S^3 de yaşanan yazılım problemleri (ankete gell :D)

Sponsorlu Bağlantılar

kronik S^3 sorunları....

• Kullanılan toplam oy
    81
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
S^3 de yaşanan yazılım problemleri (ankete gell :D)
arkadaslar malum,s^3 kullanan cihazlarımızın her ne kadar hoşumuza giden,güzel özellikleri varsa da hoşumuza gitmeyen ve bizi sinir eden bazı aksaklıkları da var malesef....:dry: burda benim tespit ettiğim bazı aksaklıkları oylamanızı istiyorum,bi bakalım hep birlikte çözümler bulabilcekmiyiz bunlara....:hmmm sizin de gözünüze carpan aksaklıkları paylasırsanız,ankete ekleyebiliriz....şimdiden tesekkürler,herkese iyi forumlar :) :bye2:

catdog136

catdog136

Üye
anketler yasaklanacak artık...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İşlevsiz ve Zahmetli Müzikçalar, Geç Gelen Güncellemeler, Arada Bir Kasmalar...
(Seçeneklerde bir de Mesaj bölümünün işlevsiz ve zahmetli oluşu olmalıydı)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
dogru kardes onu unutmusum

Lenneth

Üye
Yavaş olmasi en buyuk sorun

mezoart

mezoart

Üye
Bence en büyük problemler durduk yere kasmalar.Ninja fruit oynarken mesaj gelince kasıyor, mesajlar biraz birikince kasmaya başlıyor, fazla uygulama yüklenince kasıyor, fazla tema bulundurunca kasıyor...Hep kasıyor!En iyisi telefona müdahale etmeden ilk alınan halinde kullanmak, üstüne bir şey katmadan. :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
haklısın wala kardes :ehe

mezoart

mezoart

Üye
Bir sebebi var mıdır bunların, işi bilen birisi anlatsın be kardeşim.Ne yapmak gerekli bu Symbian^3 yüklü telefonları verimli ve yüksek performanslı kullanmak için ?
Bilgisayar gibi olsalar hadi neyse ama daha narin ve kırılganlar.Karşılaştırma pek doğru değil tabi ama bir çaresi olmalı bence, performansı arttırmanın bazı yolları olmalı...

emre2574

emre2574

Üye
ben sadece müzik çaları begenmıyorum geri kalan herşeyden memnunum son kullanma tarıhınden 1 2 yıl önceye kadar c7 :D

uribaju

uribaju

Üye
müzik çaların neyini beğenmiyorsunuz bende aksine çok seviyorum müzik çaları sürükleme olayı süper hele ki şarkılarınızda albüm kapakları varsa muhteşem oluyor

m542tf

m542tf

Üye
daha hızlı web brovser

• Beğen
Tepkiler: zgn94
zgn94

zgn94

Üye
aynen web browser çok berbat çalışıyor adam akıllı video izlenmiyor ses önce geliyor görüntü sürekli takılıyor vs.. ayrıca sayfa yüklemeleri çok yavaş sayfa açılıyor gezinirken kendi kafasına göre sayfayı yeniliyor başa geri dönüyor hatta çok kasınca kapanıyor bıktım bıktım.. opera da çok stabil değil umarım annada kurtarmasa bile belle'de bişeye benzer şu cihaz..

telefonda tema efektleri açık olunca klasörler on saatte açılmıyor efektleri kapattım böyle de 3310 kullanır gibi..

müzik çalarda bi arama ya da şarkının adını değiştirme gibi en basit özellikler bile yok her şeyi pcye bağlayıp halletmekten bıktım.

hoperlörü kesinlikle ilk günkü gibi değil cızırtılanmaya başladı kulaklıksız müzik dinlemek mümkün değil.

kamerasından da çok memnun değilim foto iyi çekse de video performansı iç açıcı değil o da düşük işlemcisinden kaynaklı.

işlemci demişken telefonda oyun oynamak da (ip4, galaxy s ve wave'e sahip arkadaşları olan biri olarak söylüyorum bunu) işkence gibi.. ya cidden işlemcisi berbat ya da symbiana çok önem verilmediği için iyi optimize edilmiyor. ne farkeder sorunu ben çekiyorum ikisi de aynı kapıya çıkıyor.

arayüz kolay, anlaşılır ama görsellik sıfır. zaten kasıyor bi de görsellik koysalar hiç açılmayacak cihaz ondan korkuyorum. ve multitasking içler acısı kaç kere programları kapatmaya çalıştığımda telefonun tepkisiz kaldığını sayamadım bile.

resetlenme olayıyla hiç karşılaşmadım zaten de az sayıda cihazda varmış.

kısacası satıp kurtulacağım ya stres oluyorum bu makineyi kullanırken.

nadir_89

nadir_89

Üye
bence müzik çalar geliştirilmesi lazım şarkı arama yok görsellik yok şarkılara ulaşması işkence geri plana anması işkence şarkı değişirken oyun oynuyorsan kasma oluyor ayrıca müziklere albüm kapağı ekleme gibi bir özellik getirilebilir

bide tarayıcının kulanışlılığı artırılmalı aynı telefona opera tarayıcı yapıyo daha kullanışlı nokia kendi telefonuna adam gibi bir tarayıcı yapamadı gitti

Lenneth

Üye
Symbian'ın devri gecti.

asperea

Üye
bence güncelleştirmelerin cook gec gelmesi zaten güncelleme gelse bu sorunlar ortadan kalkar
anna yı bu kadar uzattılarsa heralde belleyi 2-3 yıla anca yayınlarlar
nokia kendi kuyusunu kazıyor

mfb2

mfb2

Üye
güncelleştirmeler :D

emre2574

emre2574

Üye
müzik çaların neyini beğenmiyorsunuz bende aksine çok seviyorum müzik çaları sürükleme olayı süper hele ki şarkılarınızda albüm kapakları varsa muhteşem oluyor

şarkılar arasında arama yok :D ve müzik calardan şarkı yollarken işaretleme yok ayrıca karışı modunda 789 şarkım olmasına ragmen aynı şarkı 1 saat ıcınde geri calıyor daha sayayım mı :D

valent

valent

Üye
Nokia yı öldürdünüz androidinde pek aşağı kalır yanı yok beyler sony x8 vardı sattım c7 aldım android beni kanser etti hafıza kartına ne oyun yükleyebiliyorsun ne uygulama telefonunda hafızası yoksa yandın telefonu kırmaktan başka çaren kalmıyor uğraş babam uğraş c7 nin gözünü seveyim ben.

pRime.

pRime.

Üye
Benim tek sıkıntım güncelleme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt