S^3 de yaşanan yazılım problemleri (ankete gell :D)

Sponsorlu Bağlantılar

kronik S^3 sorunları....

• Kullanılan toplam oy
    81
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valent

valent

Üye
evet güncelleme gelirse sorun kalacağını samıyorum

asperea

Üye
Stephen Elop un symbian kullanıcılarına sunduğu çözüm: Sat kurtul:ehe

Türe

Türe

Üye
telefon 36 günlük şu an için sadece efektler tatmin etmedi beni :d:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
anlasılan büyük cogunluk güncellestirme dems :ehe 2 tane adam gbi güncelleme yapsalardı suan android dye bsy yoktu cookta iddalıyım bu konuda...ama yokk iştee :dry:

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
Nokia sorun- Symbian baştan başa sorun. birdaha kesinlikle olacaksa android olacak. bu hatalar göz ardı edilemez..

• Beğen
Tepkiler: Lenneth

Lenneth

Üye
anlasılan büyük cogunluk güncellestirme dems :ehe 2 tane adam gbi güncelleme yapsalardı suan android dye bsy yoktu cookta iddalıyım bu konuda...ama yokk iştee :dry:

Yok artık.

Nokia Symbian kullanarak hayatta Android'le yarışamaz.

5800, 5530 , 5230, C5-03, N8 , C7, C6-01..

Symbian'dan akıllı telefon olmayacağını görmek için kaç tane daha başarısız telefon lazım ?

Nokia Android'le yarışmak istiyorsa MeeGo'yu desteklemeli. Ama WP7'nin kollarına attı kendini.. Bakalım ne olacak.

pRime.

pRime.

Üye
Belle ile gayet yarışır, aksini söyleyen kör bir fandroiddir.

Lenneth

Üye
Stephen Elop kör bir fandroid o zaman.. :)

SilentOne

SilentOne

Üye
fandorid olsa androideydi nokia

valent

valent

Üye
Belle ile yarışır yarışmasınada biz belleden ne zaman faydalanabiliriz bu akıllarda soru???acaba 2012 sonu veya 2013 başımı o zamana zaten c7 n8 çöplük olur nokia zamanlama hataları yapıyor bu güncellemelerin çok daha önce gelmesi tüm avrupayla birlikte bizlerede yayılması gerekti.Belki bunları yapsaydı bu sorunları kimse yaşamayacaktı tartışma konusu bile olmazdı.Symbian aslında güzel bir yazılım ama hataları çok adam gibi yapamıyorlar şu yazılımı getirsinler artık biz yazalım biz çalışalım üzerinde yıllardır böyle bukadarda olmaz dedirtmeye devam ediyor.Şuan nokia nın kuyruğuna bastılar artık ne yapacak diye çok merak ediyorum???

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
aynen katılyorum..belleyi braz daha gelistirseler cidden alır götürür androidi eminim buna :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt