Lg Optimus Me Alayım Mı Sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adsız123456

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus Me Alayım Mı Sizce ?
arkadaşlar Lg Optimus almayı düşünüyorum.Bazı arkadaşlarım kullanıyor çok beğendim ama fazla inceleme fırsatım olmadı özelliklerine bakmaya sizce bu telefonu alayım mı ?
Birde arkadaşım bu telefonun satışı bitti hiç bir yerde bulamazsınn dedi bu doğru mu?

erdmerdm

erdmerdm

Üye
daha bitmemiş bu cihazı diyorsan

adsız123456

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş içimi rahatlatdın

erdmerdm

erdmerdm

Üye
cihaz daha yeni yaw okadar cabuk bitmez üretimi :)

adsız123456

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öyle dedi üzülmüştüm telefon hoşuma gitti hemde özelliklerine göre ucuz geldi çok sevindim :)

OğuzcanAbi

Üye
evet android ucuz almalisin bence :oke:

fireman87

fireman87

Üye
Al al, 350 liraya öyle bi telefonda daha bulamazsın dostum. Kaçırma derim ben sana

xserhatx

xserhatx

Üye
Dostum bundan ben de alacağım ama 1,5 ay sonra sanırım daha telefon yeni çıktı ya ne bitmesi :D arkadaşın kolpalamış biraz
telefon bence süper wireles var internette gezinme süper yani yanaştırma fln vatan bilgisayarda vardı kayboldu ortalıktan beinm arkadaştada var güzel yani anlıycaan ona sordum kaçırma al diyo :naughty:

Ocean258

Ocean258

Üye
ben 3 hafta önce aldım. tavisye ederim kardeşim. fiyatına gore cok super telefon.. ekran reaksiyonu,hızı,şarj ömrü,uygulamaları,nova display, çok guzel ozelıkler,tasarımını ve inceliğini söylememe gerek yok sanırım onu gormussundur. android 2.2 froyo işlemcisi war.. zaten bırazda bu yuzden almayı ıstemıstım bu telefonu symbian falan hıkaye oldu artık.. ben çok menunum sanada tavsiye ederım.. hangı telefonu alacaksan hayırlı olsun sımdıden

xserhatx

xserhatx

Üye
ben 3 hafta önce aldım. tavisye ederim kardeşim. fiyatına gore cok super telefon.. ekran reaksiyonu,hızı,şarj ömrü,uygulamaları,nova display, çok guzel ozelıkler,tasarımını ve inceliğini söylememe gerek yok sanırım onu gormussundur. android 2.2 froyo işlemcisi war.. zaten bırazda bu yuzden almayı ıstemıstım bu telefonu symbian falan hıkaye oldu artık.. ben çok menunum sanada tavsiye ederım.. hangı telefonu alacaksan hayırlı olsun sımdıden
ben bundan alcam :naughty:

maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
ya sarj dayanıyo demıssınde az once bu forumda bırı sarjı bı gun dayanmıyo demıs vallahı arada kaldım :D

anılbaran

anılbaran

Üye
alma :hmmm

Necmati

Necmati

Üye
çok iyi telefon ya birgün fırsat bulup incelicem beklentilerimi karşılar inşallah

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Git mağazaya incele telefon hoşuna giderse al zaten işletim sistemi android. aklında soru işareti kalmaz hem

futbol123

futbol123

Üye
327tl vatanbilgisayarda

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
BİM'DE 16 eylül'de 299 tl kaçmaz o fiyata zaten bedava telefon ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt