OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tarayıcının bir sorunu o zaman yani CFW ile bir alakası yok.

asimetric

asimetric

Üye
tarayıcının sorunu oldugunu biliyorum da bu tarayıcı sen koymadın mı roma?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır orjinal yeni tarayıcısı annanın.

asimetric

asimetric

Üye
hmm ilginç bir durum o zaman.

bende hata olustu falan diyor. telefona ayrıyetten flash player yüklemek mi lazım acaba. sen bi girip denesene touch.facebook.com

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kontörüm ve cepnet hesabım olmadığı için giremiyorum maalesef. Kontörü olan başkası denerse iyi olur.

asimetric

asimetric

Üye
bir süre konuyu takip edeceğim deneyen olursa yazsın... bunun ve photo browser dışında şimdiye kadar kullandıgım en iyi cfw tebrik ediyorum seni...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bir süre konuyu takip edeceğim deneyen olursa yazsın... bunun ve photo browser dışında şimdiye kadar kullandıgım en iyi cfw tebrik ediyorum seni...

Zorunlu bileşenler'i yüklersen photobrowser, müzik durdurucu vs. hepsi çalışır. Tarayıcının bu sorununu gören olup bir cevap yazarsa sana özelden mesaj atabilirim, özel olarak konuyu takip etmen zorlaşırsa tabi :)

bandobras

bandobras

Üye
benim sorunum şu ben x6 kullanıcısıyım ama hangisini indirip kuracağımı anlamadım...Zorunlu ve tavsiye ettiklerini söylersen hemen indirip flashlamak istiyrum..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
benim sorunum şu ben x6 kullanıcısıyım ama hangisini indirip kuracağımı anlamadım...Zorunlu ve tavsiye ettiklerini söylersen hemen indirip flashlamak istiyrum..

Acele işe şeytan karışır sonra telefonun hasar görür :) Konuyu sabırla okursan istediklerini elde edersin. Sana yardımcı olmak adına şöyle şu alıntıyı yapıyorum:

c. İndirin:

Sizler için gerekli olan dosyaları mutlaka indirmeniz gereklidir. Bu aşamada, listelenen tüm dosyaları değil sadece, sizler için gerçekten gerekli olan dosyaları indirmeniz yeterlidir.

c-1) Herkesin indirmesi ve kurması zorunlu dosyalar:

--> OmegA v4.0 Final - C6 Edition Core dosyaları, CFW'nin yarısını oluşturmaktadır. Herkesin zorunlu olarak indirmesi ve gerekli klasöre taşıması gereken dosyalardır:

Nokia X6 Kullanıcıları İçin:

Nokia X6 v32.0.002 Kullanıcıları İçin CORE:

c-2) Seçmeli indirme yapacağınız dosyalar:

--> OmegA v4.5 Final - C6 Edition Rofs2 dosyalarından istediğiniz özellikleri barındıran linki indirmeniz yeterlidir. Bu dosyalardan birini herkes zorunlu olarak indirmelidir. Aksi taktirde CFW'yi tamamlamış olamayacaksınız.

Nokia X6 v32.0.002 OmegA v4.5 Final - C6 Edition Rofs2:

serkan0188

Üye
rambo şöyle bir problem var benim 5230 da müzik listemde bir şarkıyı telefona zil sesi olarak atayamıyorum tercihler menüsünde zil sesi değiştirmeye girdiğimde yüklediğim sarkılar gözükmüyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şarkılarını Music klasörüne attın mı? Attıysan şu yolu takip et: Menü/Ayarlar/Tercihler/Genel/Kişiselleştir/Zil Sesi/Şarkılar/Tüm Şarkılar/

serkan0188

Üye
Şarkılarını Music klasörüne attın mı? Attıysan şu yolu takip et: Menü/Ayarlar/Tercihler/Genel/Kişiselleştir/Zil Sesi/Şarkılar/Tüm Şarkılar/

aynen dediğini yaptım hafıza kartında music klasöründe hepsi ve dediğin gibi tercihler den tüm şarkılara baktım ama veri yok diyor :S

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
sağ üst köşedeki hafıza kartı simgesini nasıl kaldırabileceğimi tarif edersen hem 5230 da hem 5800 da kullancam bu fw'yi
:) süper görünüyo.. eline koluna yüreğine sağlık.

