cenabet okula gitmek

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
Dinler çoğunluğun korkusu, azınlığın kurnazlığı sonunda ortaya çıkar. Herşey tamamen uydurmadır, hiçbirşey olmaz, oluyorsa psikolojiktir.

• Beğen
Tepkiler: minoo
'Patron

'Patron

Üye
Dinler çoğunluğun korkusu, azınlığın kurnazlığı sonunda ortaya çıkar. Herşey tamamen uydurmadır, hiçbirşey olmaz, oluyorsa psikolojiktir.
Ateist Detected. Evet evet hersey tesaduf evet tamam hadi git kantır oyna

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503
ultrayer6

ultrayer6

Üye
he panpa he tamam bu yazıyı görünce ateist oldum hadi git.

Dampierre

Dampierre

Üye
lütfen biraz tarihi kitaplar okuyun alamut gibi peynir ve kurtlar gibi, araştırmalar yapın, sonra konuşun.

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
lütfen biraz tarihi kitaplar okuyun alamut gibi peynir ve kurtlar gibi, araştırmalar yapın, sonra konuşun.
ya bi git bizim kitabımızda bile yılalr sonra olacak eşylr yazılmış kanıtları bile var .ha yaşını söylesene sen bize

Dampierre

Dampierre

Üye
yaş 17

----------Eklendi @ 15:54:04 ---------- Yazıldı @ 15:53:16 ----------

tamam uzatmayalım konuyu, ne siz beni değiştirebileceksiniz ne ben sizi

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
annen babamdamı ateist yoksa kendi özgür iraden ilemi oldun meraktan seni yargılamak değil derdim sasygı duyarım görüşüne

Dampierre

Dampierre

Üye
annen babamdamı ateist yoksa kendi özgür iraden ilemi oldun meraktan seni yargılamak değil derdim sasygı duyarım görüşüne

Kendi özgür irademle seçimimi yaptım ve etrafımdaki herkesin inancı tam. eskiden bende inanırdım. taki üzerimden sürü psikolojisini atıp her şeyi kendim çerçevemde değerlendirene kadar.

Necmati

Necmati

Üye
Arkadaşlar Konuyu amacından saptırmayalım Lütfen.

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
Kendi özgür irademle seçimimi yaptım ve etrafımdaki herkesin inancı tam. eskiden bende inanırdım. taki üzerimden sürü psikolojisini atıp her şeyi kendim çerçevemde değerlendirene kadar.
bana inancını kanıtlarmısın knou sapsın arkadaşım bilgim olsun istiyorum peki nedne bıraktın dinini hiç düşünmedinmi okadar mucizeyi kanıtı dünyanın altın oranı kabe yılalr önce bunu ölçüptemi kurmuşlar oraya düşündünmü namaz kılmanın mutluluğunu hissettinmi hiç

'Patron

'Patron

Üye
yazik.

Uruloki

Uruloki

Üye
bir şey olduğu yok gençler deneyimle sabittir ama uzun süre gezmeyin yeter ve bu arada dampierre yi de rahat bırakın adam ister inanır ister inanmaz eğer bazı arkadaşların yazıklarını görseniz sizde inanmaktan vazgeçebilirsiniz bende ateistler tanıdım haklı yanları var yani onlara tek cevabı bildiğiniz gibi artık hangisine inanıyorsanız tanrı söyleyebilir yani biraz karışık bir durum şöyle özetliyim milliyet ve din halkın afyonudur

Dampierre

Dampierre

Üye
Bencede konu saptı amacından. Maden bu kadar inanıyorsun o tip şeylere niye açtın. Daha öncede söylediğim gibi Dinler çoğunluğun korkusu, azınlığın kurnazlığı sonucu ortaya çıkmıştır. Neye inanırsan inan, ben sadece bir dinin olmadığını savunuyorum. Uzatmaya gerek yok. Daha fazla birşey yazmayacağım.

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
eskiden olsa kaçıyopr derdim ama seni anlıyorum beki okadar nesil nasıl sürdürülüp bi kitaba toplandıgını merak ediyorum korku diyoruz bir bıçak ekmek kesmek içnide kullanıla bilir adam kesmek içinde ya sen dinin için iyilik yaparsın yada sadece içinden geldiği için ama kendi görüşün saygı duyarım konu sapmasın sadece dini konuda bazı eksikelrimvar ve bunu tamamlamak istedim cami imamı değilim yani

minoo

minoo

Üye
Yahu sizin inancınızdan bana ne, benim inancımdan size ne. Sorgulamayın kimseyi. Ateist ise ateisttir. Herkes kendine baksın. Kimsenin günahı kimseye yazılmaz. :oke:

Konuyu saptırmayın.

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503 ve delrico
Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
bence üyeliklerde dinde sorulmalı ya hani madem öyle yanlış bişey söyleriz zoruna gider birkere bizim okulda bir kürt varmış bende elekçi çaplar kürt oynar dediydim çocuk kaçtı niyeyse

minoo

minoo

Üye
Siz de herhangi bir inanca ya da herhangi bir millete laf atmayın o zaman ;) İlla burda üye olmasına gerek yok. Üye olmadan da sitemizi takip edenler var. Kimsenin inancını sorgulamak bireye düşmez. Herkes kendine baksın.

• Beğen
Tepkiler: Necmati
ultrayer6

ultrayer6

Üye
gençler boşverin

ister ateist olun, ister dindar olun, ister deist olun

kendi inancınıza bakın siz. karşıdakine ne söylerseniz söyleyin, mutlaka takacak bir kulp bulur, bu her inanç için geçerli :oke:

hadi konuyu amacından saptırmayalım

Takipçi Satın Al

Üst Alt