sende soruları çöz soru tiplerini öğrenmessen sınavda apışırsın önemsiz gelebilri ama önemli forumuda bırakmana bi gerek yok bıraksan bile bir faydası olmaz inan bana :oke:
bu konuşmanın ardından inanıyım mı 500 aldığına? :D ver tc ni sınv sonuçlarına bakıcam :D özelden yaz istersen :)

estorak

estorak

Üye
sen sınavına bak biz foruma iyi bakarız gözün arkada kalmasın :)

• Beğen
Tepkiler: senhor_diabo
senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
    Konu Sahibi
ben geri döndüğümde arayüz, paneller falan değişmezse çok mutlu olurum :D

Jetlak

Üye
Forumun teması değişecek portalla aynı renk olacak o kadar. Sınavda başarılar diliyorum sana iyi bir liseye gitmen ümidiyle..

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :)

Cestus

Cestus

Üye
bu konuşmanın ardından inanıyım mı 500 aldığına? :D ver tc ni sınv sonuçlarına bakıcam :D özelden yaz istersen :)
ister inan ister inanma bebek zaten sıanvda sana yazını sormuyolar aklın varsa alırsında böyle panel manel işleriyle ugraşırsan zor kaaptacan pcyi açaçan dizini çıkıp oturacan kitaptan çalışacan zaten sen bieşy alamazsın öyle gözüküyor pcle çok haşırneşir olanlar düşük oalıyor 420 380 civarı hadi ..... git ders çalış

__xXx__

__xXx__

Üye
ister inan ister inanma bebek zaten sıanvda sana yazını sormuyolar aklın varsa alırsında böyle panel manel işleriyle ugraşırsan zor kaaptacan pcyi açaçan dizini çıkıp oturacan kitaptan çalışacan zaten sen bieşy alamazsın öyle gözüküyor pcle çok haşırneşir olanlar düşük oalıyor 420 380 civarı hadi ..... git ders çalış
bu kadar böbürlenme yeğenim sen aldında ne oldu bi işe yaramadığını sen söyledin hayatta mühim olan çok başarılı çok çalışkan olmak değil mesleğin ne olursa olsun bu vatanı koruyup yüceltmek fakat ben sende bu ışığı göremiyorum sen anca aldığın puanla böbürlen

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Şu Cestusu forumdan atın zaten boş boş konular açıyor. :ehe bence bu cestus 10 yaşlarında bir çocuk.:pro:

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
sikma ziyaa. la olomo deget su forumdan yaa

• Beğen
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Tamam arkadaşlar no sinir :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye

ceza alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt