Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Fiyatları ve Özellikleri Doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Fiyatları ve Özellikleri Doğrulandı
Samsung bugünlerde CES 2016 Fuarı’nda yoğun bir tanıtım etkinliği geçirirken, firmanın 2016 amiral gemisi Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge hakkında yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.


Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Las Vegas’taki Tüketici Elektroniği Fuarı’nda dün gece önemli duyurulara imza attı. Notebook 9 serisini ve ilk Windows 10 ikisi bir arada tableti Galaxy Tab Pro S’in tanıtımını yapan Samsung’un 2016 amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge fiyatları, ekran boyutları ve daha fazla bilgisi sektör kaynakları tarafından doğrulandı.

CES 2016: Samsung Galaxy TabPro S Duyuruldu


Samsung’un Galaxy S7 ailesi hakkında son dönemde bir çok bilgi sızdırılan internette yer almıştı. Fakat görünüşe bakılırsa Sammobile’ın tedarik zinciri üreticilerinden aldığı bilgiler Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge hakkındaki bie çok bilgiyi doğruluyor. Buna ilk olarak Galaxy S7 ailesi bazı küçük değişikliklerle aynı tasarım dilini korumaya devam edecek.

Bir çok kullanıcı micro SD kart desteğinin olmaması, değiştirilebilir batarya olmaması ve IR Blaster olmaması nedeni ile bir önceki modellerde hayal kırıklığına uğramıştı. Fakat Samsung şimdi tüketicilerin eleştirilerine kulak vermiş gibi görünüyor. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge micro SD kart desteğine sahip olacak. Öte yandan paylaşılan haberde Galaxy S7’nin ekranı 5.1 inç, Galaxy S7 Edge’in ekranının ise 5.5 inç olacağı belirtiliyor. Bu da büyük ekran tercihi yapmak isteyen kullanıcılar için önemli bir artı olacak.

Sammobile, Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge fiyatları hakkında da önemli bilgiler paylaştı. Buna göre 32GB Samsung Galaxy S7’nin fiyatı 699€ olurken Galaxy S7 Edge’in fiyatı ise 799€ olacak. Her iki modelin 64GB versiyonunda ise fiyatların 70-80€ daha artacağı belirtiliyor. Geçmişte verdikleri bilgilerle güven kazan kaynaklara göre her iki cihazın resmi tanıtumı önümüzdeki ay yapılacak.

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Fiyatları ve Özellikleri Doğrulandı - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty
yeumyang

yeumyang

Moderator
Bekliyoruz suya dayanıklı geleceği haberleri var bakalım nasıl gelecekler
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


Üst Alt