bir süre konuyu takip edeceğim deneyen olursa yazsın... bunun ve photo browser dışında şimdiye kadar kullandıgım en iyi cfw tebrik ediyorum seni...

benim sorunum şu ben x6 kullanıcısıyım ama hangisini indirip kuracağımı anlamadım...Zorunlu ve tavsiye ettiklerini söylersen hemen indirip flashlamak istiyrum..
Konuyu sabırla okursan istediklerini elde edersin. Sana yardımcı olmak adına şöyle şu alıntıyı yapıyorum:c. İndirin:
Sizler için gerekli olan dosyaları mutlaka indirmeniz gereklidir. Bu aşamada, listelenen tüm dosyaları değil sadece, sizler için gerçekten gerekli olan dosyaları indirmeniz yeterlidir.
c-1) Herkesin indirmesi ve kurması zorunlu dosyalar:
--> OmegA v4.0 Final - C6 Edition Core dosyaları, CFW'nin yarısını oluşturmaktadır. Herkesin zorunlu olarak indirmesi ve gerekli klasöre taşıması gereken dosyalardır:
Nokia X6 Kullanıcıları İçin:
Nokia X6 v32.0.002 Kullanıcıları İçin CORE:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
c-2) Seçmeli indirme yapacağınız dosyalar:
--> OmegA v4.5 Final - C6 Edition Rofs2 dosyalarından istediğiniz özellikleri barındıran linki indirmeniz yeterlidir. Bu dosyalardan birini herkes zorunlu olarak indirmelidir. Aksi taktirde CFW'yi tamamlamış olamayacaksınız.
Nokia X6 v32.0.002 OmegA v4.5 Final - C6 Edition Rofs2:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şarkılarını Music klasörüne attın mı? Attıysan şu yolu takip et: Menü/Ayarlar/Tercihler/Genel/Kişiselleştir/Zil Sesi/Şarkılar/Tüm Şarkılar/
Telefon versiyonuna göre yüklersen garantin gitmez. Bende bunun garantisini veriyorum.

ustam ben denedim bende de arada sırada sorun çıkıyo genel bir sorun galibahmm ilginç bir durum o zaman. bende hata olustu falan diyor. telefona ayrıyetten flash player yüklemek mi lazım acaba. sen bi girip denesene touch.facebook.com
ya daha hiç bi sorun çıkarmadı hele internet tarayıcısı çok güzel ya face nin gerçek sayfasında hiç bir sıkıntı çıkarmıyo daha önce kullandığım bütün fw lerde hata oluyordu bunda hiç sorun olmadı
gerçekten çok güzel bir fw olmuş ellerine sağlık 
Şarkılarını Music klasörüne attın mı? Attıysan şu yolu takip et: Menü/Ayarlar/Tercihler/Genel/Kişiselleştir/Zil Sesi/Şarkılar/Tüm Şarkılar/