Şehriyar
Üye
cok yorgunum ya bayram cikisi hastalar akin etti heralde dis doktorlarina acayip yogun is geliyo yorgunluktan girmeye useniyorum foruma valla..a.s hoşgeldin. Neden gidiyorsun![]()
cok yorgunum ya bayram cikisi hastalar akin etti heralde dis doktorlarina acayip yogun is geliyo yorgunluktan girmeye useniyorum foruma valla..a.s hoşgeldin. Neden gidiyorsun![]()
evde degilim ben ya köydeyim Pc anca boşaldıGeç geldin sanki biraz

[sıze="2"][ı]
ayıp ediyorsun yaa[/ı][/sıze]

peki.cok yorgunum ya bayram cikisi hastalar akin etti heralde dis doktorlarina acayip yogun is geliyo yorgunluktan girmeye useniyorum foruma valla..
görüşürüziyim sizleri sormalıHoşgeldin tekrar. Nassin ??

hoş buldukHoş Geldin Elektr0

evde degilim ben ya köydeyim Pc anca boşaldı![]()
köy havası çok güzeldir. Ama burası da farklı tabi. 
iyiyim de, sizler ne oluyor ??iyim sizleri sormalı----------Eklendi @ 01:14:19 ---------- Yazıldı @ 01:14:02 ---------- hoş bulduk
![]()
köydeym ben ya aslında mobil olarak gelecektim de fazla iyi çekim yok bizim köyde vazgeçtim ama geldim ben buradayım artık
nerdesın ya sen buraların tadı yoktu![]()
tat gelir birazdan kem küm 
kem küm yok yaa[sıze="2"][ı]
köydeym ben ya aslında mobil olarak gelecektim de fazla iyi çekim yok bizim köyde vazgeçtim ama geldim ben buradayım artık :d tat gelir birazdan kem küm :d[/ı][/sıze]
gececilerdeki herkese toplu şekilde söyledim Aziz pirimiyiyim de, sizler ne oluyor ??

Selam elektr0 dün nerde kalmıştık aslanlarım seni parçalayacaktı sende kaçmıştın![]()

kem küm yok yaa
ahhh şuan kullandıgım Pc de msn kurulu olsaa biliyorum ben de nesee 
sagollHerkezeafiyet olsun.
![]()
ben sana sizler deyince kızmıştın bana. Aklıma geldi. Ne günlerdigececilerdeki herkese toplu şekilde söyledim Aziz pirim![]()

saol Aziz pirimHerkezeafiyet olsun.
![]()