ögrenmelısın tatlım:) ee hadi dizimi bu?
vapur dumanı Üye Konu Sahibi pelın_' Alıntı: ögrenmelısın tatlım Genişletmek için tıkla ... ee hadi dizimi bu?
Necmati Üye esra seyhan' Alıntı: ee hadi dizimi bu? Genişletmek için tıkla ... evet Leyla ile Mecnun ben hastasıyım şahsen Pzartesileri 9.30'da
esra seyhan' Alıntı: ee hadi dizimi bu? Genişletmek için tıkla ... evet Leyla ile Mecnun ben hastasıyım şahsen Pzartesileri 9.30'da
pelın_ ewett ----------Eklendi @ 16:59:02 ---------- Yazıldı @ 16:58:01 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız necmı bak buda guzell
ewett ----------Eklendi @ 16:59:02 ---------- Yazıldı @ 16:58:01 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız necmı bak buda guzell
Necmati Üye esra seyhan' Alıntı: hmmm ben dizi hiç izlemem canım yaaa Genişletmek için tıkla ... ya bebeğim bu diziden öte yaa bende izlemem ama Leyla ile MECNUN BENİ BENDEN ALIYO
esra seyhan' Alıntı: hmmm ben dizi hiç izlemem canım yaaa Genişletmek için tıkla ... ya bebeğim bu diziden öte yaa bende izlemem ama Leyla ile MECNUN BENİ BENDEN ALIYO
vapur dumanı Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: ya bebeğim bu diziden öte yaa bende izlemem ama Leyla ile MECNUN BENİ BENDEN ALIYO Genişletmek için tıkla ... yani bu kişisel bi tepki aslında hayatım.boşver.büyü azcık anlarsın ne dediğimi...
Necmati' Alıntı: ya bebeğim bu diziden öte yaa bende izlemem ama Leyla ile MECNUN BENİ BENDEN ALIYO Genişletmek için tıkla ... yani bu kişisel bi tepki aslında hayatım.boşver.büyü azcık anlarsın ne dediğimi...
Necmati Üye esra seyhan' Alıntı: yani bu kişisel bi tepki aslında hayatım.boşver.büyü azcık anlarsın ne dediğimi... Genişletmek için tıkla ... ya yemin ediyom bıkmadınmı şu lafı söylemekten
esra seyhan' Alıntı: yani bu kişisel bi tepki aslında hayatım.boşver.büyü azcık anlarsın ne dediğimi... Genişletmek için tıkla ... ya yemin ediyom bıkmadınmı şu lafı söylemekten
vapur dumanı Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: ya yemin ediyom bıkmadınmı şu lafı söylemekten Genişletmek için tıkla ... tamam tamam sustum.takılıyorum hem.kızıyosan sölemeyim hayatım
Necmati' Alıntı: ya yemin ediyom bıkmadınmı şu lafı söylemekten Genişletmek için tıkla ... tamam tamam sustum.takılıyorum hem.kızıyosan sölemeyim hayatım
Necmati Üye esra seyhan' Alıntı: tamam tamam sustum.takılıyorum hem.kızıyosan sölemeyim hayatım Genişletmek için tıkla ... deme
esra seyhan' Alıntı: tamam tamam sustum.takılıyorum hem.kızıyosan sölemeyim hayatım Genişletmek için tıkla ... deme
vapur dumanı Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: deme Genişletmek için tıkla ... tamam hayatım özür dilerim