Edit : final versiyonda kaldırılmış hafıza kartı simgesi. sonradan okudum açıklamaları.. hemen kuruyorum.. tekrar teşekkürler..

AU Production

AU Production

Üye
Müzik çalarda problem oluyor arada. Müzik çalar widgeta girip şimdi çalınıyora girebiliyoruz ama geriye basında şarkı listesi değil de anasayfaya atıyor.
Müzik çalar menüsündeki son iki program yok
Galeride 3D resim gösterici çalışmıyor
Mobil Facebook'a girişte şifre yazarken klavyede sayı bölümüne geçtikten sonra yazı bölümüne geçiş yapamıyoruz

OzzBozz97

Üye

Telefon versiyonuna göre yüklersen garantin gitmez. Bende bunun garantisini veriyorum.

Rambo zaten sana güvenim tam merak etme ben flash yapamam diye çekindim telefoncu bi abimden yardım istedim yaparız sen getir dedi. Şu an orijinal 32.0.002 X6 yazılımı kullanıyorum. Senin CFW'yi kurarsam demek gitmeyecek garanti :D

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
hmm ilginç bir durum o zaman. bende hata olustu falan diyor. telefona ayrıyetten flash player yüklemek mi lazım acaba. sen bi girip denesene touch.facebook.com
ustam ben denedim bende de arada sırada sorun çıkıyo genel bir sorun galiba

----------Eklendi @ 18:27:52 ---------- Yazıldı @ 18:21:59 ----------

ustam bu arada iki günlük kullanmanın sonucu: MUHTEŞEM :) ya daha hiç bi sorun çıkarmadı hele internet tarayıcısı çok güzel ya face nin gerçek sayfasında hiç bir sıkıntı çıkarmıyo daha önce kullandığım bütün fw lerde hata oluyordu bunda hiç sorun olmadı :) gerçekten çok güzel bir fw olmuş ellerine sağlık :)

Selçuk GÜMÜŞ

Üye
Furkan hocam. ışıklar eskisine göre daha iyi. yine bi iki sıkıntı var ama daha da flash atamayacağım. ama benden sonraki arkadaşlar bu sorunu yaşarlarsa diye durumu anlatayım. telefonun ilk açılışında kırmızı tuş yanmıyor. ilk tuş kilitlenmesinden sonra yanıyor. menü tuşuyla kilidi açma ekranını açtığımızda yeşil tuş yanmıyor. kilidi açınca yanıyor. ben artık sıkıntı yapmıyorum. ilk açılış önemli değil zaten bi kere kitleyince gidiyor. menü tuşuyla kilit açmayıysa pek kullanmıyorum. emeklerin için teşekkürler. Allah senden razı olsun. kolay gelsin

PuGatorY

PuGatorY

Üye

furkan dostum bende bu sorunu yaşadım ama takmadım kafaya vazgeçtim ama nasıl hallettim hatırlamıyorum :hmmm

ayrıca üni kaydı için yoktum konua biraz fransız kaldım:naughty:

can_1994

Üye
mükemmel olmuş usta ellenine sağlık ama 5530 da şarjda ve tuşlar kilitliyken beyaza bastığımızda yalnız kırmızı yanıyo... çook sorun değil nunlock kullanıyorum bu hatayı gideriyo ama yinede belirtmek istedim:yuru

bertek

Üye
arkadaşım radyo donuyor bilgine
bu sistemler arasında radyosu çalışan bi cfw bulamadım
bence radyosu donmayan yapabilseniz olmayan bişey yapmış olursunuz.

Üst Alt