cep telefonu tamır ıle ılgılı bır bolumune nedersnız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu tamır ıle ılgılı bır bolumune nedersnız
degerlı maxıcep yonetıcılıerı boyle bışı yapamazmıyız acaba tamır ıle ılgılı bır bolum acılsa fena olmaz benımde aradıgım bısı aslında bır kac sıte var ama sızde boyle bı bolum acamazmısınz acaba şimdiden :tşk:

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905

Burak

Üye
bu oneriyi ben daha once vermıstım ama yarım saattır aradım o konuyu bulamadım.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Necmati

Necmati

Üye
Gereksiz

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
gereksız mi hımm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
olsa ıyı olurdu bence o senın gorusun :oke:

waycell

waycell

Üye
acep telefonu sitesinde mutlaka olması gereken bir bölüm fakaaaaat,bu konudan anlayan uzman olmasa bile teknik anlamda doyurucu bilgilere sahip birinin yönetmesi gerekir..yoksa sorulan sorular cevapsız kalır.birde bu taraftan bakmak lazım bir cep telefonu kullanıcısına tele jtag yap deseler nasıl yapacak bir kere kullanacağı alete 150$ dolar vermez veremez ve yapamaz işte bu açıdanda gereksiz bir konu ki, zaten destek bölümleri var mesela ben s60 v3 bölümünde soruları cevaplıyorum zaten

Burak

Üye
daha once kvk da calısmıstım bu konuda teknik bilgim var.

celibar

celibar

Üye
bence gereksiz... çünkü destek konuları bu tür sorunlar için açılmıştır.farklı bir başlık altında açılmasının anlamı yok.sonuçta uzaktan verilen bilgilerle kullanıcının telefonunu kendi kendine tamir etmesi sağlanmaya çalışılıyor.bu durum zaten destek konularında mevcut...şöyle özel bir ekip kurulur.bu ekip o başlık altındaki yardım isteyenlere hem teknik bilgi olarak hem uzak yardım programlarıyla yazılımsal destek(telefona yazılım yükleme) verebilir.veya donanımsal sorunlarla ilgili web cam ile kullanıcıya destek verebilir.bu şekilde bir bölümün yapılması zor.
yoksa sadece teknik bilgilerin verildiği bir bölümün, destek konularından farkı olmaz.

NewSoldier

NewSoldier

Üye
bence çok önemli bir konu bence tamir ile ilgili bölüm açılması şart bence bu durum çok bile geç kalınmış !
6630 için gerekli tamir bilgim vardır nede olsa telefonumu kendim tamir ediyorum ! yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olurum

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bence çok önemli bir konu bence tamir ile ilgili bölüm açılması şart bence bu durum çok bile geç kalınmış ! 6630 için gerekli tamir bilgim vardır nede olsa telefonumu kendim tamir ediyorum ! yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olurum
bende kendimkını tamır ediyom 2 tane 6630 um vardı benim :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
bence çok önemli bir konu bence tamir ile ilgili bölüm açılması şart bence bu durum çok bile geç kalınmış !
6630 için gerekli tamir bilgim vardır nede olsa telefonumu kendim tamir ediyorum ! yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olurum

Destek bölümlerinde yardımcı olabilirsiniz üyelere bölüm şart değil ki? :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
Zamanında böyle bir çalışmayı düşündük ve denedik ancak yeteri kadar teknik servis ve cep telefonu tamircisi olmadıgından bölümün pasif olacağını düşünerek gerçekleştirmedik .

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Olursa mükemmel olur(muş).

NewSoldier

NewSoldier

Üye
bende kendimkını tamır ediyom 2 tane 6630 um vardı benim :D
vardı derken şimdi yokmu bende geçen bit pazarından 5 tl 6630 aldım :D
hoparlor ve mikrofon sağlam ana kartta bi arıza var onuda yarın tamir edecem :)

----------Eklendi @ 20:28:59 ---------- Yazıldı @ 20:28:22 ----------

Zamanında böyle bir çalışmayı düşündük ve denedik ancak yeteri kadar teknik servis ve cep telefonu tamircisi olmadıgından bölümün pasif olacağını düşünerek gerçekleştirmedik .
bence tam zamanı bu konunun açılması şart !!!

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
evde dururyo bı kosede ne ugrascam tlefonum var saglam sımdılık 5800 varya arada evdekılerın telı bozuluyo bazen onları kurcalıyom :D

NewSoldier

NewSoldier

Üye
5800 bozulsunda 6630 u kullanırın emi bu arada herhalde bu konu açılmayacak ! zaten sitede bir tane admin var oda lazoflu oda gittimi sitede kimse kalmaz nerde salih baba bre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...