cep telefonu hoparlörü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tofy

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu hoparlörü
Cep telefonu için ses aparatı. 4 ayrı cep telefonu markasını destekliyor, Motorola, Nokia, Sony ve Samsung. Etrafındaki dahili iki hoparlörü ile stereo ses alabiliyorsunuz. Ayrıca telefonunuzdaki MP3' leri dinlerken telefonunuz hem şarj olabiliyor hem de PC ile senkronizasyon sağlayabiliyorsunuz.

güzel ve kullanışlı birşeye benziyor . şuanda sadece istanbulda mevcut diye yazıyor kendi sitesinde ilgilenen olursa adresleri verebilirim ;)

perfectlover

Üye
Bir nevi mini müzik seti haline getiriyor telefonu. Fakat Siemens ile uyum sağlamıyorsa benim işime yaramaz maalesf. Ancak yine de pek çok kişinin ilgileneceğini düşünüyorum.

jöly

Üye
kullanışlı bir şeye benziyor sağol tofymm:good:

MagNum

MagNum

Üye
İyi şarj yer ;)

delimakina

Üye
bence gereksiz bizim mp3 çalarda vardı hoparlör standı ama hiç kullanamdık

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Aslında gereksiz bir şey ama, telefondan daha çok ve daha kaliteli ses çıkışı sağlıyorsa bağda bahçede dinlemek için alınası bir ürün.

Shadowman07

Shadowman07

Üye
ses kalitesi güzelse iyi bişeye benziyor

SALVADORE

SALVADORE

Üye
emegine saglık tofy :good:

zartan

zartan

Üye
ilginç

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Çok Orjinal Bişey Saolasın:)

danger03

danger03

Üye
iyi bir cıhaz kullanışlı müzik seti gibi :)

UuR_39

UuR_39

Üye
ne gerank var buna yaws ben 10 ytl ye bı tane mp3 player hoparlör ü aldım hemde bass fealnda var sadece jack ını degıstırdım hemde ac ve dc calısabılıyo ses kalıtesı super duyrulur

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
kullanışlı ama bunu her yere taşıyamazsın yani evde felan kullanabilirsin bilgi için saul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt