HTC Desire S alıcam vodafon'dan yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twin15

twin15

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire S alıcam vodafon'dan yardım.
benım faturasız lıralı yanı konturlu hattım var.faturalı yapmak ıstemıyorum.nasıl alıcam ? :naughty:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Katılım Koşulları:
  • Vodafone Desire S Cihaz Kampanyası'ndan sadece bireysel/kurumsal faturalı ses tarifelerinden birini seçen mevcut veya yeni tüm faturalı aboneler yararlanabilirler.
  • Son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 8 aylık faturaları toplamı en az 350 TL olup faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler taahhüt ettikleri ilk 12 aylık tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler.
  • Kampanya kapsamında sadece Yapıkredi WorldCard, Fortis WorldCard, Vakıfbank WorldCard, Anadolubank WorldCard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Şekerbank Bonus Card'ları geçerlidir.
  • Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir.Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
  • Bireysel bir müşteri numarası 1 farklı GSM numarasını kampanya kapsamına dahil edebilir.
  • Kurumsal bir müşteri numarası 50 farklı GSM numarasını kampanya kapsamına dahil edebilir.

----------Eklendi @ 21:09:12 ---------- Yazıldı @ 21:08:38 ----------

Şartları belli şartlarını sende biliyorsun neyin kafasını yapıyorsun ?

twin15

twin15

Üye
    Konu Sahibi
Katılım Koşulları:
  • Vodafone Desire S Cihaz Kampanyası'ndan sadece bireysel/kurumsal faturalı ses tarifelerinden birini seçen mevcut veya yeni tüm faturalı aboneler yararlanabilirler.
  • Son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 8 aylık faturaları toplamı en az 350 TL olup faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler taahhüt ettikleri ilk 12 aylık tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler.
  • Kampanya kapsamında sadece Yapıkredi WorldCard, Fortis WorldCard, Vakıfbank WorldCard, Anadolubank WorldCard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Şekerbank Bonus Card'ları geçerlidir.
  • Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir.Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
  • Bireysel bir müşteri numarası 1 farklı GSM numarasını kampanya kapsamına dahil edebilir.
  • Kurumsal bir müşteri numarası 50 farklı GSM numarasını kampanya kapsamına dahil edebilir.

----------Eklendi @ 21:09:12 ---------- Yazıldı @ 21:08:38 ----------

Şartları belli şartlarını sende biliyorsun neyin kafasını yapıyorsun ?

tamam sagolun Lg optimus me ye kafayı taktm bakalım :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hayırlı olsun o zaman cihaza kavuşman dileğiyle : )

Necmati

Necmati

Üye
benim bildiğim Faturasız olanlara verilmiyor

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Necmati

Necmati

Üye
Ben şartları resmi siteden yazmışım sen hala benim bildiğim kadarıyla faturasız olanlara verilmiyor diyorsun :D :D :D Beyin bedava :D
Ben fikrimi söyledim bildiğim kadarıyla dedim Beyinsizlik Bedava

twin15

twin15

Üye
    Konu Sahibi
htc cok pahalı LG optimus me alıcam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...