Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben de aldım şu an kullanıyorum kamerası çok kötü onun haricinde süper bir telefon ne de olsa androidli !
technoshark
Üye
Optimus me Evet android işletim sistemli fakat hani kamerası için söylenenlere birşey demiyecem diyorumda (: dayanamıyorum her telefon için geçerli sonuçta o almış oldugunuz bir cep telefonu (: vede illa o kadar iyi olmasına gerek yok diye düşünüyorum ki eğer fotoğraf çekmeyi çok seviyorsan al bir tane fotoğraf makinası (: daha kaliteli resimler çekersin
Masha
Üye
Optimus Me almak istiyorsan BİM'de bu ayın 16'sında çıkacakmış. Ben Tavsiye ederim fiyatı 300 Lira Android 2.2 Froyo işletim sistemi mevcut Ücretsiz uygulamalar ve oyunlarda mevcut. Bu fiyata alabileceğin en iyi smartphone bence..
buket2
Üye
yoo satışı devam ediyor optimus me'nin... en kötü zaten lg mağazasında bulabilirsin. bence al gayet güzel ve kaliteli bir telefon üstelik fiyatıda çok uygun