sansını zorlama :ehe: saol bende iyiyim sordugun ıcın:hih: bana mı bu ?:D
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: sansını zorlama : saol bende iyiyim sordugun ıcın Genişletmek için tıkla ... bana mı bu ?
Tuba_erva' Alıntı: sansını zorlama : saol bende iyiyim sordugun ıcın Genişletmek için tıkla ... bana mı bu ?
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: bana mı bu ? Genişletmek için tıkla ... evet kötü bsey dedım gbı cıddı cıddı sorma yaa cok korkutucu oluyosun
greenmile' Alıntı: bana mı bu ? Genişletmek için tıkla ... evet kötü bsey dedım gbı cıddı cıddı sorma yaa cok korkutucu oluyosun
DiaBLoS Admin Tuba_erva' Alıntı: sansını zorlama : saol bende iyiyim sordugun ıcın ----------Eklendi @ 00:20:29 ---------- Yazıldı @ 00:19:12 ---------- gel gel sensız cekılmıyo buralar gbı bı yalakalık yapmycam sevındım adına hadı gözün aydın dym daha gercekcı olur Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ya , çok incesin
Tuba_erva' Alıntı: sansını zorlama : saol bende iyiyim sordugun ıcın ----------Eklendi @ 00:20:29 ---------- Yazıldı @ 00:19:12 ---------- gel gel sensız cekılmıyo buralar gbı bı yalakalık yapmycam sevındım adına hadı gözün aydın dym daha gercekcı olur Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ya , çok incesin
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: evet kötü bsey dedım gbı cıddı cıddı sorma yaa cok korkutucu oluyosun Genişletmek için tıkla ... nasılsın diye sormadım çünkü biliyorum canım kelime israfına gerek yok
Tuba_erva' Alıntı: evet kötü bsey dedım gbı cıddı cıddı sorma yaa cok korkutucu oluyosun Genişletmek için tıkla ... nasılsın diye sormadım çünkü biliyorum canım kelime israfına gerek yok
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: nasılsın diye sormadım çünkü biliyorum canım kelime israfına gerek yok Genişletmek için tıkla ... hıı dogru ----------Eklendi @ 00:26:46 ---------- Yazıldı @ 00:26:10 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Eyvallah ya , çok incesin Genişletmek için tıkla ... yaptın bttı darısı yapmayanların basına
greenmile' Alıntı: nasılsın diye sormadım çünkü biliyorum canım kelime israfına gerek yok Genişletmek için tıkla ... hıı dogru ----------Eklendi @ 00:26:46 ---------- Yazıldı @ 00:26:10 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Eyvallah ya , çok incesin Genişletmek için tıkla ... yaptın bttı darısı yapmayanların basına
Mert Üye Tuba_erva' Alıntı: Mert+ hosgeldın : Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum. Aslında baştan sona mesajları okumaya başladım. Çok heyecanlı
Tuba_erva' Alıntı: Mert+ hosgeldın : Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum. Aslında baştan sona mesajları okumaya başladım. Çok heyecanlı
pelın_ technoshark' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar.. Nasılsınız... (: Genişletmek için tıkla ... sagol sen nasılsınn
technoshark' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar.. Nasılsınız... (: Genişletmek için tıkla ... sagol sen nasılsınn
Tuba.Erva Üye Mert' Alıntı: Hoşbuldum. Aslında baştan sona mesajları okumaya başladım. Çok heyecanlı Genişletmek için tıkla ... : Allam Yarebbım: akıf sende hosgeldın ----------Eklendi @ 00:35:20 ---------- Yazıldı @ 00:34:37 ---------- greenmile' Alıntı: sıkıntı bastı birden :S Genişletmek için tıkla ... neden
Mert' Alıntı: Hoşbuldum. Aslında baştan sona mesajları okumaya başladım. Çok heyecanlı Genişletmek için tıkla ... : Allam Yarebbım: akıf sende hosgeldın ----------Eklendi @ 00:35:20 ---------- Yazıldı @ 00:34:37 ---------- greenmile' Alıntı: sıkıntı bastı birden :S Genişletmek için tıkla ... neden
'Patron Üye Tuba_erva' Alıntı: : Allam Yarebbım: akıf sende hosgeldın Genişletmek için tıkla ... nabeeeer hemşireeeeeeeee kokoreçi görunce tansıyonum yukseldı bi bak bbakkk
Tuba_erva' Alıntı: : Allam Yarebbım: akıf sende hosgeldın Genişletmek için tıkla ... nabeeeer hemşireeeeeeeee kokoreçi görunce tansıyonum yukseldı bi bak bbakkk
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: : Allam Yarebbım: akıf sende hosgeldın ----------Eklendi @ 00:35:20 ---------- Yazıldı @ 00:34:37 ---------- neden Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ki
Tuba_erva' Alıntı: : Allam Yarebbım: akıf sende hosgeldın ----------Eklendi @ 00:35:20 ---------- Yazıldı @ 00:34:37 ---------- neden Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ki