Lg Optimus Me Alayım Mı Sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
ya sarj dayanıyo demıssınde az once bu forumda bırı sarjı bı gun dayanmıyo demıs vallahı arada kaldım :D

walla kardesım 2 gun gıdıyor şarjı 2. gunun aksamı takıyorum şarja.. arkadasın telefon bı sıkıntı olabılır bılmıyorum :)

zeusahmet

zeusahmet

Üye
ben de aldım şu an kullanıyorum kamerası çok kötü onun haricinde süper bir telefon ne de olsa androidli !

technoshark

technoshark

Üye
Optimus me Evet android işletim sistemli fakat hani kamerası için söylenenlere birşey demiyecem diyorumda (: dayanamıyorum her telefon için geçerli sonuçta o almış oldugunuz bir cep telefonu (: vede illa o kadar iyi olmasına gerek yok diye düşünüyorum ki eğer fotoğraf çekmeyi çok seviyorsan al bir tane fotoğraf makinası (: daha kaliteli resimler çekersin :D

Masha

Masha

Üye
Optimus Me almak istiyorsan BİM'de bu ayın 16'sında çıkacakmış. Ben Tavsiye ederim fiyatı 300 Lira Android 2.2 Froyo işletim sistemi mevcut Ücretsiz uygulamalar ve oyunlarda mevcut. Bu fiyata alabileceğin en iyi smartphone bence..

buket2

buket2

Üye
yoo satışı devam ediyor optimus me'nin... en kötü zaten lg mağazasında bulabilirsin. bence al gayet güzel ve kaliteli bir telefon üstelik fiyatıda çok uygun

Ocean258

Ocean258

Üye
ben de aldım şu an kullanıyorum kamerası çok kötü onun haricinde süper bir telefon ne de olsa androidli !

ewet kamerası ıcın mukemmel dıyemem o normal.. kamerasında cok fazla bırsey beklıyorsan yanı 800-1000 tl lık telefonların cekım kalıtesı gıbı mesala hayal kırıklıgına ugrarsın ;) ama onun dısında hıc bır sıkıntı yasayacagını dusunmuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt