Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tavsiye ederim kopya cekmeni hacı zaten 15dk falan yazılıda çıkıcak konuları okuyorsun aklında kalanları kağıda yazıyorsun sıranın altına koyup öaktırmadan bakıyorsun cok basit :Dkopya hazırlamak içinde birşeyler bilmek gerekiyor ve o bilgi bende var :d:
Edebiyat ezber ve ezberlemek istemiyorum. Ve maalesef yakalandım :( kopya bana göre değil

----------Eklendi @ 02:20:27 ---------- Yazıldı @ 02:19:31 ----------

ben gitmeliyim. Sabah hareme gidebilirim. :bye2:

futbol123

futbol123

Üye
Edebiyat ezber ve ezberlemek istemiyorum. Ve maalesef yakalandım :( kopya bana göre değil
ben 1 kere yakalanmıştım arkadaşla tam kağıtları değiştik hoca bi gördü napıyorsunuz siz kopya mı çekiyorsunuz diye bir bağırdı ozaman lise 1 dim ilk defa basıma böyle bir gelmişti Allahtan hoca fazla bişey demedi lise 1 iz diye ucuz yırttık:ehe

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Edebiyat ezber ve ezberlemek istemiyorum. Ve maalesef yakalandım :( kopya bana göre değil----------Eklendi @ 02:20:27 ---------- Yazıldı @ 02:19:31 ----------ben gitmeliyim. Sabah hareme gidebilirim. :bye2:
Hasta luego ispanyol oldum çıktım ya :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
görürüz :)

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
futbol123

futbol123

Üye
kimsenin uykusu yokmu yatsanıza vampirler :D

futbol123

futbol123

Üye
acılmıyorki kardeşim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
donde esta el bano :ehe----------Eklendi @ 02:30:48 ---------- Yazıldı @ 02:28:25 ---------- neyi :D----------Eklendi @ 02:32:55 ---------- Yazıldı @ 02:30:48 ----------muchos ma l ustedes gitmeyin----------Eklendi @ 02:34:12 ---------- Yazıldı @ 02:32:55 ---------- görüşürüz demek .)
Görürüz değil görüşürüZ demek istedim. Her t9 yüzünden :ehe

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
vampir günlüklerini izliyorum :ehe

Üst Alt