Samsung Yine Kaybetti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Yine Kaybetti
Apple açtığı patent davasında yine kazandı.Samsungun Galaxy S, S II and Galaxy Tab 7.7 Modellerini japonyada satımını durdurttu ve $1.3M istedi.

kaynak:

nalcam22

nalcam22

Üye
yazık oldu samsunga

lolaman

lolaman

Üye
samsung bundan sonra büyük bir indirim yapmak zorunda.

61semih

61semih

Üye
hıcbırımızde samsung hısse senedı yok degılmı,sorunda yok ozaman :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve Lenneth

Lenneth

Üye
Samsung'un yönetim kurulunda olsam Apple'a işlemci ve Ram gibi en önemli donanımları satmayı bırakmak için karar aldırmaya çalışırdım

61semih

61semih

Üye
Samsung'un yönetim kurulunda olsam Apple'a işlemci ve Ram gibi en önemli donanımları satmayı bırakmak için karar aldırmaya çalışırdım
bunun hesabını yapmıslardır ıllakı zarar ederlerde buyuk ıhtımalle bunun yerıne ıslemcı ram veya ekranı 2 ye uretıyorsa apple fırmasına sımdı 3 e felan satmaya kalkmalı ama onunda hesabını yapmıstırlar :D okadar ust duzey yonetıcıler bunu dusunmusturler heralde

TheSoftware

TheSoftware

Üye
iyi bari galaxy ace i teğet geçmiş karar :)

Uruloki

Uruloki

Üye
yahu android bölümdede yazdım şu an hiçbir parçası samsung tarafından üretilmiyor foxconn fabrikalarında kendi üretiyor ve ayrıca hiç acımadım samsung a çalmasaymış ve indirme gitmek zorunda artık

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Ace'de içlerinde.Avrupada satılamıyor :D
:-) bu işin sonunu merak ediyorum ;-) bu cihazların şu anda piyasada olan modelleri için pek bir etkilenme olmaz bence ama galaxy serisinin devamı olan yeni modelleri mecburen güzel bir fiyata satmak zorunda yoksa hepsi elinde kalacak.

nalcam22

nalcam22

Üye
bu apple kendini ne sanıyo adam allahın yarattığı elmayı bil sahiplenip millete dava açıyo

anılbaran

anılbaran

Üye
oh iyi olmus appleın aynısı resmen ikonlar bilee :D

__xXx__

__xXx__

Üye
ben samsung yerinde olsam bir tür silah geliştirir apple in tüm fabrikalarını bombalardım

TheSoftware

TheSoftware

Üye
apple haksız samsung insanlara uygun fiyata en iyi teknolojiyi sunmaya çalışan ve bunu başarabilen en iyi şirket bende galaxy ace var ben iphone da alırdım ıstesem bu bana kalmış birşey apple rekabet etmeyi bilmiyor her önüne gelene dava açarak bir yere varamaz

Uruloki

Uruloki

Üye
yahu ne zırvalıyorsunuz adam kendi geliştirdiği teknolojiyi ve ya bilgiyi samsung çalmış ama sizin gözünüzde samsung haklı neden bahsediyorsunuz siz bir şey bulsanız ve millet siz parayla satarken bedavaya bunu ve ya daha ucuza sizin bilginizi satsa hoşunuza gider mi resmen samsung fanı olmuşunuz yapmayın

Masha

Masha

Üye
vay be Samsung neymiş hırsızlığın son noktasına gelmişler adamlar :D

WarMaster666

WarMaster666

Üye
yahu ne zırvalıyorsunuz adam kendi geliştirdiği teknolojiyi ve ya bilgiyi samsung çalmış ama sizin gözünüzde samsung haklı neden bahsediyorsunuz siz bir şey bulsanız ve millet siz parayla satarken bedavaya bunu ve ya daha ucuza sizin bilginizi satsa hoşunuza gider mi resmen samsung fanı olmuşunuz yapmayın

:yuru kesinlikle katılıyorum

Ocean258

Ocean258

Üye
pufff buyuk zarara ugratmıs gercekten.. bırbırlerını yıyorlar bunun sonu yok gercekten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt