'Patron
Üye
tercihin ne kanka
öğretemmi

tercihin ne kanka
öğretemmi

yüksek düzey
tercihin ne kanka![]()
Ateist Detected. Evet evet hersey tesaduf evet tamam hadi git kantır oynaDinler çoğunluğun korkusu, azınlığın kurnazlığı sonunda ortaya çıkar. Herşey tamamen uydurmadır, hiçbirşey olmaz, oluyorsa psikolojiktir.
he panpa he tamam bu yazıyı görünce ateist oldum hadi git.Dinler çoğunluğun korkusu, azınlığın kurnazlığı sonunda ortaya çıkar. Herşey tamamen uydurmadır, hiçbirşey olmaz, oluyorsa psikolojiktir.
ya bi git bizim kitabımızda bile yılalr sonra olacak eşylr yazılmış kanıtları bile var .ha yaşını söylesene sen bizelütfen biraz tarihi kitaplar okuyun alamut gibi peynir ve kurtlar gibi, araştırmalar yapın, sonra konuşun.
annen babamdamı ateist yoksa kendi özgür iraden ilemi oldun meraktan seni yargılamak değil derdim sasygı duyarım görüşüne
bana inancını kanıtlarmısın knou sapsın arkadaşım bilgim olsun istiyorum peki nedne bıraktın dinini hiç düşünmedinmi okadar mucizeyi kanıtı dünyanın altın oranı kabe yılalr önce bunu ölçüptemi kurmuşlar oraya düşündünmü namaz kılmanın mutluluğunu hissettinmi hiçKendi özgür irademle seçimimi yaptım ve etrafımdaki herkesin inancı tam. eskiden bende inanırdım. taki üzerimden sürü psikolojisini atıp her şeyi kendim çerçevemde değerlendirene kadar.